Piatra neagră de la Corbii de Piatră cu inscripţii ciudate, care nu au fost descifrate

Distribuie!

„Piatra neagră căzută din cer

Dar cel mai misterios lucru de la Corbii de Piatră este chiar o piatră de culoare neagră, cu inscripţii ciudate pe ea, care nu au fost descifrate până acum. Ea a fost găsită întâmplător în anii ’70 de către dascălul din sat, pe când săpa lângă casă să-şi facă o pivniţă. Avea dimensiunile unei pâini mari şi era de culoare cafeniu negricioasă. Pe ea erau încrustate însemne pe care nimeni nu le-a descifrat niciodată.


Un lucru este însă de remarcat. La începutul scrierii este un semn. Un triunghi echilateral. Triunghiul echilateral şi cercul, două forme geometrice perfecte, simbolizează divinitatea, care este perfectă. Tot cu un triunghi echilateral începe şi scrierea de pe una dintre celebrele plăcuţe de la Tărtăria, care au fost datate ca având o vechime de 20 de mii de ani.

Să fi fost la Corbii de Piatră, ca şi la Tărtăria, un mesaj despre divinitate, pe care nu am fost până acum capabili să-l descifrăm?


Din păcate, piatra neagră de la Corbii de Piatră, pe care oamenii locului o numesc piatra căzută din cer, s-a pierdut. Nu mai ştie nimeni nimic despre ea.

Singurele mărturii că totuşi a existat fizic şi nu este o poveste spusă de dascălul din comună, sunt câteva fotografii şi un film. Filmul, făcut de Andrei Bacalu pentru TVR, s-a pierdut şi el. Au mai rămas fotografiile.”

Sursa: https://evz.ro/misterul-inscrisurilor-de-pe-piatra-neagra-de-la-corbii-de-piatra.html/3

Foto: evz.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...