Picturi rupestre, vechi de peste 10.000 de ani, care infatiseaza extraterestri si OZN-uri, au fost descoperite in India ! Departamentul de arheologie si cultura cer ajutorul celor de la NASA pentru a le cerceta !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Istoria secreta a arienilor vedici, cei care au stapanit India, veniti fiind din Carpati, in frunte cu regele lor Rama, din epopeele celebre, Ramayana si Mahabharata, incepe sa iasa la suprafata, socand astfel istoricii locali, dar si pe cei de renume la nivel mondial, pentru ca ni s-a furnizat tot timpul o istorie falsa si contrafacuta a Planetei, intr-o proportie de 90-95 %.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/arienii-din-carpatii-sunt-fondatorii-culturii-hinduse-in-vedele-indiene-sunt-descrise-fauna-si-flora-din-carpati.


Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 2

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 3

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 4

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 5

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 6

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 7

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 8

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 9

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 10

Mai multe aflam din Jurnalul National:

„Departamentul de arheologie şi cultură al statului Chhattisgarh, India, plănuieşte să ceară ajutorul NASA pentru a cerceta picturile rupestre, vechi de peste 10.000 de ani, descoperite în regiunea Charama, districtul Kanker, anunţă LiveLeak, care citează Times of India.

Potrivit arheologului JR Bhagat, aceste picturi, care înfăţişează OZN-uri şi extratereştri, sunt asemenea celor care apar în filmele de la Hollywood sau Bollywood.

„Această descoperire demonstrează faptul că oamenii preistorici se poate să fi văzut sau imaginat creaturi de pe alte planete. Sunt necesare cercetări mult mai aprofundate pentru a găsi mai multe răspunsuri. Departamentul de arheologie din Chhattisgarh nu are un expert care să facă lumină în acest caz”, a declarat JR Bhagat.”[1]

Video !


SURSE

1. http://jurnalul.ro/stiri/externe/ozn-uri-in-urma-cu-10-000-de-ani-descoperire-misterioasa-facuta-in-india-arheologii-cer-ajutorul-nasa-video-673048.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...