Picturi rupestre, vechi de peste 10.000 de ani, care infatiseaza extraterestri si OZN-uri, au fost descoperite in India ! Departamentul de arheologie si cultura cer ajutorul celor de la NASA pentru a le cerceta !

Distribuie!by Istoria secreta a arienilor vedici, cei care au stapanit India, veniti fiind din Carpati, in frunte cu regele lor Rama, din epopeele celebre, Ramayana si Mahabharata, incepe sa iasa la suprafata, socand astfel istoricii locali, dar si pe cei de renume la nivel mondial, pentru ca ni s-a furnizat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Istoria secreta a arienilor vedici, cei care au stapanit India, veniti fiind din Carpati, in frunte cu regele lor Rama, din epopeele celebre, Ramayana si Mahabharata, incepe sa iasa la suprafata, socand astfel istoricii locali, dar si pe cei de renume la nivel mondial, pentru ca ni s-a furnizat tot timpul o istorie falsa si contrafacuta a Planetei, intr-o proportie de 90-95 %.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/arienii-din-carpatii-sunt-fondatorii-culturii-hinduse-in-vedele-indiene-sunt-descrise-fauna-si-flora-din-carpati.


Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 2

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 3

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 4

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 5

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 6

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 7

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 8

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 9

Picturi rupeste cu OZN-uri descoperite in India 10

Mai multe aflam din Jurnalul National:

“Departamentul de arheologie şi cultură al statului Chhattisgarh, India, plănuieşte să ceară ajutorul NASA pentru a cerceta picturile rupestre, vechi de peste 10.000 de ani, descoperite în regiunea Charama, districtul Kanker, anunţă LiveLeak, care citează Times of India.

Potrivit arheologului JR Bhagat, aceste picturi, care înfăţişează OZN-uri şi extratereştri, sunt asemenea celor care apar în filmele de la Hollywood sau Bollywood.

“Această descoperire demonstrează faptul că oamenii preistorici se poate să fi văzut sau imaginat creaturi de pe alte planete. Sunt necesare cercetări mult mai aprofundate pentru a găsi mai multe răspunsuri. Departamentul de arheologie din Chhattisgarh nu are un expert care să facă lumină în acest caz”, a declarat JR Bhagat.”[1]

Video !


SURSE

1. http://jurnalul.ro/stiri/externe/ozn-uri-in-urma-cu-10-000-de-ani-descoperire-misterioasa-facuta-in-india-arheologii-cer-ajutorul-nasa-video-673048.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Congresul de ştiinţă din Mumbai: cu mii de ani în urmă indienii antici cunoşteau zborul spaţial
Ochiul Saharei, uriașa formațiune din mijlocul deșertului Sahara și misterul din jurul formării acesteia
Piramidele misterioase din Triunghiul Bermudelor
Ansamblul megalitic de la Stonehenge a fost ridicat de uriasii arieni
Tunelul misterios, de 12.000 de ani vechime, care leagă Scoția de Turcia
Misterul craniului cu coarne din Sayre
Templul de la Baalbek - cel mai mare templu de pe Planeta! O lespede gigantica de granit, din apropierea templului, are 25 m lungime, 6 m inaltime, 6 m latime si 1.500 de tone ! Nici o firma de constructii de pe Planeta, nu are macarale care sa poata ridica aceste blocuri de piatra enorme!
Dacii au ajuns in Marea Britanie - dovezi sunt numele dacice specifice spatiului Carpato-Danubiano-Pontic ! O parte din copiii, din Marea Britanie, aveau numele de "Decebal" !
Expediții către Agartha din Centrul Pământului
Ruinele de la Shoria din sudul Siberiei (Rusia) - descoperirea unor ruine megalitice, unele lespezi avand peste 3.000 de tone ! Istoria oficiala nu poate explica modul de taiere si deplasare a lor ! Oficial, nu exista macara care sa poata ridica asemenea lespezi !
17 ianuarie 1966, două avioane americane s-au ciocnit deasupra Spaniei. Unul dintre aparate, un bombardier strategic B-52, transporta patru bombe cu hidrogen, trei dintre ele fiind pierdute deasupra Palomares, Andaluzia
„Fețele umane” descoperite la sud de Dunăre – simple formațiuni de piatră sau sculpturi antice?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro