Piers Morgan primeste o vaccinare prin injectie de la Dr. Oz si apoi se imbolnaveste

by Intr-o recenta smecherie publicitara esuata in mod teribil dar plina de umor, Piers Morgan, infama personalitate CNN si jurnalist britanic ale carui vederi neconstitutionale asupra controlului armelor de foc au declansat petitii pentru deportarea lui, a fost de acord sa isi faca primul lui vaccin antigripal in direct la show-ul Dr […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-o recenta smecherie publicitara esuata in mod teribil dar plina de umor, Piers Morgan, infama personalitate CNN si jurnalist britanic ale carui vederi neconstitutionale asupra controlului armelor de foc au declansat petitii pentru deportarea lui, a fost de acord sa isi faca primul lui vaccin antigripal in direct la show-ul Dr Oz care a fost difuzat pe 11 ian. 2013.

Dar doar 10 zile mai tarziu Morgan, care promisese sa “vina dupa el, Oz”, daca o sa aiba gripa dupa ce a facut vaccinul, in mod ironic a cazut la pat cu simptome de gripa, care l-au slabit in asa hal, incat nu a putut sa prezinte propriul sau show TV Piers Morgan Tonight.


Piers-Morgan-ww

Un complot evident pentru a potoli atat neincrederea crescand privind vaccinul antigripal, cat si pentru a pleda pentru pretinsa siguranta si eficacitate a acestui vaccin, Morgan a fost de acord sa fie cobaiul mediatic de anul acesta pentru a primi o injectie antigripala direct de la suporterul vaccinului, dr. Mehmet Oz, un sustinator al vaccinarilor.

In fata unei audiente in direct, Morgan si-a suflecat maneca si a primit injectia pentru a spulbera “mitul” ca injectiile antigripale provoaca gripa sau ar fi in vreun fel periculoase.


Puteti viziona videoclipul cu Morgan primind injectia antigripala de la dr. Oz aici:

Dar doar cateva zile mai tarziu, Piers a inceput sa dezvolte simptome similare gripei care au afectat clar capacitatea lui de a vorbi adecvat. Simptomele s-au inrautatit rapid, facandu-l sa publice un “tweet” pe 23 ianuarie, doar la 11 zile dupa ce facuse vaccinul, explicand ca vocea lui “a coborat la un nivel ridicol, fluctuand cand si cand”. Dupa aceasta, Morgan a adaugat “nu sunt complet sigur ca voi face show-ul din seara asta in acest hal”.

Doar atat despre toata vorbaria privind siguranta si eficacitatea injectiei antigripale, si pretentia absurda a Dr.-ului Oz ca injectiile antigripale nu pot cauza gripa. Asa dupa cum a fost facut perfect clar pentru ca milioane de americani sa poata vedea, sanatatea lui Morgan a inceput rapid sa se deterioreze imediat dupa ce  a primit o injectie antigripala de la Dr. Oz, ceea ce este foarte suspicios si deosebit de ingrijorator. Morgan insusi a afirmat in mod esential doar la cateva zile mai tarziu in timpul unui interviu cu cantaretul de muzica country Dwight Yoakam, ca injectia antigripala primita a fost responsabila pentru declansarea bolii.

“Amandoi realizam ca unu si cu unu fac doi, nu-i asa”, a replicat Morgan lui Yoakam, care tocmai sfatuise aceasta controversata personalitate de televiziune ca sa nu mai faca niciodata o injectie antigripala. “Amandoi l-am vazut intepandu-mi bratul, si la 10 zile am fost pus la pat”

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/piers-morgan-primeste-o-vaccinare-prin-injectie-de-la-dr-oz-si-apoi-se-imbolnaveste

Citiți și...

Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
Cei mai sanatosi copii din viitor vor fi cei nevaccinati ! Acesta este un adevarat stiintific !
Autoritatile pakistaneze vor sa aresteze parintii care se opun vaccinarii copiilor ! Cand nu mai au argumente trec la abuzuri !
Conspirația Fluorului - o substanță toxică care atacă glanda pineală, distruge oasele, sistemul nervos și provoacă malformații congenitale
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
30 de studii ştiinţifice pertinente și edificatoare care dovedesc cu prisosință că vaccinările provoacă autism
Dispusă să-și piardă locul de muncă, o infirmieră din Italia s-a prefăcut că vaccinează 550 de copii. Ce a speriat-o la acele vaccinuri?
Studiu. Analgezicele cresc riscul de atac de cord
Au sinucis-o și pe Claire Séverac, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”
Interzis la televiziunile din România: 10.000 de oameni au protestat în Polonia împotriva vaccinării obligatorii
Relatarea șocantă a unei mame, de profesie medic, după ce vaccinurile i-au ucis fiica în vârstă de numai 6 luni
Doi bebeluşi din Franţa au murit după vaccinare, confirmă Agenţia franceză a medicamentelor
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro