Piers Morgan primeste o vaccinare prin injectie de la Dr. Oz si apoi se imbolnaveste

by Intr-o recenta smecherie publicitara esuata in mod teribil dar plina de umor, Piers Morgan, infama personalitate CNN si jurnalist britanic ale carui vederi neconstitutionale asupra controlului armelor de foc au declansat petitii pentru deportarea lui, a fost de acord sa isi faca primul lui vaccin antigripal in direct la show-ul Dr […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-o recenta smecherie publicitara esuata in mod teribil dar plina de umor, Piers Morgan, infama personalitate CNN si jurnalist britanic ale carui vederi neconstitutionale asupra controlului armelor de foc au declansat petitii pentru deportarea lui, a fost de acord sa isi faca primul lui vaccin antigripal in direct la show-ul Dr Oz care a fost difuzat pe 11 ian. 2013.

Dar doar 10 zile mai tarziu Morgan, care promisese sa “vina dupa el, Oz”, daca o sa aiba gripa dupa ce a facut vaccinul, in mod ironic a cazut la pat cu simptome de gripa, care l-au slabit in asa hal, incat nu a putut sa prezinte propriul sau show TV Piers Morgan Tonight.


Piers-Morgan-ww

Un complot evident pentru a potoli atat neincrederea crescand privind vaccinul antigripal, cat si pentru a pleda pentru pretinsa siguranta si eficacitate a acestui vaccin, Morgan a fost de acord sa fie cobaiul mediatic de anul acesta pentru a primi o injectie antigripala direct de la suporterul vaccinului, dr. Mehmet Oz, un sustinator al vaccinarilor.

In fata unei audiente in direct, Morgan si-a suflecat maneca si a primit injectia pentru a spulbera “mitul” ca injectiile antigripale provoaca gripa sau ar fi in vreun fel periculoase.


Puteti viziona videoclipul cu Morgan primind injectia antigripala de la dr. Oz aici:

Dar doar cateva zile mai tarziu, Piers a inceput sa dezvolte simptome similare gripei care au afectat clar capacitatea lui de a vorbi adecvat. Simptomele s-au inrautatit rapid, facandu-l sa publice un “tweet” pe 23 ianuarie, doar la 11 zile dupa ce facuse vaccinul, explicand ca vocea lui “a coborat la un nivel ridicol, fluctuand cand si cand”. Dupa aceasta, Morgan a adaugat “nu sunt complet sigur ca voi face show-ul din seara asta in acest hal”.

Doar atat despre toata vorbaria privind siguranta si eficacitatea injectiei antigripale, si pretentia absurda a Dr.-ului Oz ca injectiile antigripale nu pot cauza gripa. Asa dupa cum a fost facut perfect clar pentru ca milioane de americani sa poata vedea, sanatatea lui Morgan a inceput rapid sa se deterioreze imediat dupa ce  a primit o injectie antigripala de la Dr. Oz, ceea ce este foarte suspicios si deosebit de ingrijorator. Morgan insusi a afirmat in mod esential doar la cateva zile mai tarziu in timpul unui interviu cu cantaretul de muzica country Dwight Yoakam, ca injectia antigripala primita a fost responsabila pentru declansarea bolii.

“Amandoi realizam ca unu si cu unu fac doi, nu-i asa”, a replicat Morgan lui Yoakam, care tocmai sfatuise aceasta controversata personalitate de televiziune ca sa nu mai faca niciodata o injectie antigripala. “Amandoi l-am vazut intepandu-mi bratul, si la 10 zile am fost pus la pat”

SURSE

  1. https://viataverdeviu.ro/piers-morgan-primeste-o-vaccinare-prin-injectie-de-la-dr-oz-si-apoi-se-imbolnaveste

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fostul Președinte al Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoaie, acuză Ministerul Sănătății de ”dictatura sănătății publice” și că omite să spună informații importante în cazul „epidemiei de rujeolă”
Robert F. Kennedy Jr., nepotul președintelui asasinat, John F. Kennedy, avertizează despre pericolul vaccinurilor care conțin mercur! “Big Pharma” a falsificat studii care să ascundă legătura dintre vaccinare și autism!
Analiza biochimică a vaccinului meningococic - conținut radioactiv
După "Vaxxed", un alt documentar despre vaccinuri, "Man Made Epidemic", produs în Germania, a fost interzis în urma presiunilor Big Pharma
Variola eradicată de vaccinuri? Istoria unei dogme periculoase
Video și transcriptul: Surprinzător – În anii ’70 a apărut la TV o știre în care cercetătorii recunoșteau că vaccinurile sunt ineficiente și conțin agenți ce produc cancer. Mușamalizarea a continuat nestingherită cu lozinca: „Este mai important să folosim vaccinurile decât să le scoatem de pe piață și să eliminăm agentul.”
Fluorura - un instrument de supunere şi imbecilizare a populaţiei
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
"Țeapa" gripei aviare
Apa imbuteliata in sticle de plastic este plina de chimicale din cauza plasticului ! Bisfenol A este una dintre cele mai periculoase chimicale !
Autoritățile din România dau vina pe brânză, dar testează pe copii un vaccin neautorizat în Uniunea Europeană provenit din Kazahstan!
Mărturii tulburătoare despre cobaii umani folosiţi în experimente medicale ilegale. „Medicii au depăşit orice limită“
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro