Pietrele Îndrumătoare din Georgia (SUA) – cele zece porunci ale Noii Ordini Mondiale

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Situat pe o colină din nord-estul statului Georgia, “Stonegenge-ul american” este de departe cea mai ciudată construcţie de pe teritoriul SUA. Alcătuită din şase blocuri masive de granit, constucţia megalitică boteazată Georgia Guidestones este inscripţionată cu 10 sfaturi postapocaliptice, redactate în opt limbi moderne (engleză, spaniolă, swahili, hindusă, ebraică, arabă, chineză şi rusă) şi în patru limbi dispărute (în cuneiformele babiloniene, în greaca clasică, în sanscrită şi în hieroglifele egiptene).

Construcţia megalitică este cu atât mai misterioasă cu cât nu se cunoaşte cine a ridicat-o. Scopul ei e însă clar: să ghideze supravieţuitorii unei Apocalipse în procesul de reconstrucţie a civilizaţiei.


Iată cele 10 “porunci” inscripţionate pe blocurile de granit:

1.Păstraţi umanitatea sub 500 de milioane de indivizi, în echilibru permanent cu natura.


2.Supravegheaţi înmulţirea populaţiei cu atenţie, îmbunătăţind condiţia fizică şi diversitatea.

3.Uniţi umanitatea printr-o limbă nouă vie.

4.Controlaţi sentimentele, credinţa şi tradiţiile printr-o judecată temperată.

5.Protejaţi oamenii şi naţiunile prin legi şi tribunale juste.

6.Lăsaţi naţiunile să-şi rezolve singure problemele interne, rezolvând doar problemele externe într-un tribunal internaţional.

7.Evitaţi legile meschine şi funcţionarii inutili.

8.Găsiţi echilibrul între drepturile individuale şi datoriile cetăţeneşti.

9.Preţuiţi adevărul, frumuseţea şi iubirea, căutând armonia cu infinitul.

10.Nu fiţi un cancer pentru pământ, lăsaţi-i loc şi naturii.

Ridicarea monumentului Georgia Guidestones a fost comandată în 1979 de către un misterios bărbat care s-a prezentat sub numele de Robert C. Christian, recunoscând însă totodată că acesta nu era numele său real.

El a mărturisit că face parte dintr-un mic grup de americani care doreşte să ridice pietrele de granit menite să facă faţă oricăror evenimente catastrofice, pentru a îi ghida pe supravieţuitori în crearea unei civilizaţii mai bune decât cea care se va fi distrus.

georgia-guidestones-top-commandments-1024x768 GeorgiaGuidestonesMessage

Robert C. Christian a subliniat că membrii grupului erau decişi să rămână sub anonimat pentru totdeauna.Inaugurarea construcţiei a avut loc pe 22 martie 1980.”[1]

Iluminatii si Noua Ordine Mondiala

Iată traducerea articolului Sinister Sites: The Georgia Guidestones postat pe site-ul http://vigilantcitizen.com/

Ghidul de piatră din Georgia este un monument misterios în care sunt sculptate zece „porunci” pentru o „Nouă Epocă a Raţiunii”. Prima poruncă? Menţinerea populaţiei globale sub 500 de milioane de oameni. Alt lucru sinistru: autorii a ceea ce noi numim astăzi American Stonehedge sunt încă un „mister”… cu excepţia celor în cunoştinţă. Ne vom uita la mai multe caracteristici ale acestui monument, mesajul său chemând la o Nouă Ordine Mondială şi voi explica cum este aceasta opera unei societăţi secrete oculte.

Notă: Unul dintre primele articole pe care le-am scris vreodată pe acest site a fost despre Ghidul de piatră din Georgia, la sfârşitul anului 2008. Am scos articolul în urmă cu un an totuşi, când am dat peste nişte informaţii vitale: explicarea regulilor scrise de însăşi autorii ascunşi, precum şi a altor documente, deci dacă eşti un vechi cititor al acestui site, continuă te rog să citeşti deoarece am rescris întregul articol.

Ghidul de piatră din Georgia este un monument enigmatic din granit situat în regiunea Elbert, Georgia. De asemenea cunoscut sub numele de American Stonehedge, sculptura este de aproape 6 m înălţime şi alcătuit din 6 plăci de granit, cântărind în total aprox. 109 tone (240.000 pounds). Detaliul cel mai uimitor al monumentului însă nu este dimensiunea sa, ci mesajele gravate în el: Zece reguli pentru o „Epocă a Raţiunii”. Aceste reguli ating subiecte care sunt asociate cu „Noua Ordine Mondială”, inclusiv pentru depopulare masivă, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate, etc. Autorii acestor reguli au cerut să rămână anonimi în totalitate şi, până în prezent, anonimatul lor a fost păstrat în mod corespunzător. Cu toate acestea grupul misterios a lăsat un text care să explice motivele din spatele acestor reguli, un text care nu a mai fost discutat până acum online. Cu aceste noi informaţii, scopurile din spatele acestui ghid de piatră devin foarte clare, lăsând puţin loc pentru ipoteze. Ghidul de piatră descrie o lume „ideală” la fel cu cea imaginată şi de societăţile secrete oculte. Monumentul este prin urmare o dovadă a unei legături existente între societăţile secrete, elita mondială şi presiunea pentru o Nouă Ordine Mondială.

Monumentul

Stând liniştit în ţinutul Elberton, Ghidul de piatră va creşte probabil în relevanţă în următorii ani

Făcut din granit albastru în piramidă, Ghidul de piatră din Georgia este menit să reziste testului timpului şi să comunice cunoştinţe pe mai multe nivele: filosofice, politice, astronomice, etc. Este compus din patru blocuri de piatră mari, care conţin zece reguli de viaţă în opt limbi: engleză, spaniolă,swahili, hindusă, ebraică, arabă, chineză şi rusă. Pe partea de sus a structurii este inscripţionat un mesaj mai scurt în patru limbi antice: babiloniana, greaca clasică, sanscrita, şi în hieroglife egiptene. Este important să observaţi că aceste patru limbi antice sunt de o mare importanţă în învăţăturile şcolilor mister oculte precum este Francmasoneria şi Rosicrucienii, organizaţii despre care o să discut mai târziu.

Cele patru pietre mari sunt aranjate într-o configuraţie de „roată cu zbaturi” care sunt orientate spre a capta migraţia soarelui pe tot parcursul anului şi de asemenea, arată poziţiile extreme de răsărit şi apus ale soarelui în ciclu sau de 18.6 ani. Piatra din centru are două caracteristici speciale: prima, Steaua de Nord este întotdeauna vizibilă printr-un orificiu special forat de la Sud spre partea de Nord a pietrei din centru; a doua, altă deschizătură se aliniază cu poziţiile de răsărit ale soarelui la momentul solstiţiilor de vară şi de iarnă şi la echinocţiu.

La baza Ghidului de piatră se află o tabletă explicativă pe care sunt listate unele detalii ale structurii. Menţionează de asemenea şi o capsulă a timpului îngropată sub ea. Conţinutul acestei capsule a timpului (dacă există) este un total mister.

Tableta explică unele caracteristici ale monumentului şi autorii acestuia (mai multe despre ei mai târziu). Data de deschidere a capsulei timpului a fost lăsat necompletată.

Caracteristicile astronomice sunt de o mare importanţă în proiectarea Ghidului de piatră. Într-o relativ „nouă” naţiune cum ar fi Statele Unite, monumentele care sunt aliniate cu corpuri cereşti sunt adeseori opere ale societăţilor secrete, cum ar fi Francmasonii.

Luând din învăţăturile lor de la şcolile Mister despre Egiptul Antic, Grecia sau Celţii Druizi, ei sunt cunoscuţi pentru incorporarea în monumente a câtorva din „cunoştinţele” lor „sacre”.

„Cele 10 Porunci”

Versiunea în limba engleză a liniilor îndrumătoare

Cele zece ghiduri pentru o nouă Epocă a Raţiunii sunt următoarele:

1. Menţine umanitatea sub 500.000.000, într-un echilibru perpetuu cu natura.

2. Ghidaţi reproducţia cu înţelepciune – îmbunătăţind conformitatea şi diversitatea

3. Uniţi umanitatea printr-o limbă nouă.

4. Conduceţi pasiunea – credinţa – tradiţia şi toate lucrurile cu judecată temperată

5. Protejaţi oamenii şi naţiunile cu legi cinstite şi tribunale corecte

6. Lăsaţi toate naţiunile să guverneze internal rezolvându-şi disputele externe într-un tribunal mondial.

7. Evitaţi legile mărunte şi oficialii nefolositori

8. Echilibraţi drepturile personale cu îndatoririle sociale

9. Preţuiţi adevărul – frumuseţea – dragostea – căutând armonia cu infinitul

10. Nu fiţi un cancer pe pământ – Lăsaţi loc naturii – Lăsaţi loc naturii.

După cum puteţi vedea, ghidurile fac apel la o reducere drastică a populaţiei lumii, adoptarea unei noi limbi mondiale, crearea unui tribunal mondial şi fac o vagă aluzie la eugenie. Cu alte cuvinte, un model pentru o Nouă Ordine Mondială.

Depopulare, Maternitate Planificată şi Eugenii

Prima „poruncă” este de-a dreptul şocantă, pentru că în esenţă stipulează că 12 din 13 persoane de pe Pământ nu ar trebui să existe; practic asta ar însemna ca toată lumea de pe pământ să dispară în afară de o jumatate din India. Dacă populaţia lumii de astăzi este de 6,7 miliarde, înseamnă că este un surplus de 92.54 %. Să ia astfel de cifre în considerare este înspăimântător. Dar apoi, câţi oameni au supravieţuit în filmul 2012? Nu mulţi. Cine au fost ei? Cei mai bogaţi oameni ai pământului. Este asta programare predictivă?

Ultima regulă din Ghidul de piatră, „Nu fi un cancer pe pământ – lăsaţi loc naturii – lăsaţi loc naturii” este deosebit de îngrijorător deoarece compară viaţa umană cu un cancer pe pământ. În această condiţie a minţii este uşor a raţionaliza dispariţia a aproape întregii populaţii a lumii.

Depopularea masivă este un obiectiv recunoscut de elita mondială şi mulţi oameni importanţi au declarat-o într-un mod deschis.

În 1988, Prinţul Philip al Marii Britanii îşi exprima dorinţa că, dacă ar fi să se reîncarneze şi-ar dori să fie un „virus mortal” care să reducă populaţia lumii. Mai recent, Bill Gates a declarat „Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni…cu tendinţa de creştere la 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă bună cu vaccinurile noi de întreţinere a sănătăţii şi a reproducerii, am putea reduce populaţia lumii, probabil, cu 10 sau 15 la sută.”

Împreună cu donaţiile deductibile fiscal de sume enorme de bani pentru a ajuta la cauza depopulării, „întâlniri secrete” ale elitei mondiale au avut pentru a se dicuta următoarele aspecte:

„Unii din cei mai mari miliardari ai Americii s-au întâlnit în secret pentru a discuta modul în care averea lor ar putea fi folosită pentru a încetini creşterea populaţiei lumii şi a accelera îmbunătăţiri în sănătate şi educaţie.

Filantropii care au participat la un summit convocat la iniţiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat să unească forţele pentru a depăşi obstacolele politice şi religioase la schimbare.

Descris ca Good Club (Clubul bun) de către unul dintre membrii, a inclus David Rockefeller Jr, „patriarhul” celei mai bogate dinastii din America, Warren Buffett and George Soros, finanţatorii, Michael Bloomberg, primarul New York-ului, şi mogulii media Ted Turner şi Oprah Winfrey”.

The Sunday Times, 24 May 2009

A doua regulă „Ghidaţi reproducţia cu înţelepciune – îmbunătăţind diversitatea şi conformitatea” practic solicită pentru inferenta celor ce fac legea în gestionarea unităţii familiale. Dacă citim printre rânduri, se solicită crearea de legi care să structureze numărul de copii pe familie. Mai mult, „îmbunătaţirea diversităţii şi conformităţii” pot fi obţinute cu „reproducerea selectivă” sau sterilizarea membrilor nedoriţi ai societăţii. Aceasta obişnuia să se numească „eugenie”, până când a devenit politic incorect din cauza naziştilor.

Un Guvern Mondial

„Unii chiar cred că facem parte dintr-o conspiraţie secretă care lucrează împotriva intereselor Americii, caracterizându-mă pe mine şi familia mea ca fiind „internaţionalişti” care conspiră cu alţii din lume la crearea unei structuri politice şi economice unice globale – o nouă lume, dacă vreţi. Dacă aceasta este acuzaţia, pledez vinovat, şi sunt mândru de asta”. -David Rockefeller, „Memoirs of David Rockefeller” p.405

Majoritatea celorlalte reguli ale Ghidului de piatră practic fac apel la crearea unui guvern mondial, condus de „câţiva luminaţi”, care să reglementeze toate aspectele vieţii umane, inclusiv credinţa, îndatoririle sociale, economie, etc. Această idee este departe de a fi nouă, fiind întreţinută de secole, de către Şcolile Mister. Manly P. Hall scria în 1917:

„Când mulţimea guvernează, omul este condus de ignoranţă; când biserica guvernează, e condus de superstiţie; şi când statul guvernează, el este condus de frică. Înainte ca oamenii să trăiască în armonie şi înţelegere, ignoranţa trebuie transformată în înţelepciune, superstiţia într-o credinţă iluminată, şi frica în dragoste. Cu toate afirmaţiile contrare, Masoneria este o religie care caută să-l unească pe om cu Dumnezeu prin înălţarea iniţiaţilor ei la acel nivel de conştiinţă la care ei pot privi cu o viziune clară lucrările Marelui Arhitect al Universului. Din generaţie în generaţie viziunea unei perfecte civilizaţii este conservată ca şi ideal pentru omenire. În mijlocul acelei civilizaţii va sta o universitate mare unde ambele ştiinţe sacre şi seculare privind misterele vieţii vor fi predate în mod deschis tuturor celor care îşi vor asuma viaţa filosofică. Aici Crezul şi dogma nu-şi vor avea locul; superficialitatea va fi înlăturată şi numai esenţialul va fi păstrat. Lumea va fi condusă de către cele mai iluminate minţi, şi fiecare va ocupa poziţia pentru care va fi în cel mai admirabil mod, potrivit.” – Manly P. Hall, The Secret Teachings of All Ages

În „Destinul Secret al Americii” (The Secret Destiny of America), Hall explică visul vechi pentru un guvern mondial, cum a fost prezentat şi de Societăţile Secrete.

„Democraţia lumii a fost visul secret al marilor filosofi clasici. Spre îndeplinirea acestei mari realizari în istoria omenirii ei au subliniat programe de educaţie, religie, şi conduită socială direcţionată spre finala realizare a unei frăţii practice şi universale. Şi pentru a realiza obiectivele lor într-un mod eficient, aceşti erudiţi antici s-au legat cu anumite legături mistice într-o confrerie largă. În Egipt, Grecia, India şi China, misterele de stat au venit în existenţă.

Ordine ale preoţilor-filosofi iniţiaţi s-au format într-un organism suveran pentru a instrui, consilia şi a direcţiona conducătorii Statelor.” -Manly P. Hall, The Secret Destiny of America

Explicaţii direct de la Autorii Anonimi

De la ridicarea monumentului în 22 Martie 1980, numeroşi autori şi cercetători au încercat să interpreteze argumentele din spatele acestor zece ghiduri. Erau ele oare compuse dintr-un plan pentru o Nouă Ordine Mondială? Ori sunt doar simple reguli de pus în aplicare în cazul unei catastrofe majore? Calea cea mai bună pentru a obţine un răspuns precis este să-i întrebăm pe însăşi autorii regulilor. Dar, de vreme ce aceştia au ales să rămână anonimi, este imposibil să facem acest lucru. Însă ei au lăsat totuşi afirmaţii cu totul importante, care au fost trecute cu vederea de aproape toţi cercetătorii Ghidului de piatră.

Acest text uimitor, care descrie în detaliu motivele lor, poate fi găsit doar în ghidul-manual al Ghidului de piatră din Georgia, un pamflet produs de compania de granit, care a ridicat monumentul. Chiar de la început, este evident că autorii monumentului solicită crearea unei Noi Ordini Mondiale. Aceasta nu este o „teorie a conspiraţiei” sau ipoteze. Este scris în termeni clari şi fără echivoc. Deci, iată explicaţia celor 10 reguli ale Ghidului de piatră, direct din peniţa autorilor secreţi (autorul blogului: „părţile în bold au fost subliniate de mine pentru a contura părţile demne de notat”)

Coperta ghidului-manual al Ghidului de piatră din Georgia

Este foarte probabil ca omenirea să posede acum cunoştinţele necesare pentru a stabili un guvern mondial eficient. Într-un fel, această cunoaştere trebuie însămânţată pe scară largă în conştiinţa întregii omeniri. Foarte curând inimile familiei noastre umane trebuie atinse şi încălzite ca să întâmpinăm o regulă globală a raţiunii.

Conştiinţa de grup a rasei noastre este oarbă, perversă, şi distrasă uşor de fleacuri când ar trebui să se concentreze asupra fundamentelor. Intrăm într-o eră critică. Presiunile populaţiei vor crea în curând crize politice şi economice în întreaga lume. Acestea vor face mai dificilă şi în acelaşi timp mai necesară înfiinţarea unei societăţi raţionale globale.

„Un prim pas ar fi de a convinge o lume care se îndoieşte că o astfel de societate este acum posibilă. Să avem în vedere recursuri solide raţiunilor colective a umanităţii. Să atragem atenţia asupra problemelor de bază. Să stabilim priorităţi adecvate. Noi trebuie să ne ordonăm casa noastră aici pe pământ înainte de a ajunge la stele”.

„Raţiunea umană se trezeşte acum la puterea sa. Este cel mai puternic mijloc declanşat în desfăşurarea vieţii pe planeta noastră. Trebuie să ne facem umanitatea conştientă că acceptarea compasiunii, judecata luminată, ne va lăsa să controlăm destinul nostru în limitele inerente a naturii noastre”.

„Este dificil să sădeşti înţelepciune în minţi umane închise. Inerţiile culturale nu sunt uşor de depăşit. Derularea evenimentelor mondiale şi tristul record al rasei noastre dramatizează deficienţele mijloacelor tradiţionale în guvernarea afacerilor umane. Crizele care se apropie pot determina omenirea să fie dispusă să accepte un nou sistem de legi mondiale care va solicita responsibilitatea naţiunilor individuale în reglementarea afacerilor interne, şi care le va ajuta în gestionarea paşnică a fricţiunilor internaţionale”.

„Cu un astfel de sistem am putea elimina războiul, am putea oferi fiecărei persoane o oportunitate de a-şi găsi o viaţă cu rost şi împlinire”.

„Există alternative la Armaghedon. Ele sunt realizabile. Dar ele nu se vor întâmpla fără eforturi coordonate de milioane de oameni dedicaţi, din toate neamurile pământului”.

„Noi, sponsorii Ghidului de piatră din Georgia, suntem un grup mic de americani care doresc să centralizeze atenţia asupra problemelor prezente ale umanităţii. Avem un mesaj simplu şi pentru alte fiinţe umane, acum şi în viitor. Noi credem că acesta conţine adevăruri evidente, şi nu ne-am propus vreo prejudecată faţă de un anumit crez sau filosofie. Cu toate acestea mesajul nostru este în unele domenii controversat. Am ales să rămânem anonimi pentru a evita dezbateri şi dispute care ar putea arunca în confuzie sensul nostru şi, care ar putea întârzia o revizuire considerabilă a gândurilor noastre. Noi credem că principiile noastre sunt solide. Ele trebuie sa rămână pe baza propriilor merite”.

„Stonehenge şi alte vestigii antice de gândiri umane au stârnit curiozitatea noastră însă nu transmit nici un mesaj pentru îndrumarea noastră. Pentru a exprima ideile noastre de-a lungul timpului şi altor fiinţe umane, am ridicat un monument – un grup de pietre cioplite. Aceste pietre tăcute vor afişa ideile noastre acum şi atunci când nu vom mai fi. Sperăm că acestea vor câştiga o acceptare crescândă, şi că prin persistenţa lor tăcută vor grăbi într-un grad mic sosirea epocii raţiunii.(…)

„Credem că fiecare fiinţă umană are un scop. Fiecare dintre noi este un mic dar semnificativ pic din infinit. Alinierile cereşti a pietrelor simbolizează nevoia pentru umanitate de a fi drepţi cu principiile externe care se manifestă în natura noastră proprie, şi în universul din jurul nostru. Trebuie să trăim în armonie cu infinitul.

„Cele patru pietre mari centrale din grup sunt inscripţionate cu zece principii, fiecare piatră afişând acelaşi text în două limbi. Mesajul din versiunea în limba engleză are în total mai puţin de o sută de cuvinte. Limbile au fost selectate pentru semnificaţia lor istorică şi pentru impactul lor asupra oamenilor care trăiesc acum. Deoarece există trei mii de limbi vorbite în lume, nu toate au putut fi alese.

„Noi prevedem o fază ulterioară în dezvoltarea Ghidului de piatră din Georgia. Se speră că alte pietre vor fi ridicate în cercuri exterioare pentru a marca migraţiile soarelui şi, poate, alte anumite fenomene cereşti. Aceste pietre vor purta cuvintele noastre în limbile altor persoane care împărtăşesc convingerile noastre şi vor ridica pietre similare la graniţele internaţionale, în limbile vecinilor prietenoşi. Ele ar servi ca memento-uri a greutăţilor pe care omenirea trebuie să le întâmpine împreună, şi ar încuraja eforturi reciproce în tratarea lor cu raţiune şi dreptate”.

„Nu profesăm vreo inspiraţie divină dincolo de ceea ce poate fi găsit în toate minţile umane. Gândurile noastre reflectă analizele noastre asupra problemelor care confruntă omenirea în aceşti zori ai erei atomice. Ele descriu în termeni generali unele măsuri de bază care trebuie luate pentru a stabili pentru omenire un echilibru binevoitor şi de durată cu universul”

„Fiinţele umane sunt creaturi speciale. Suntem păstori a tuturor formelor de viaţă pământească. În această lume noi jucăm un rol central într-o eternă luptă dintre bine şi rău – între forţele care construiesc şi cele care ar distruge. Infinitul învăluie tot ceea ce există, inclusiv lupta, conflictul şi schimbarea, care poate reflecta tulburare în sufletul lui Dumnezeu”.

„Noi, oamenii am fost dăruiţi cu o capacitate mică de a cunoaşte şi de a acţiona – în bine sau în rău. Trebuie să ne străduim în a face existenţa noastră mai bună, nu numai pentru noi înşine, ci şi pentru cei care vin după noi. Şi nu trebuie să fim nepăsători la bunăstarea celorlalte fiinţe vii a căror destine au fost plasate în mâinile noastre”.

„Noi suntem agenţia majoră prin care calităţile bune şi rele ale spiritului devin actori în lumea noastră. Fără noi ar exista foarte puţină dragoste, milă sau compasiune. Dar, putem fi şi agenţi ai urii, cruzimii şi indiferenţei reci. Numai noi putem lucra conştient la îmbunătăţirea acestei lumi imperfecte. Nu este de ajuns pentru noi să ne lăsăm pur şi simplu purtaţi de vânt. Lumea raţională de mâine se află mereu contra curentului”.

„În 1980, când aceste pietre au fost ridicate, cea mai presantă problemă mondială a fost necesitatea de a controla numărul populaţiei. În secolele recente tehnologiile şi combustibilii abundenţi au făcut posibil o multiplificare a umanităţii dincolo de ceea ce este prudent sau dezvoltare durabilă. Acum putem prevedea epuizarea iminentă a acestor surse de energie şi epuizarea rezervelor mondiale de multe materii prime vitale.

„Controlul reproducerii noastre este necesar şi urgent. Aceasta va necesita schimbări majore în atitudinile şi obiceiurile noastre. Din păcate, inerţia obiceiurilor umane poate fi extremă. Acest lucru este valabil mai ales atunci când cei pentru care obiceiul/datina este o forţă dominantă sunt neinformaţi de nevoia de schimbare.

„Aproape fiecare naţiune este acum suprapopulată din punct de vedere al echilibrului perpetuu cu natura. Suntem ca o flotă de bărci de salvare supraaglomerate confruntată cu o furtună ce se apropie. În Statele Unite ale Americii suprasolicităm serios resursele noastre pentru a menţine populaţia noastră prezentă într-o stare existentă de prosperitate. Distrugem terenurile noastre agricole şi ne-am mărit periculos dependenţa de resurse externe de petrol, metale şi alte resurse non-regenerabile. Naţiuni precum Japonia, Olanda şi Haiti sunt chiar mai serios suprapopulate şi, prin urmare, în pericol mai mare.

„În aceste circumstanţe, reproducţia nu mai este o chestiune exclusiv personală. Societatea trebuie să aibă o voce şi o anume putere de direcţie în reglementarea acestei funcţii vitale. Dorinţele cuplurilor umane sunt importante, dar nu supreme. Trebuie dată o considerare crescândă intereselor actualei societăţi şi bunăstării generaţiilor viitoare pentru că developăm mecanisme care să aducă control raţional naşterilor de copii.(…)

Naşterile de copii iresponsabile trebuie descurajate de presiuni juridice şi sociale. Cuplurile care nu pot asigura un venit decent şi sprijin pentru un copil nu ar trebui să facă copii şi să fie o povară pentru vecinii lor. Aducând copii nedoriţi într-o barcă de salvare supraaglomerată este ticăloşie. Este nedrept pentru aceşti copii. Este dăunător pentru ceilalţi ocupanţi şi toate vieţuitoarele. Societatea nu ar trebui să încurajeze sau subvenţioneze un astfel de comportament.

„Cunoaşteri şi tehnici pentru reglementarea reproducerii umane există acum. Liderii morali şi politici din întreaga lume au responsabilitatea gravă de a face aceste cunoaşteri şi tehnici general disponibile. Acest lucru ar putea fi realizat cu o fracţiune din fondurile pe care lumea le dedică acum în scopuri militare. Pe parcurs, deturnând fondurile în acest scop ar putea face mai mult decât orice altceva să reducă tensiunile care duc la război.

„O populaţie a lumii diversă şi prosperă şi în echilibru perpetuu cu resursele la nivel global va fi piatra de temelie pentru o ordine mondială raţională. Oameni de bună voinţă din toate naţiunile trebuie să lucreze pentru a stabili acest echilibru.(…)

„Odată cu finalizarea grupului central al Ghidului de piatră din Georgia, micul nostru grup de sponsori s-a desfiinţat. Lăsăm monumentul în păstrarea în siguranţă a oamenilor din regiunea Elbert, Georgia.

„Dacă cuvintele noastre înscrise sunt estompate de uzura vântului şi a soarelui, sau a timpului, vă cerem să le ciopliţi mai adânc. Dacă pietrele vor cădea, sau dacă vor fi răvăşite de oameni cu puţină înţelegere, vă cerem să le ridicaţi din nou.

„Invităm toate fiinţele umane din toate naţiunile să reflecte la mesajul nostru simplu. Într-o zi, când aceste obiective vor fi căutate de majoritatea omenirii, atunci o ordine mondială raţională va putea fi realizată pentru toţi.

Cine sunt Autorii?

Deci cine a fost acest „grup mic de Americani care caută o Epocă a Raţiunii”? Deşi identitatea lor este secretă, le-au lăsat iniţiaţilor câteva indicii spuse, absolut orientate spre natura ocultă a grupului lor. Pentru început, textul de mai sus poartă inconfundabila marcă a ocultismului occidental. (Alinierile cereşti a pietrelor simbolizează nevoia pentru umanitate de a fi dreaptă cu principiile Externe care se manifestă în natura noastră proprie, şi în universul din jurul nostru) şi la dualitate („Noi suntem agenţia majoră prin care calităţile bune şi rele ale spiritului devin actori în lumea noastră. Fără noi ar exista foarte puţină dragoste, milă sau compasiune. Dar, putem fi şi agenţi ai urii, cruzimii şi indiferenţei reci). Cred că numai acest text oferă suficiente dovezi pentru a concluziona că autorii sunt fie Francmasoni, Rosicrucienii ori altă Societate Secretă ermetică. Dar există indicii chiar şi mai evidente care arată înclinaţiile ezoterice ale autorilor, începând cu R.C Christian, omul misterios care a comandat monumentul.

R.C. Christian

Dezvăluirea Ghidului de piatră din Georgia. Ar putea una dintre aceste persoane să fie misteriosul R.C. Christian?

Aceasta este povestea comandării Ghidului de piatră spusă de ghidul manual oficial.

„Ceea ce a început ca o după-amiază de vineri obişnuită în mijlocul verii s-a încheiat în producţia şi ridicarea celui mai neobişnuit monument din lume, proiectat în condiţiile cele mai neobişnuite. Joe Fendley, preşedintele companiei Elbert Granite Finishing, Inc din Elberton, Georgia, îşi petrecea acea după amiază de vineri din Iunie 1979 aşa cum îşi petrecea el de obicei după amiezele de vineri…studiind rapoartele sale săptămânale şi închizând în general magazinul pentru weekend…şi atunci a început totul.

Un bărbat îmbrăcat frumos a intrat în biroul lui Fendley de pe strada Tate spunând că vrea să cumpere un monument. Pentru că toţi ceilalţi din birou erau ocupaţi, Fendley a decis să vorbească el însuşi cu străinul explicând că societatea nu se vinde direct publicului, ci numai pe o bază en-gros.

Nedescurajat, omul de vârstă mijlocie care s-a identificat doar ca dl. Robert C. Christian, a spus că a vrut să ştie costul construirii unui monument pentru conservarea omenirii şi a început să-i povesteasca lui Fendley ce tip de monument îşi dorea el. Cu aceasta el a subliniat dimensiunea în măsurătorile metrice.

Fendly a recunoscut că prima lui reacţie faţă de dl. Christian nu a fost una foarte bună, dar după ce l-a ascultat timp de aproximativ 20 de minute şi aflând dimensiunea masivă a monumentului pe care el a dorit să îl cumpere şi să-l ridice, Fendley a decis că acest om ar trebui luat în serios”. -Ibid.

Numele R.C. Christian pe tableta explicativă cu o frumoasă greşeală de tipar în „pseudonin”

Dacă numele de R.C. Christian a fost pur şi simplu un pseudonim fără sens, de ce ar fi gravat pe monument pentru posteritate? Ar putea avea numele vreo semnificaţie? Ei bine, are. R.C. Christian este o clară referire la Christian Rosenkreuz al cărui nume englez este Christian Rose Cross, legendarul fondator al Ordinului Rosicrucian. Unii ar putea spune că asemănarea dintre R.C. Christian şi Christian Rose Cross este rezultatul unei coincidenţe bizare. După cum vom vedea, aceasta este însă doar una din MULTELE referiri la Rosicrucianism asociate cu monumentul. Este doar o piesă din puzzle, dar o piesă importantă.

Rosicrucienii

Rosicrucienii sunt cunoscuţi pentru publicarea a trei Manifeste, publicate la începutul secolului al XVII-lea: Fama Fraternitatis Rosae Crucis, Confessio Fraternitatis şi Chymical Wedding of Christian Rosenkreutz.

Aceste lucrări anonime, înconjurate de mister, au introdus criptic publicul larg filosofiilor Rosicruciene, în timp ce anunţă o mare transformare a peisajului politic şi intelectual al Europei. Epoca Iluminismului a urmat la scurt timp, însoţită de căderea Monarhiilor feudale. Ghidul de piatră din Georgia pare a îndeplini aceleaşi funcţii ca şi manifestele Rosicruciene, prin chemarea la o transformare importantă a lumii şi prin menţinerea unui climat de mister.

Epoca Raţiunii

„Aceste ghiduri de piatră să fie spre o Epocă a Raţiunii”

„Epoca Raţiunii” se referă la Thomas Paine, un Rosicrucian proeminent?

Există numeroase referinţe la conceptul de „Epocă a Raţiunii” în cadrul Ghidului de piatră. Ar putea fi ele o referinţă la lucrarea clasică a lui Thomas Paine intitulată…Epoca Raţiunii?

Epoca Raţiunii: fiind o Investigaţie a Adevărului şi Teologiei Fabuloase, este un volum deistic scris în secolul XVIII de britanicul radical şi americanul revoluţionar Thomas Paine. Lucrarea critică religia instituţionalizată şi provoacă inerenţă Bibliei. Doctrinele ei sprijină raţiunea în loc de revelaţie, un punct de vedere care este, evident, împărtăşit de autorii Ghidului de piatră.

Este cunoscut faptul că Thomas Paine a fost un lider de frunte al Fraternităţii Rosicruciene din America.

„Fraternitatea Rosicruciană a existat în America înainte de Prima Revoluţie Americană. În 1774, marele Council of Three (ultima organizaţie de conducere a Fraternităţii) a fost compusă din Benjamin Franklin, George Clymer and Thomas Paine.” -The Fraternitas Rosae Crucis, soul.org

În The Secret Destiny of America, Manly P. Hall îl descrie pe Thomas Paine drept un important cruciat pentru marşul spre un guvern mondial ideal.

„Despre Thomas Paine s-a spus că el a făcut mai mult pentru a câştiga independenţa coloniilor cu stiloul lui, decât a realizat George Washington cu sabia. Numai reorganizarea completă a guvernului, religiei şi educaţiei ne-ar aduce chiar azi la un stat perfecţionist, prevedea Tom Paine”. -Manly P. Hall, The Secret Destiny of America

Această acoperire în văl subţire a lui Thomas Paine este o altă piesă din puzzle-ul Rosicrucian, ceea ce mă face să cred că autorii au fost fie Francmasoni (care au inclus învăţături Rosicruciene în gradele lor) sau membrii ai fraternităţii Rosicruciene.

Mai mult, ca şi cum ar face lucrurile şi mai evidente, broşura Ghidului de piatră din Georgia menţionează că Joe H. Fendley Senior, preşedintele al Elberton Granite precum şi multe alte persoane implicate în construirea monumentului, au fost masoni. A fost acesta motivul pentru care aceşti oameni au fost selectaţi de către sponsorii anonimi ai monumentelor?

„Fendley este de asemenea implicat în activităţi fraterne. Ridicat în rangul de Maestru Mason în 1958, el este acum un membru al Lojei Masonice Philomathea #25 din Elberton, este mason de gradul 32 de Rit York şi Rit Scotian, şi a fost admis în Yaarab Shrine Temple din Atlanta în 1969. A fost Preşedinte al Clubului Altarul Vaii Savannah din 1972 până în 1973. Potentatul din Yaarah Shrine Temple i-a acordat lui Fendley „gradul de consilier de onoare” în 1973, şi numit Ambasador în 1975. -The Georgia Guidestones Guidebook

În Concluzie

Ghidul de piatră din Georgia este un manifest modern Rosicrucian convocând (sau anunţând) o schimbare drastică a modului în care lumea este condusă. Monumentul este de o importanţă mare în înţelegerea forţelor care în ascuns modelează lumea de azi şi de mâine. Materializează în piatră legatura esenţială dintre societăţile secrete, elita mondială şi agenda pentru o Nouă Ordine Mondială. Împingerea spre un guvern mondial, controlul populaţiei şi ecologism sunt chestiuni care sunt astăzi discutate zi de zi în evenimentele curente. Era 1981 când ghidurile de piatră au fost ridicate. Putem spune că au fost făcute progrese importante?

Multe din regulile Ghidului de piatră fac sens pentru conservarea pe un termen lung a Pământului. Dar între cuvintele idealiste ale autorilor ghidului de piatră şi modul real în care aceste politici vor fi aplicate maselor – de politicieni avizi de putere şi lacomi – există o mare diferenţă. Citind printre rânduri Ghidul de piatră cere de la mase pierderea multor libertăţi personale şi să se supună unui control guvernamental total la nivelul a multor chestiuni sociale…nu mai vorbim de moartea a 92.5% din populaţie…şi probabil nu a celor ai „elitei”. Este conceptul de democraţie „de oameni şi pentru oameni”, cum a fost idealizat de către părinţii fondatori o simplă iluzie, o soluţie temporară până la introducerea guvernului mondial socialist? De ce nu au fost şi cetăţenii din lume consultaţi într-o chestiune democratică? Bănuiesc că este mai uşor pentru elite fabricarea consimţământului prin intermediul mass-mediei. Dar poate că nu va funcţiona pentru toată lumea…

Comentariu saccsiv:

De fapt nu Bill Gates i-a convocat, ci Rockefeller.

În articol este citat şi Manly Palmer Hall (1901–1990). Acesta a fost mason de gradul 33,,ritul scoţian. În 1934, Hall fondează Philosophical Research Society.

În cartea „The Lost Keys of Freemasonry”, pag. 48, a scris: „Masonul descoperă că energiile vazute ale lui lucifer sunt în mâinile sale”

Lucrarea „The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy”a fost una din sursele de inspiraţie pentru partea 1 a documentarului anticreştin Zeitgeist.

ELITELE şi marionetele lor promovează doctrina realei NOI ORDINI MONDIALE atât pe bolovani cât şi prin vocea unor intelectuali iluştrii. Să ne amintim de exemplu de Bertrand Russell, 1953: „Cred că subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului… Deşi acestea vor fi studiate în sistemul de educaţie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populaţia nu va cunoaşte felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generaţii de oameni în acest fel va putea să controleze întreaga populaţie în mod eficient şi sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliţie… Propaganda educaţională, cu ajutorul guvernului, va putea să obţină rezultate într-o singură generaţie.

Există însă două puternice forţe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul… O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial.”

Bertrand Russell în „Impactul Ştiinţei În Societate”: „În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.”

Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. În cartea sa”Impactul Ştiinţei În Societate”, acesta mai scria:

„Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Aşadar, vaccinurile şi mare parte a medicamentelor Big Pharma sunt gândite atât pentru a îndobitoci cât şi ca acţiune de reducere a populaţiei.

Este sinistru pasajul „Naşterile de copii iresponsabile trebuie descurajate de presiuni juridice şi sociale. Cuplurile care nu pot asigura un venit decent şi sprijin pentru un copil nu ar trebui să facă copii şi să fie o povară pentru vecinii lor. Aducând copii nedoriţi într-o barcă de salvare supraaglomerată este ticăloşie. Este nedrept pentru aceşti copii. Este dăunător pentru ceilalţi ocupanţi şi toate vieţuitoarele. Societatea nu ar trebui să încurajeze sau subvenţioneze un astfel de comportament.” Astfel, ELITELE au acumulat cea mai mare parte a bogăţiilor acestei planete, ţin masele la limita subzistenţei şi apoi tot ele vin cu teoria asta: dacă eşti sărac, nu face copii…

Câteva cuvinte despre Rosicrucianism. Se spune că această societate secretă a fost fondată în evul mediu de către Christian Rosenkreuz. Membrii ei erau adepţii a tot soiul de „învăţături” esoterice şi antice.

Potrivit istoricului David Stevenson, au influenţat francmasoneria.

Multe societăţi esoterice declară că doctrina lor derivă total sau parţial din „învăţătura” Rosicrucianismului.

Din manifestele lor se deduce că „Frater C.R.C” (Christian Rosenkreuz) s-a născut prin 1378 şi ar fi trăit 106 ani. A studiat în orientul mijlociu unde a luat contact inclusiv cu Zoroastrianismul.

În secolul 17 manifestele, de care se vorbeşte şi în articol, au produs mari transformări în artă, ştiinţă, religie, politică şi gândirea intelectualilor vremii.

S-ar părea că a dispărut ca societate de sine stătătoare la sfârşitul secolului 18. Între 16 iulie şi 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub preşedinţia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a încercat să facă o conciliere între diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanţi, cabalişti şi umanitarişti. La Congres a fost prezent şi Adam Weishaupt, care a reuşit să fuzioneze Ordinul Iluminaţilor cu masonii din lojile engleze şi franceze. Congresul mai este important şi pentru că a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodată, a fost pus la punct în mare secret planul Revoluţiei franceze care se va declanşa şapte ani mai târziu. Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden, i-a dezvăluit ulterior unui prieten: „Nu pot să-ţi spun ce s-a hotărât acolo. Pot doar să-ţi spun că este mult mai grav decât îţi închipui tu. Conspiraţia care s-a pus în mişcare la Wilhelmsbaden este atât de perfect organizată, încât nu au scăpare nici monarhia, nici biserica”.

Doctrina iluminaţilor era foarte clară:

1) Abolirea monarhiei şi a oricărei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietăţii private;

3) Abolirea moştenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a căsniciei şi instruirea în comun a copiilor);

6) Abolirea creştinismului.

Vedeţi voi fraţilor, până la acea vreme erau mai multe, să le zicem curente, insuflate de diavoli. Ele s-au influenţat unele pe altele şi în linii mari promovau cam aceleaşi „învăţături” drăceşti şi aveau puncte comune în doctrinele lor: anti creştinismul şi edificarea unei lumi noi pe acest pământ. Pentru următoarea etapă, era însă necesară unirea sau absorbţia lor. Există mai multe teorii ce se străduie să lămurească care din curente le-a dominat până la urmă pe celelalte. Eu merg pe varianta illuminaţi. Dar până la urmă nu contează prea mult în ecuaţie şi de aceea eu îi numesc deseori în acest blog pe aceste vârfuri ale piramidei: ELITE.

Este de asemenea foarte posibil să se fi format între aceste curente o unitate în diversitate, având evident la vârf aceiaşi stăpâni, lucrând fiecare pe un anumit segment, pentru eficienţă. Aşa se face că după 1782, grupul german al rosicrucienilor pedalează şi mai intens pe chestii egiptene, mistere druidice, alchimie. Într-un final vor influenţa religia naţional socialismului. Desigur, doar cu doctrina şi fără bani, mare scofală nu se face, aşa că fraţii illuminaţi din SUA au şi finanţat din greu acest odios regim.

Despre fondatorul Christian Rosenkreuz mai circulă şi alte variante. De exemplu Rudolf Steiner consideră că acesta a mai reapărut ca Count of St Germain, la sfârşitul secolului 18. Precizez că Rudolf Steiner a fost unul din stâlpii Thule Society (alături de Rudolf Sebottendorff, Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess), cea care a reprezentat piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler. Iar această Thule Society, împreună cu new age (Alice Bailey) sunt fiicele Theosophical Society (Madame Blavatsky)

În articol se mai face referire la Thomas Paine. Mai precizez că individul ăsta a fost un soi de revoluţionar de profesie, participând şi la cea americană şi la cea franceză. Deşi nu cunoştea bine limba, a fost ales membru al Adunării Naţionale Franceze în 1792… El este de asemenea citat în documentarul anticreştin Zeitgeist.

Despre bolovani, mai există ipoteza că au fost comandate de către Lucis Trust redenumire a Lucifer Publishing Company, întemeiată de Alice Bailey, iniţiatoarea amplei mişcări new age.

În lucrarea sa „The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

„NOUA ORDINE MONDIALĂ va recunoaşte că producţia lumii, resursele naturale ale planetei şi bogăţiile sale nu aparţin nici unei naţiuni, ci vor fi împărtăşite tuturor. Nu vor mai exista naţiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil şi corect se va organiza distribuţia grâului, al petrolului şi a mineralelor, în funcţie de nevoile fiecărei naţiuni şi popor.Toate acestea vor fi stabilite în raport cu întregul planetar.”

„NOUA ORDINE MONDIALĂ se va baza pe recunoaşterea faptului că toţi oamenii sunt egali la origine, doar că se află la diferite stadii ale dezvoltării evolutive. Integritatea personală, inteligenţa, viziunea şi experienţa, la care se va adaugă şi bunăvoinţa, vor indica viitorii conducători.”

„NOUA ORDINE MONDIALĂ va fi fondată pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toţi pentru unul şi unul pentru toţi”

„În perioada de pregătire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi opţională. Nici unei naţiuni nu-i va fi permis să producă echipamente în scopuri distructive sau să violeze integritatea altei naţiuni.”

„NOUA ORDINE MONDIALĂ trebuie să fie destinată pentru o lume care a trecut printr-o criză distrugătoare. NOUA ORDINE MONDIALĂ trebuie să pună bazele pentru o viitoare lume, posibilă doar după o perioadă de timp de recuperare şi reconstrucţie.”

Oricum, nu contează prea mult, căci oricare dintre aceste curente au exact aceeaşi agendă finală…”[2]

SURSE

  1. http://www.realitatea.net
  2. http://dev.axa.info.ro/anul-iii/axa-50/item/722-analiza-mesajul-de-pe-georgia-guidestones-pietrele-indrumatoare-din-georgia-maxim-de-500-milioane-de-locuitori-pe-planeta-si-doctrina-noii-ordini-mondiale
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele RT-PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației
"Dronele Negre" ale Pentagonului folosite pentru spionaj și atacuri
Un poiect de lege prevede amenzi şi închisoare pentru difuzarea de ştiri false în mediul online, în Italia
Președintele SUA, Donald Trump, se declară naționalist
"O putere secretă conduce lumea și extratereștri există" - Sondaj în SUA
Siria susține că SUA au evacuat mai mulți lideri ai Stat Islamic din Siria! Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de către SUA în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Documente Wikileaks: CIA a infiltrat toate partidele din Franța - o campanie de spionaj desfăşurată în 2012 de către CIA cu privire la alegerile prezidenţiale din Franţa
"Occidentul promovează minciuna agresiunii ruse pentru a întări forțele NATO în Europa"
Liderii din Germania vor să-și islamizeze țara. Iată dovada!
Dezvăluiri despre radiaţiile emise de antenele 5G
Centrul Atlantic de Evaluări şi Teste Submarine (The Atlantic Undersea Test and Evaluation Center – AUTEC) de pe insula Andros - o bază secretă a Marinei Americane din insulele Bahamas, numită uneori „Zona Navală 51”, ce este asociată cu anumite fenomene OZN
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBTI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...