Pietrele mișcătoare de pe Lună, o formă de viață?

Distribuie!

„PIETRELE miscatoare de pe Luna, o forma de viata?

Ce se intampla cu misterioasele pietre miscatoare de pe Luna? Existenta lor a fost descoperita inca din anii 1970, iar aparatul spatial Lunar Orbiter 5 a reusit sa le fotografieze. Fenomenul a ridicat, desigur, numeroase semne de intrebare.


Cum se pot deplasa niste pietre pe suprafata unei planete, unde nu bate vantul? Misiunea Apollo-16 a reusit sa colecteze mostre ale acestei minuni cosmice, aducandu-le pe Pamant pentru a fi analizate in laborator.

Surprinzator, pietrele aveau o greutate destul de redusa comparativ cu solul luna. In plus, ele se faramiteaza in vacuum, iar in cadrul experimentelor de laborator, oamenii de stiinta au observat cavitati in interiorul unei configuratii neomogene.


O descoperire care i-a determinat pe unii sa ajunga la concluzia ca, de fapt, este vorba despre niste vietati misterioase. Mai ales ca imaginile realizate ulterior au scos in evidenta nu numai capacitatea lor de a se deplasa, dar si de a-si schimba forma.

In acelasi timp, specialistii au constatat ca aceste eventuale forme de viata extraterestra prefera sa ramana pe partea incalzita de razele soarelui a Lumii, probabil pentru a se alimenta cu energie.”[1]

SURSE

  1. http://incomemagazine.ro/articole/misterul-pietrelor-miscatoare-de-pe-luna
  2. Foto: incomemagazine.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...