Piloții spun că extratereștrii sunt reali

Distribuie!by “Este cam penibil că şi acum, după atâtea dezvăluiri şi dovezi, oamenii se mai întreabă încă dacă „o fi sau o păţi” în legătură cu OZN-urile şi fiinţele extraterestre. Asta ține de o minimă cultura generală. Totuşi, este cu atât mai bine că apar unele documentare valoroase, care pot […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Este cam penibil că şi acum, după atâtea dezvăluiri şi dovezi, oamenii se mai întreabă încă dacă „o fi sau o păţi” în legătură cu OZN-urile şi fiinţele extraterestre. Asta ține de o minimă cultura generală.

Totuşi, este cu atât mai bine că apar unele documentare valoroase, care pot modifica un punct de vedere păgubos pe care mulţi oameni îl au sau o concepţie eronată care tinde să se propage în masă.


Disclosure (Dezvăluirea) despre viaţa extraterestră şi despre legăturile principalelor guverne ale lumii cu anumite rase de extratereştri reprezintă următorul mare pas pe care îl va face omenirea pe drumul evoluției sale.

Până când această dezvăluire va fi completă şi extinsă la nivel mondial, putem deduce prezenţa extratereştrilor benefici din multe alte acţiuni ce au rămas învăluite într-un aparent „mister”, cum ar fi numeroasele acţiuni de salvare de la un iminent şi dezastruos război atomic la scară planetară, trezirea la o altă realitate a numeroase fiinţe umane, idei şi dispozitive revoluţionare în tehnologia omenirii etc.


La toate acestea, guvernele lumii au răspuns prin observaţii zeflemitoare, prin ameninţări, prin minciuni şi prin discreditare. Totuși, au existat anumite filme şi seriale de televiziune care au reușit într-o anumită măsură să mai deschidă ochii maselor de oameni în ceea ce priveşte existenţa extratereştrilor.

ufo pilot aliens

De pildă, filmul lui Steven Spielberg, E.T., precum şi celebrul serial Star Trek s-au bazat pe fapte reale şi nu au fost nicidecum un produs al fanteziei sau al ficţiunii. Ele au încercat să ne transmită un mesaj.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/pilotii-spun-ca-extraterestrii-sunt-reali-a137
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro