Pilotul rus care a supravietuit doborarii avionului militar: „Turcia nu a transmis niciun avertisment”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pilotul rus care a supravietuit doborarii avionului militar: „Turcia nu a transmis niciun avertisment”

Initial, s-a afirmat ca, „ambii piloti au fost ucisi de rebelii sirieni”, insa, mai tarziu, s-a revenit cu noi informatii: unul dintre piloti a supravietuit, fiind salvat de catre armata siriana a lui Bashar al-Assad.


rusia turcia

Mai multe informatii au fost publicate de catre Mediafax:

„Pilotul militar rus recuperat din Siria afirmă că avionul de vânătoare era în Siria şi că Turcia nu a lansat niciun avertisment, relatează BBC News online.

„Avionul nu era în niciun caz în spaţiul aerian turc”, a declarat căpitanul Konstantin Murahtin, recuperat din Siria după doborârea avionului militar rus.

Unul dintre piloţii avionului rus de vânătoare doborât marţi de aviaţia turcă a fost găsit teafăr de echipele de căutare şi adus la baza aeriană rusă Hmeymim, din Siria, a anunţat miercuri ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, citat de Sputnik.

„Operaţiunea de salvare s-a încheiat cu succes. Pilotul este înapoi la baza noastră aeriană. El este teafăr şi nevătămat”, a declarat Şoigu, în cadrul unei reuniuni la Ministerul Apărării.

Ministrul a menţionat că operaţiunea a durat 12 ore şi le-a mulţumit „tuturor oamenilor care şi-au riscat (vieţile) lucrând pe tot parcursul nopţii”.

„I-am raportat acest succes comandantului suprem (preşedintele rus Vladimir Putin). El mi-a cerut să le mulţumesc tuturor membrilor personalului care au participat la această operaţiune”, a declarat Şoigu.”[1]

In continuare, declaratia pilotului supravietuitor este ca, „Turcia nu a transmis niciun avertisment”, nu degeaba Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a afirmat ca, atacul turc, probabil permis de Washington”:


„Pilotul care a supravietuit dupa ce un avion Su-24 a fost doborat de un F-16 al fortelor armate turcesti sustine ca nu a existat niciun avertisment, anunta BBC News.

Capitanul Konstantin Murakhtin a declarat pentru o televiziunea ruseasca ca „in niciun caz” avionul pe care il pilota ar fi putut viola spatiul aerian turcesc.

Capitanul Murakhtin a fost salvat dupa o operatiune de 12 ore in care au fost implicat fortele speciale rusesti.

„Nu a existat nicio somatie. Nici discutii radio, nici contact vizual. Nu a fost niciun contact”, a declarat Konstantin Murakhtin, filmat din spate si prezentat ca fiind pilotul avionului doborat.

„Daca (armata turca) ar fi vrut sa ne avertizeze, ar fi putut sa se arate, zburand langa noi. Nu a existat nimic din toate astea”, a adaugat el.

Nu este clar ce s-a intamplat cu cadavrul copilotului, care a fost ucis in timp ce cobora cu parasuta din avionul lovit.”[2]

Dupa ce ca Rusia aproape le-a distrus teroristii ISIS, globalistii SUA-UE au incercat cea mai josnica metoda cu putinta de a provoca Rusia, poate-poate, cedeaza cumva si lanseaza o replica, insa decizia inteleapta a Rusiei a fost de a nu incepe o operatiune militara impotriva Turciei, dupa cum a declarat Serghei Lavrov, Ministrul Rus de Externe.

Acum lucrurile sunt deja clare chiar si pentru cei mai inflacarati adepti ai SUA-UE: Rusia doreste sa distruga toate celulele teroriste pe care SUA-UE le-au creat pentru a destabiliza Orientul Mijlociu, dar si pentru a le utiliza ca sperietoare pentru operatiunile teroriste „Steag Fals”, care au rolul de a lua libertatile oamenilor, de a implementa legi Big Brother si de a consolida Statul Politienesc Global al „Democratiei”.

Incercati doar sa va imaginati ce s-ar fi intamplat daca Rusia ar fi doborat un avion militar al Turciei tot in astfel de situatii ? Toata propaganda SUA-UE ar fi urlat „Rusia este agresiva”, „Putin este dictator”, dar in aceasta situatie liderii globalisti ai SUA-UE nu prea vorbesc, in schimb presa, mincinoasa asa cum o stim, incearca sa ne convinga ca, de fapt, „Rusia e de vina”.

Sa nu uitam ca la data de 16 iulie 2015, sase avioane de lupta ale Turciei au incalcat spatiul aerian din nord-estul Greciei, dar Grecia nu le-a doborat, in schimb autoritatile din Turcia isi permit sa comita o astfel de crima, aratandu-ne doar ca nu s-au schimbat deloc de si ca sunt chiar mai agresivi decat erau in timpul cand Imperiul Otoman ataca Europa.

Unul dintre piloti a fost mitraliat in timp ce era in aer, parasutat, iar celalalt a fost capturat si in cele din urma salvat de catre trupele de elita ale Rusiei, Spetnaz, intr-o actiune de comando noaptea, dupa cum a afirmat Serghe Soigu, Ministrul Rus al Apararii. Afimatiile Turciei conform careia „am transmis zece avertismente in cinci minute”, in conditiile in care vorbim de un avion militar supersonic, sunt pur si simplu nule, sfidand logica elementara.

Turcia minte si trei argumente dovedesc asta:

1. Pentru ca guvernele NATO mint decum deschid gura.

2. Daca un SU-24 avea nevoie de 17 sec sa traverseze 2Km de spatiu aerian turcesc inseamana ca … s-ar fi prabusit singur din lipsa de viteza de zbor!

3. 17 sec nu sunt timp suficient pentru un pilot (turc) sa obtina confirmarea din partea superiorilor „liber la tragere” pentru a dobora un avion inamic!

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/incident-turcia-rusia-unul-dintre-pilotii-avionului-rus-doborat-de-aviatia-turca-a-fost-salvat-14898839
  2. http://www.hotnews.ro/stiri-international-20622120-turcia-nu-transmis-niciun-avertisment-pilotul-avionului-rusesc-24-doborat-turcia.htm

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...