Piramida din Antarctica

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Tot mai mulți oameni de știință spun că ar trebui să regândim modul în care privim istoria veche a lumii pentru că oamenii de acum 5.000-10.000 de ani sau mai mult erau mai sofisticați decât ne imaginăm noi astăzi. Ca dovadă stau piramidele egiptene și cele in America de Sud, plus nenumărate alte construcții străvechi sau artefacte care reprezintă și astăzi un mister pentru noi.

Iar dacă punem în balanță faptul că în zonele cele mai friguroase de astăzi, Polul Nord și Polul Sud, cu multe mii de ani în urmă era o altă climă care permitea o viață prosperă pentru oameni și animale, ne putem aștepta la multe surprize odată ce ghețurile se vor topi, dezvelind pământul și eventualele urme ale unor civilizații umane din aceste locuri.


În acest context, anul 2016 a venit cu o provocare pe internet unde circulă o serie de materiale foto și video în care este prezentată o piramidă din piatră care sparge imperiul de gheață din Antarctica, dezvăluindu-se ochiului nostru. Privită de sus sau din lateral, formațiunea ciudată seamănă foarte bine, din punctul de vedere al proporțiilor, cu Piramida lui Kheops din Egipt.

Dacă este doar o formă naturală care, printr-un concurs de împrejurări, de asemenea naturale, a ajuns să semene cu o piramidă sau dacă este modelată de mâna omului, este o problemă pe care sperăm să o lămurească oamenii de știință. În orice caz, dacă este mâna omului, atunci istoria așa cum o cunoaștem va fi aruncată în aer.


O întrebarea care se pune este însă următoarea: în cazul în care chiar este o construcție a unei civilizații dintr-o vreme îndepărtată, va confirma sistemul așa ceva?

Dar să vedem ce spune și presa din România despre acest subiect:

RealitateaTv: „O serie de descoperiri ale biologilor i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că în urmă cu 100 de milioane de ani peisajul din Antarctica semăna foarte mult cu pădurile tropicale din Noua Zeelandă de azi, potrivit Express.co.uk.

Unii dintre experți s-au aventurat să spună că Antarctica a găzduit pe vremuri o civilizație similară cu cele din Africa, Asia și Europa.”

piramide-antarctica2

Descopera.ro: „Încă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminent şi care se află deasupra unei suprafeţe îngheţate sau înzăpezite. «Aceste piramide sunt, de fapt, nişte munţi creaţi în urma deplasării gheţarilor şi a eroziunii acestora, nu de către extratereştrii.»””[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10808
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...