Piramidă gigantică, scufundată, descoperită lângă Portugalia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Material video în pagina originală a articolului din Epoch Times România.

Agenţiile portugheze de ştiri au anunţat pe data de 19 septembrie 2013 descoperirea sub apă, pe teritoriul dintre insulele Sao Miguel şi Terceira din Azorele portugheze, a unei piramide de dimensiuni foarte mari.


Baza piramidei este perfect pătrată şi vârfurile pătratului sunt orientate către cele patru puncte cardinale. Înălţimea a fost estimată la 60 de metri, iar aria bazei la 8000 de metri pătraţi, folosindu-se tehnologie digitală prin GPS.

Institutul Hidrografic al Marinei portugheze are misiunea de a analiza informaţiile pentru a determina dacă structura piramidală este construită de om sau nu. Sarcina pare simplă, însă este mai complicată decât ne-am putea imagina: acest mister nu a fost elucidat nici măcar în cazul arhi-cunoscutelor piramide egiptene.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/piramida-gigantica-scufundata-descoperita-langa-portugalia-video—211616

Video

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/piramida-gigantica-scufundata-descoperita-langa-portugalia-video—211616
  2. Foto: themindunleashed.org
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Deplasarea instantanee în spaţiu este pefect posibilă. Cazuri uluitoare de teleportare

Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!

Fondul Proprietatea: Străinii controlează 62%, iar statul român 0,06%

8 lucruri pe care un om cu o minte puternică nu le-ar face niciodată

Noi „Dosare X” ale Marii Britanii sunt puse la dispoziția publicului. Ce conțin ele?

Închide