Piramida Iluminatilor – cele zece structuri prin care se manipuleaza oamenii ! Pe acestea se bazeaza actuala societate “democrata” a capitalismului !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In drumul lor neobosit catre Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, Iluminatii, cei care au pus bazele actualei societati “democratice” a capitalismului, actioneaza in mod piramidal. La baza piramidei veti vedea structurile care exista in aceasta societate, care au rolul de a conduce la Guvernul Mondial, in cele din urma, iar cu cat ne deplasam in sus spre varful piramidei, lucrurile devin din ce in ce mai discrete, pana a fi oculte, chiar socante, odata ajunsi in varful piramidei, unde se afla reptilienii Anunnaki, asa cum ati mai vazut pe larg si in alte articole anterioare.

Pyramid-of-Manipulation

La data de 17 februarie 1950, evreul James Paul Warburg, a declarat in fata Senatului american urmatoarele:


Vom avea un Guvern Mondial, fiene place, fienu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/noua-ordine-mondiala-a-iluminatilor-si-guvernul-masonic-mondial-un-cosmar-pentru-omenire.


Piramida Iluminatilor este alcatuita din zece structuri:

1. Bancile – cum ar Federal Reserve, FMI, Banca Mondiala s.a.m.d., al caror rol este acela de a crea bani din nimic in baza Sistemului Fractionar, bani care sunt folositi apoi pentru a imprumuta Guvernele cu o dobanda stabilita de Banca Centrala. Siretlicul este ca pentru fiecare ban imprumutat si creat, respectiv, din nimic, se percepe o dobanda autogenerata, care nu poate fi achitata niciodata, rezultatul acestui sistem fiind sclavia, caci parintii fondatori ai acestui sistem (Rockefeller, Rothschild, Warburg, Oppenheimer, Morgan si Bonfman), au fost perfect constienti de toate aceste aspecte. FMI si Banca Mondiala au rolul de a corupe guvernele prin diversi asasini economici (exemplu: John Perkins).

Daca guvernele prin politicienii ce le conduc, nu accepta, atunci se trimit “sacalii”, acestia au rolul fie de a asasina, fie de a rasturna guvernele, iar cei ce vin in locul lor respecta intru totul planul de colonizare. Ulterior tarile, in baza acordurilor cu FMI si Banca Mondiala, devin colonii, isi pierd suveranitatea, iar toate bogatiile sunt exploatate de catre corporatii straine. Va suna cunoscuti Chevron, firmele austriece care ne taie padurile etc. ?;

2. Afacerile – acestea reprezinta o metoda prin care celebrii “investitori straini”, numiti si “baieti destepti” (din energie, din agricultura etc.) intervin intr-o tara, imediat dupa ce tara devine colonie a FMI si Bancii Mondiale, exploatand cu forta Colonia (tara). Acestia nu numai ca nu ajuta Colonia, banii lor iesind afara din tara si ducandu-se in conturile din Paradisurile Fiscale (Bancile Off-shore), dar Colonia ajunge la un moment dat stearpa, fara resurse, iar apoi colonialistii (lacustele) pleaca.

3. Armata – NATO – folosita pentru “democratizarea” unor state “periculoase” precum Irak, Afganistan, Serbia s.a.m.d. Statele vasale ale SUA-UE, nemaiavand suveranitate, care se cedeaza in mod clar superputerii de la Bruxelles, devin astfel marionete ale puterii militare NATO.

4. Politica – partide politice, fie de stanga ori de dreapta, alcatuite de foarte multe corupti. Iluminatii, respectiv Bilderberg, a ridicat clasa politica la rang de ipocrizie. “Lupta impotriva coruptiei” este doar o simpla gluma, devreme ce capitalismul genereaza in mod automat coruptie, astfel incat atat timp cat va exista capitalism, va exista si coruptie.

Ce inseamna asta ? Inseamna ca oamenilor li se arata cum toti cei vinovati pentru starea deplorabila in care se afla un popor, este datorata politicului, denaturand astfel oamenilor atentia de la structuri si forte cum ar fi Grupul Bilderberg, masonerie, Clubul de la Roma s.a.m.d.

5. Educatie – o educatie falsa pe toate palierele se realizeaza in scoli, astfel incat copiii sa nu aiba acces la adevarata cunoastere, devenind astfel, pe viitor, niste zombii, fie corporatisti, fie zilieri;

6. Mass-media – principala forta de propaganda si control a maselor de oameni, cu ajutorul careia se intretine starea de latenta, prostie si indobitocire, prin tot felul de scandaluri din show-biz, vedete care se dezbraca pe bani grei, politicieni corupti care se cearta in emisiuni, filme horror si de actiune prin care se exacerbeaza violenta, creand astfel in randul oamenilor, dar mai ales in randul tinerilor, niste indivizi unde accentul se pune numai pe violenta;

7. Religia – are scopul ei de a transforma oamenii in niste pupaciosi si inchinaciosi la moaste (oase) si adoratori de icoane plangacioase, asta in timp ce Biserica sau Religia X prin reprezentantii sai, devine o afacere cu multe zerouri.

8. Serviciile Secrete – acestea au rolul, nu de a asigura “Siguranta Nationala”, ci acela de a contribui la eficientizarea controlului asupra populatiei indobitocite, prin diverse proiecte ale unor legi de tip Big Brother pe care acestea le initiaza ca si “partenieri strategici” ai Iluminatilor (SUA-UE), in lupta lor impotriva “teroristilor invizibili”, care pentru “a fi in siguranta”, trebuie sa renuntam, generatie dupa generatie, la libertatile noastre fundamentale, “pentru a fi in siguranta”.

9. Medicina si Corporatiile Farmaceutice (Big Pharma) – reprezinta un punct “cheie” al Iluminatilor deoarece acestia nu doresc ca bolile sa fie eradicate, dimpotriva sa existe cat mai multe, cat mai complexe. Se face un joc dublu: oamenii trebuie sa se imbolnaveasca, astfel incat sa li se serveasca antidot, care costa o suma de bani, mai mica sau mai mare. Cu cat o populatie are un numar si mai mare de bolnavi, cu atat sumele de bani speculate sunt mai mari (exemplu medicamente: vaccinuri, chimioterapie, radioterapie s.a.m.d.). Daca cumva apar persoane ce promoveaza o Medicina Alternativa, acestia fie trebuiesc interzisi prin ordine directe de la Guvern, fie reglementati, astfel incat sa-si poata desfasura activitatea dupa cum vor ei, adica mai greu, dar asta combinata cu o discreditare in mass-media.

10. Trafic de droguri, crima organizata, trafic de arme – acestea reprezinta “economica subterana” sau “economia neagra” a Iluminatilor si orice tara democrato-capitalista a SUA-UE le are. “Lupta impotriva drogurilor” – este doar o propaganda ieftina, devreme ce dupa atacarea Afganistanului cultivarea Opiumului a ajuns la 98%, CIA, fiind implicata in traficul de droguri pentru Casa Alba, caz dezvaluit atat de agenti din interior, cat si de jurnalisti precum Garry Web, care a sfarsit prin a fi asasinat.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...