Piramida – un generator de energie electrica, libera, bazata pe efectul de piramida, care preia energia cosmica si o amplifica !

Distribuie!by Inventia a fost realizata si brevetata de un fost profesor de fizica in Romania, dar este cunoscuta si de alti inventatori “free energy” si are la baza o piramida regulata luata dupa proportiile celei de pe platoul Gizeh din Egipt, care la 1/3 distanta de baza se afla montat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inventia a fost realizata si brevetata de un fost profesor de fizica in Romania, dar este cunoscuta si de alti inventatori “free energy” si are la baza o piramida regulata luata dupa proportiile celei de pe platoul Gizeh din Egipt, care la 1/3 distanta de baza se afla montat un transformator, ce sta pe o mica platforma, iar acolo fiind locul de intersectare a campului gravitational dar si a celui cosmic absorbit si amplificat de piramida, dar dupa cum o sa vedeti in clip-ul de mai jos se poate monta si in centrul piramidei acea bobina colectoare.

Piramida - generatoare de energie electrica libera

Schema nu este neaparat noua, in strainatate este oarecum cunoscuta dar nu este promovata. Sa nu va ganditi ca o veti gasi prezentata la TV de catre “vajnicii cunoscatori ai fizicii”, nu, ea doar circula pe internet prin articole si atat.


O sa va explic cum functioneaza ea, desi acest profil nu e unul de electronica ci are alte meniri, voi face abstractie de aceste lucruri in a prezenta modul in care functioneaza.

In primul rand trebuie sa studiati cartea lui Paul Liekens “Efectul de Piramida”, acest explicand in detaliu cum a descoperit el acest efect (redescoperit ca era cunoscut de antici) si cum sa-l utilizati. Cartea o puteti citii aici -> http://www.scribd.com/doc/149448308/Paul-Liekens-Efectul-de-Piramida.


In al doilea rand, in interiorul piramidei, se formeaza un camp magnetic ce se afla intr-o continua miscare. De pilda, eu am ales pentru piramida dimensiunile laturilor de 1 m si inaltimea tot de 1 m. Pentru aceasta voi utiliza o bara de cupru cu lungimea de 1 m si o grosime de 1 cm sau 1,5 cm. Voi avea nevoie de 8 bare de cupru pentru a crea scheletul piramidei.

Dupa crearea scheletului piramidei trebuie sa o “IMBRACATI” piramida adica nu o puteti lasa asa ca nu va avea efectul asteptat deloc, ci trebuie sa fie acoperite laturile cu preferabil, tabla de cupru si imbracate toate trei laturile, a 4-a latura trebuie lasata goala deoarece altfel nu aveti cum sa umblati in interiorul piramidei cand aveti nevoie sa faceti modificari la bobina sau alte lucruri la care necesita interventie.

Explicatia am dat-o putin mai sus si vreau sa o dezvolt aici. Am spus ca imediat dupa ce ati acoperit cele trei fete ale piramidei cu tabla de cupru am zis, in interiorul ei va aparea un camp magnetic foarte foarte puternic, acest camp magnetic nu sta pe loc cum se intampla la magneti CI CURGE precum apa de la izvor, ca sa fac o astfel de comparatie si voi avand bobina, dupa creata cum o sa vedeti in clip-ul ce vi-l voi expune aici, campul magnetic invizibil ce se va misca prin bobina va face ca la bornele bobinei sa apara o tensiune electromotoare, adica TEM, este defintia in fizica, atunci cand o bobina la un dinam se invarte pe doi magneti, acestia avand polul Nord si polul Sud. Miscarea produce o tensiune electromotoare alternativa ce este apoi colectata de periile colectoare si dusa la consumator.

Aici in piramida, frumusetea acestui generator este ca nu trebuie sa se miste nimic, totul va sta pe loc, doar campul magnetic din interiorul ei va “curge” cum explicam, deci se va afla in miscare, deci va produce curent electric!

Uurmari si documentarul de mai jos, unde vi se va explica pe larg de ce componente aveti nevoie pentru a construi acest dispozitiv si veti vedea o demonstratie a functionarii ei.

Video !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro