Piramidă, veche de 28.000 de ani, descoperită sub un munte din Indonezia

Distribuie!

O piramidă a cărei vechime este estimată la 28.000 de ani a fost descoperită în Indonezia. Ceea ce mult timp a fost considerat un munte, se dovedeşte acum a fi fost creat, de-a lungul mileniilor, de mâna omului, arată cercetătorul Danny Hilman Natawidjaja, coordonator al grupului de cercetare, citat de agenţia EFE.

Având baza întinsă pe 15 hectare, piramida se află în provincia Java de Vest, practic sub ceea ce a fost considerat muntele Padang. În secolul al XIX-lea au fost demarate cercetări arheologice, considerate de mare importanţă, în vârful muntelui. Azi se dovedeşte că descoperirea din urmă cu mai bine de un secol a vizat numai etajul superior al uriaşei piramide.

Cercetătorul Danny Hilman Natawidjaja a făcut publică descoperirea la reuniunea anuală a Uniunii Americane de Geofizică, adăugând că este vorba despre „un templu unic” în lume.

Pe de altă parte, decopertarea muntelui, la diverse paliere al sale, a scos în evidenţă diferite momente ale istoriei, oglindite printr-o serie de obiecte, ceea ce evidenţiază întinderea, în timp, a construcţiei acestei piramide.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/piramida-veche-de-28000-de-ani-descoperita-indonezia.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...