Piramidă, veche de 28.000 de ani, descoperită sub un munte din Indonezia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O piramidă a cărei vechime este estimată la 28.000 de ani a fost descoperită în Indonezia. Ceea ce mult timp a fost considerat un munte, se dovedeşte acum a fi fost creat, de-a lungul mileniilor, de mâna omului, arată cercetătorul Danny Hilman Natawidjaja, coordonator al grupului de cercetare, citat de agenţia EFE.

Având baza întinsă pe 15 hectare, piramida se află în provincia Java de Vest, practic sub ceea ce a fost considerat muntele Padang. În secolul al XIX-lea au fost demarate cercetări arheologice, considerate de mare importanţă, în vârful muntelui. Azi se dovedeşte că descoperirea din urmă cu mai bine de un secol a vizat numai etajul superior al uriaşei piramide.

Cercetătorul Danny Hilman Natawidjaja a făcut publică descoperirea la reuniunea anuală a Uniunii Americane de Geofizică, adăugând că este vorba despre „un templu unic” în lume.

Pe de altă parte, decopertarea muntelui, la diverse paliere al sale, a scos în evidenţă diferite momente ale istoriei, oglindite printr-o serie de obiecte, ceea ce evidenţiază întinderea, în timp, a construcţiei acestei piramide.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/piramida-veche-de-28000-de-ani-descoperita-indonezia.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Ignoranţa face ca omul să trăiască parţial, fragmentat şi închistat într-un domeniu foarte limitat al existenţei

Putin: “Rusia va acționa în judecată Statele Unite ale Americii”

Raportul “Muntele de Fier” (1961) – planul Iluminaților de a instaura Noua Ordine Mondială

Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile – Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!

OZN-uri pe Lună: oameni de știință, astronauți și internauți raportează observații, lumini și semne ciudate pe suprafața și în apropierea satelitului Pământului

Închide