Piramide antice uriașe, asemănătoare celor egiptene, descoperite în America de Sud

Distribuie!by “În largul coastelor peninsulei Yucatan au fost semnalate două grupuri de posibile construcţii piramidale extreme de vechi. Descoperirea a fost făcută utilizând datele furnizate de sateliţi. În prima dintre formaţiunile piramidale, construcţia are vârful teşit sau erodat, fiind însoţită de alte trei construcţii de mai mici dimensiuni, într-un mod […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În largul coastelor peninsulei Yucatan au fost semnalate două grupuri de posibile construcţii piramidale extreme de vechi. Descoperirea a fost făcută utilizând datele furnizate de sateliţi.

În prima dintre formaţiunile piramidale, construcţia are vârful teşit sau erodat, fiind însoţită de alte trei construcţii de mai mici dimensiuni, într-un mod oarecum asemănător cu cel din complexul pyramidal de la Gizeh (Cairo).


piram_2

A doua grupare de piramide conţine de asemenea patru formaţiuni, ale căror dimensiuni variază de la câţiva zeci de metri până la 200 de metri. Locaţia exactă a acestor piramide nu a fost însă dezvăluită, pentru a nu permite vandalizarea construcţiilor.”[1]

SURSE


  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/piramide-antice-uriase-asemanatoare-celor-egiptene-in-america-de-sud-a9
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.