Piramide subacvatice descoperite în Oceanul Atlantic lângă insulele Azore

Distribuie!

In 2013, o piramida subacvatica colosala a fost descoperita in apropierea insulelor Azore din Oceanul Atlantic. Piramida masura 60 m inaltime si baza sa avand o suprafata de 8.000 m patrati. Piramida a fost descoperita de catre un marinar amator, Diocletian Silva[1].

In timp ce el se afla la pescuit pe iahtul sau in Oceanul Atlantic, intre insula Sao Miguel si insula Terceira, un semnal ciudat a fost interceptat de radarul sau si asa a facut epocala descoperire.


Diocletian Silva considera ca descoperirea sa este un vestigiu al Atlantidei. Acesta mai spune ca piramida este identica cu cele din Egipt, avand forma perfect regulata si orientata catre punctele cardinale.

Dupa descoperire, Institutul Hidrografic Portughez al Marinei a incercat sa determine daca piramida a fost realizata de om sau este produsul unor fenomene naturale.


In octombrie 2015, scafandrii trimisi sa cerceteze zona au detectat alte doua piramide mult mai mari decat precedenta, acestea avand inaltimea de 120 m in inaltime si o baza de 20.000 m patrati. Cei care au analizat aceste trei piramide, au afirmat ca ele formeaza un triunghi echilateral.

 

Cert este ca Oceanul Atlantic, mai ales in zona Triunghiului bermudelor, se ascund tot felul de tezaure, vechi de mii de ani, ce au apartinut ale Atlantidei.

SURSE

  1. http://www.ewao.com/a/20598
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...