Piramidele au fost construite de o civilizație extraterestră în colaborare cu atlanții

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Piramida lui Keops, numită şi “Marea Piramidă de la Giza”, este una din Cele Șapte Minuni ale Lumii Antice, însă construcția ei și a celorlalte piramide din Egipt rămâne învăluită de mister, teoriile privind ridicarea lor mergând chiar până la ideea că ar fi fost construite de extratereștri.

Deşi este cea mai veche minune, această piramidă egipteană, care servea drept mormânt pentru faraonul Keops, este singura minune a lumii antice care s-a păstrat până în prezent. Construită în jurul anului 2.560 i.Hr., ea a fost timp de peste patru secole cea mai înaltă construcţie din lume.

Estimările lui Donald Redford, profesor de studii clasice, sugerează că pentru a construi Marea Piramidă de la Giza au muncit între 20 000 şi 30 000 de persoane, iar construcția ar fi durat peste două decenii. Spre comparație, o bază de piramidă din Mexic a fost construită în 150 de ani. Egiptologii insistă însă că Piramida lui Keops a fost ridicată doar în 20 de ani.

Jean Pierre Martin, arhitectul viaductului Millau din Franța, mărturisește că ridicarea piramidelor din Egipt rămâne un mister și pentru el și că el nu ar putea să realizeze un astfel de edificiu nici acum.

Dr. Ala Shaheen, şeful departamentului de arheologie al Universităţii din Cairo, a relatat faptul că nu este exclus ca piramidele au fost construite de extratereștri. Fiind întrebat într-un interviu dacă aceste piramide ar putea conţine tehnologii extraterestre Dr. Shaheen a declarat doar atât: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, în interiorul piramidei se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”.

 

Deşi aparent piramida are patru lături, de fapt ea are opt lături. O fotografie făcută în 1929 arată o „latura” a piramidei împărţită în două, aşa cum apare ea în bătaia soarelui. Prin urmare, Marea Piramidă are opt lături şi nu patru, dar acest efect de împărţire nu este vizibil cu ochiul liber.”[1]

“Thoth a fost un preot-rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic, după scufundarea țării mamă. Se spune că el este constructorul Marii Piramide din Gizeh. Vreme de 16000 de ani, el a condus străvechea rasă a Egiptului. Thoth era nemuritor deoarece învinsese moartea, trecând în celelalte planuri ale existenței.

Înțelepciunea lui l-a făcut conducător în diverse colonii. Când a sosit timpul să părăsească Egiptul, a ridicat Marea Piramidă deasupra Marii Săli din Amenti. Acolo a depozitat documentele și a desemnat pe cei mai de încredere oameni ai săi să le păzească.

Mai tîrziu, descendenții ai acelor paznici au devenit preoții piramidei, cei care l-au zeificat pe Thoth, declarându-l Zeul înțelepciunii.

Conform legendei. Sala din Amenti a devenit lumea de dincolo, sala zeilor, pe unde trecea sufletul înainte să fie judecat. Tăblițele de Smarald sau Tăblițele lui Thoth, sunt în număr de zece și au fost descoperite în Marea Piramidă. Publicul a avut acces numai la opt dintre ele, celelalte două fiind considerate că dețin secrete pe care omenirea nu trebuie să le cunoască.

Cu aproximativ 1300 de ani î.Hr., preoții egiteni au fost trimiși în diverse colțuri ale lumii. Tăblițele de Smarald erau ca un talisman cu ajutorul cărora preoții exercitau o putere și o autoritate asupra celorlalți preoți.

Preoții care dețineau tăblițele s-au retras în America de Sud. Acolo ei i-au întâlnit pe mayași. Tăblițele au fost așezate sub altarul unuia din templele închinate zeului Soare. După cucerirea mayașilor de către spanioli, orașele au fost abandonate iar comorile au rămas ascunse și uitate în temple.

Tăblițele au fost descoperite în anul 1925. Ele sunt confecționate din smarald verde, substanța fiind transmutată alchimic. Structura atomică și celulară este fixă și nu permite nicio schimbare. Din această cauză, tăblițele contrazic legea ionizării referitoare la corpurile fizice.

Tîblițele sunt prinse între ele prin inele din aur și au rezistat la coroziune și acizi. Pe una dintre tăblițe există un text care spune că Marea Sală Amenti este o poartă stelară care leagă pământul de cosmos. Alte texte descriu mare căutare a Luminii, a Vieții, a Iubirii și fuziunea cu lumea spirituală.

Edgar Cayce, marele profet, susținea că pe lângă Marea Sală Amenti, mai există încă două astfel de locuri unde sunt ascunse texte despre originea omenirii. Se știe că Marea Piramidă a fost un loc de inițiere pentru Soloman și Apolonius.”[2]

SURSE


  1. https://evz.ro/cei-mai-mari-arhitecti-si-ingineri-ai-lumii-recunosc-ca-nu-au-habar-cum-au-facut-egiptenii-piramidele.html
  2. http://www.efemeride.ro/thoth-atlantul-creatorul-marii-piramide-din-gizeh
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...