Piramidele din Australia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O legendă australiană spune că în trecutul îndepărtat, atunci când nu exista omul modern, ființe extraterestre au coborât din ceruri și au construit o serie de piramide.

Ființele extraterestre erau înalte, cu părul blond și purtau pandantive cu delfini la gât. Conform legendei, extratereștri proveneau din constelația Orion și din motive necunoscute au construit numeroase piramide pe continentul australian. Principalele lăcașe extraterestre în formă de piramidă erau construite la nord de Brisbaine, în Queensland, mai exact în oraşul Gympie.


În prezent, aceste piramide nu mai există, deoarece au fost distruse de inundaţii succesive de-a lungul timpului. Iar atunci când au sosit primii colonişti europeni, resturile acestor piramide au fost folosite pentru construirea orașului Gympie şi pentru pavarea străzilor. Potrivit unor informaţii, ar fi existat de asemenea statui similare cu cel care se găsesc în insula Paştelui, distruse sau ascunse în subterane dinamitate şi sigilate în acest mod.

Și totuși există voci care susțin că o altfel de piramidă se găsește pe o proprietate privată, motiv pentru care este inaccesibilă publicului.


Alte obiecte impresionante, care atestă această legendă sunt maimuța din Gympie, care seamănă mai mult cu un rege egiptean decât cu o maimuță și o Ganesha, care este total diferită față de cea din mitologia indiană.
În Queensland se pare că mai există o piramidă, pe Magnetic Island, în timp ce în Noua-Guinee sunt prezente cinci piramide identice cu cele din statul australian.

piramide-australia Piramidele din Australia au fost construite de extratereștri din Orion?

Arheologii nu cred în veridicitatea acestei legende stranii, fapt pentru care au oferit o explicație stranie pentru piramidele din Australia. Ei susțin că o civilizație antică le-a construit, dar nu se poate spune care a fost scopul lor. Spre deosebire de piramidele din Egipt, cele din Australia nu au fost niciodată folosite pe post de mormânt.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/piramidele-din-australia-au-fost-construite-de-extraterestri-din-orion

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...