Piramidele din Australia

by “O legendă australiană spune că în trecutul îndepărtat, atunci când nu exista omul modern, ființe extraterestre au coborât din ceruri și au construit o serie de piramide. Ființele extraterestre erau înalte, cu părul blond și purtau pandantive cu delfini la gât. Conform legendei, extratereștri proveneau din constelația Orion și […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O legendă australiană spune că în trecutul îndepărtat, atunci când nu exista omul modern, ființe extraterestre au coborât din ceruri și au construit o serie de piramide.

Ființele extraterestre erau înalte, cu părul blond și purtau pandantive cu delfini la gât. Conform legendei, extratereștri proveneau din constelația Orion și din motive necunoscute au construit numeroase piramide pe continentul australian. Principalele lăcașe extraterestre în formă de piramidă erau construite la nord de Brisbaine, în Queensland, mai exact în oraşul Gympie.


În prezent, aceste piramide nu mai există, deoarece au fost distruse de inundaţii succesive de-a lungul timpului. Iar atunci când au sosit primii colonişti europeni, resturile acestor piramide au fost folosite pentru construirea orașului Gympie şi pentru pavarea străzilor. Potrivit unor informaţii, ar fi existat de asemenea statui similare cu cel care se găsesc în insula Paştelui, distruse sau ascunse în subterane dinamitate şi sigilate în acest mod.

Și totuși există voci care susțin că o altfel de piramidă se găsește pe o proprietate privată, motiv pentru care este inaccesibilă publicului.


Alte obiecte impresionante, care atestă această legendă sunt maimuța din Gympie, care seamănă mai mult cu un rege egiptean decât cu o maimuță și o Ganesha, care este total diferită față de cea din mitologia indiană.
În Queensland se pare că mai există o piramidă, pe Magnetic Island, în timp ce în Noua-Guinee sunt prezente cinci piramide identice cu cele din statul australian.

piramide-australia Piramidele din Australia au fost construite de extratereștri din Orion?

Arheologii nu cred în veridicitatea acestei legende stranii, fapt pentru care au oferit o explicație stranie pentru piramidele din Australia. Ei susțin că o civilizație antică le-a construit, dar nu se poate spune care a fost scopul lor. Spre deosebire de piramidele din Egipt, cele din Australia nu au fost niciodată folosite pe post de mormânt.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/piramidele-din-australia-au-fost-construite-de-extraterestri-din-orion

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Arienii din Carpatii sunt fondatorii culturii hinduse ! In Vedele indiene sunt descrise fauna si flora din Carpati ! In India, 80 milioane de oameni vorbesc o limba, oarecum, asemanatoare celei romane, iar unele cuvinte se potrivesc de minune cu cele din limba romana !
Analiza ADN a craniilor alungite descoperite in Peru demonstreaza ca acestea nu au ADN uman! Istoricii oficiali prefera sa nu vorbeasca despre asta desi demonstratia reprezinta o dovada a minciunilor promovate de ei!
Într-o pesteră din China au fost găsite conducte vechi de 150.000 de ani
Top 10 baze secrete ale extratereştrilor pe Terra. Una dintre ele se află în România
Descoperiri care atestă faptul că uriașii au existat
Peștera Tayos și misterul cărților de metal vechi de 250.000 de ani
Istoria secreta a piticilor de pe aceasta Planeta ! Schelete ale piticilor umanoizi hobbiti socheaza lumea stiintifica ! Dimensiunile acestor fiinte sint intre 25-90 cm !
Templul de la Baalbek - cel mai mare templu de pe Planeta! O lespede gigantica de granit, din apropierea templului, are 25 m lungime, 6 m inaltime, 6 m latime si 1.500 de tone ! Nici o firma de constructii de pe Planeta, nu are macarale care sa poata ridica aceste blocuri de piatra enorme!
Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi?
Dacii au ajuns in Marea Britanie - dovezi sunt numele dacice specifice spatiului Carpato-Danubiano-Pontic ! O parte din copiii, din Marea Britanie, aveau numele de "Decebal" !
Complexul megalitic de la Puma Punku din Muntii Anzi (Bolivia) a fost ridicat de uriasii arieni
Misterele Triunghiului Bermudelor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro