Piramidele din Bosnia sunt atribuite unei civilizații extraterestre

Distribuie!

„În urmă cu câțiva ani, arheologii anunțau că au descoperit un complex de 3 piramide situate în Bosnia, care ar putea să dea peste cap orice teorie cu privire la istoria omului pe Terra. La vremea respectivă s-a speculat că aceste piramide ar fi fost construite cu peste 30.000 de ani în urmă de către o civilizație neidentificată.

Dr Sam Osmanagich, unul dintre cercetătorii care se ocupa cu descifrarea misterelor piramidelor din Bosnia, a efectuat un nou studiu cu privire la determinarea civilizației care ar fi putut construi aceste piramide. Omul de știință a găsit diverse mostre de material organic, pe care le-a supus testelor de laborator și rezultatele au fost incredibile. Materialul organic are o vechime de 29200 de ani, fapt care schimbă dramatic ideea anterioară care susținea că omul a început să se dezvolte în urmă cu doar 9000 de ani.


Materialul organic a fost prelevat din stratul argilos care se află în Piramida Soarelui, cea mai mare dintre cele 3 piramide. Studiile anterioare au arătat că cimentul folosit pentru lipirea blocurilor de piatră datează de peste 25.000 de ani. Acest fapt este incredibil pentru că astfel putem să ne dăm seama de gradul civilizației pe care îl atinsese acest popor misterios.

Cei care au construit aceste piramide cunoșteau foarte multe secrete ale tehnologiei. Printre altele ei puteau să se folosească de frecvența și energie pentru a construi astfel de monumente, așa cum nu am mai văzut până acum pe Terra„, susține Dr Osmanagich.


De asemenea, cercetătorul tinde să creadă că civilizația respectivă nu ar fi fost de origine terestră, sau în cel mai rău caz ar fi fost ajutată de o altă civilizație extraterestră pentru a ridica aceste monumente. Cu toate acestea, probele biologice indică faptul că stăpânii piramidelor din Bosnia au trăit undeva între 20000 și 30000 de ani în urmă și cunoșteau cele mai multe dintre secretele naturii, dar și ale tehnologiei. Această concluzie se află în opoziție cu faptul că istoria ne învăța că omul a început să se dezvolte pe Terra de aproximativ câteva mii de ani.

Interesant este faptul că arheologii nu au descoperit nicio urmă concretă a membrilor acestui popor, fapt care ridică numeroase semne de întrebare. Oare ce s-a întâmplat cu schelete celor decedați? Probabil că au dispărut la fel de misterios precum a făcut-o întreaga civilizație.

piramidele-din-bosnia Piramidele din Bosnia sunt atribuite unei civilizații extraterestre

Piramidele din Bosnia sunt trei la număr, și sunt închinate Soarelui, Lunii și Pământului. Dintre cele trei, cea mai înaltă este Piramida Soarelui, care deține nu mai puțin de 220 metri. În acest fel, aceasta devine cea mai mare piramidă care a fost descoperită pe Terra, dar în același timp și cea mai veche.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/piramidele-din-bosnia-sunt-atribuite-unei-civilizatii-extraterestre

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...