Piramidele din întreaga lume s-au trezit la realitate! Ele transmit fluxuri de energie către un loc misterios

Distribuie!

„Un fenomen straniu se petrece cu cele mai multe dintre piramidele existente pe glob. Fascicule de energie misterioasă par să țâșnească din vârful lor și să se îndrepte spre măreţia cerului. Fenomenul este unul bizar și imposibil de explicat.

Încă din 2012 au fost semnalate fenomene ciudate cu piramidele din America de Sud. Mai multe fotografii arătau extrem de clar cum o energie misterioasă țâșnește din acestea și se îndreaptă spre cer. Atunci s-a vehiculat pentru prima dată ideea cum că piramidele de pe Terra se trezesc și revin la scopul inițial pentru care au fost create. Adică să preia energia din Terra și s-o transmită într-un loc necunoscut.


Fenomenul a fost negat cu vehemență de specialiști, care au declarat că este vorba despre un miraj și nimic mai mult. Anii au trecut și în prezent lucrurile par să fi evoluat considerabil. Alte piramide din diverse zone de glob au fost fotografiate cu aceleași fascicule de lumină.

Interesant este faptul că această energie nu se poate vedea cu ochiul liber, ea devenind vizibilă numai în urma fotografierii sale.


Nici în prezent nu se cunosc mai multe detalii cu privire la acest fenomen, dar se pare că guvernele lumii au devenit interesate de el. De exemplu, Piramida Albă, din China, este monitorizată 24 ore din 24 și nimănui nu îi este permis nici măcar să se apropie de ea. Este limpede că specialiștii chinezi au observat numeroase modificări energetice și din acest motiv se încearcă descoperirea misterului trezirii ei la realitate.

Pe de cealaltă parte, Piramida Lunii, ridicată de azteci, a explodat pur și simplu de energie. Fascicule luminoase ieșeau din ea și din acest motiv se zvonește că și aceasta s-a trezit din procesul său de somnolență.

 

Ce se întâmplă de fapt cu piramidele? Nu se poate preciza cu exactitate, dar este cert că ele joacă și în prezent un rol important pe Terra și probabil că reacționează la anumiți stimuli din exteriorul atmosferei planetei noastre.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/piramidele-din-intreaga-lume-s-au-trezit-la-realitate-ele-transmit-fluxuri-de-energie-catre-un-loc-misterios
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...