Piramidele din întreaga lume sunt conectate între ele și generează energie liberă

by “Unul dintre cele mai fascinante și misterioase lucruri de pe Terra sunt piramidele. Până de curând, s-a crezut că ele există doar în Egipt și că au fost construite prin truda excesivă a sclavilor din trecut. Lucrurile s-au complicat în clipa în care pe fiecare continent s-au descoperit piramide […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Unul dintre cele mai fascinante și misterioase lucruri de pe Terra sunt piramidele. Până de curând, s-a crezut că ele există doar în Egipt și că au fost construite prin truda excesivă a sclavilor din trecut. Lucrurile s-au complicat în clipa în care pe fiecare continent s-au descoperit piramide și în acel moment teoriile par să se diversifice.

Cine a construit piramidele și cu ce scop? Dacă deschidem cărțile de istorie nu o să găsim un răspuns pertinent, ci mai de grabă o presupunere acceptată de cei mai mulți oameni. Noile descoperiri arată că pe Terra există foarte multe piramide, plasate în locuri strategice pentru a servi unui scop anume. Amintim acum despre celebrele piramide din Bosnia, despre care s-a scris foarte puțin atunci când au fost descoperite, pentru ca mai apoi o beznă totală să planeze deasupra lor.


Un alt exemplu clasic este marea piramidă albă din China, care se poate vedea din satelit. Autoritățile nu au divulgat nimic despre originea sa. Mai mult de atât, nimeni nu are voie nici măcar să se apropie de ea. De ce?

O altă structură misterioasă despre care nimeni nu vorbește s-a descoperit în Alaska, în urmă cu câțiva ani. Piramida este una gigantică și este acoperită cu zăpadă. Știrea a făcut înconjurul lumii atunci când a fost descoperită, dar de atunci si până în prezent nu s-a mai aflat nicio informație. Oare de ce?


Cel mai mare complex de piramide lin lume se află în Peru. Este vorba despre 26 de piramide, de mărimi diferite, împrăştiate pe o suprafață de 2000 de kilometri pătrați. Acestea au fost construite din lut și cu siguranță că s-a folosit tehnologie avansată pentru ridicarea lor. În rândul localnicilor acest teritoriu este cunoscut sub numele de Purgatoriu și nu este recomandat ca să fie vizitat noaptea.

Celebrele piramide din Egipt sunt cunoscute de toată lumea. S-au scris nenumărate articole despre complexitatea lor, dar cu toate acestea unii arheologi sunt de părere că nu au nimic ieșit din comun și că au servit drept morminte regale.

De asemenea, s-au descoperit piramide și în Australia, Japonia și chiar Italia. Ele există pe tot globul și nu putem să nu ne întrebăm cărui scop au folosit?

Piramidele sunt legate între ele

O nouă teorie controversată susține că piramidele din lumea întreagă sunt legate între ele și astfel formează o rețea impresionantă. Acestea preiau din interiorul planetei un soi de energie, cu care nu suntem încă familiarizați și o trimit la zeci de kilometri distanță. Este posibil ca piramidele să fi fost construite precum niște relee și să joace un rol important în generarea energiei libere despre care vorbea și Tesla, la începutul secolului trecut.

Cui îi era necesară această energie și cu ce motiv? Această întrebare pare să aibă un răspuns complex. Unii specialiști sunt de părere că înainte de potop a existat pe Terra o civilizație extrem de avansată. Din motive necunoscute aceasta a ales să părăsească Terra și a hotărât să șteargă toate urmele. Așa s-a născut ceea ce cunoaștem din Biblie drept Potopul. Teoria pare absurdă la prima vedere, dar să nu uităm că există dovezi care s-o facă veridică.

De exemplu, Marea Piramidă din Egipt este construită din blocuri imense de piatră pe care se găsesc sedimente și fosile oceanice. Pe de altă parte, arheologii sunt de părere că piramidele din Peru nu puteau fi niciodată ridicate de către oameni, pentru că aceștia ar fi avut nevoie de cel puțin 1000 de ani ca sa construiască o piramidă din lut.

În Alaska, chiar și în condițiile tehnologice din prezent, nicio națiune nu este capabilă să ridice o piramidă. Și atunci este cert că la ele s-a lucrat cu tehnologie extrem de avansată, pe care nu o s-o înțelegem prea curând.

raza-lumina-piramida-mayasa Piramidele din întreaga lume sunt conectate între ele și generează energie liberă

Piramidele sunt comparate cu niște turnuri, care preiau energia din interiorul planetei și o trimit spre spațiu , dar și invers. Să ne aducem aminte de ziua de 24 iulie 2009, când un fotograf amator a reușit să fotografieze unda energetică care ieșea din piramida Kukulkan. De asemenea, și piramida din Bosnia a fost fotografiată când expulza o rază imensă de energie.

Piramida-Lunii-din-Teotihuacan1 Piramidele din întreaga lume sunt conectate între ele și generează energie liberă

În concluzie, piramidele din întreaga lume sunt active și lucrează pentru a produce energia liberă pe care, probabil, au folosit-o cei care le-au ridicat.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/piramidele-din-intreaga-lume-sunt-conectate-intre-ele-si-genereaza-energie-libera
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Generatorul de Energie Cuantica - reprodus cu succes de o echipa de electrotehnisti! Acesta are la baza conceptele lui Tesla!
Un brasovean a inventat motorul care functioneaza cu o sursa inepuizabila de energie ! Nimeni nu doreste insa sa-i sponsorizeze inventia !
Fuziunea atomica la rece - o energie libera, sigura, perpetuum mobile, nepoluanta si nepericuloasa ! Una dintre importantele energii libere ale viitorului !
Reactorul german de fuziune nucleară Wendelstein 7-X (W7-X) - o sursă de energie infinită pentru întreaga planetă
Electricitatea din plante - bazata pe captarea electronilor din materia organica a plantei, in urma procesului de fotosinteza ! O companie olandeza dezvolta acest sistem !
Bateria Tesla va asigura independenta energetica a locuintelor ! Compania Tesla lucreaza la aceasta baterie revolutionara !
Hybrid Magrav Plasma Generator v.1 - O nouă invenție a genialului savant iranian, Mehran Keshe, a fost făcută publică
Băcăuanul care a inventat motorul cu apă a găsit un nou combustibil: energia cosmică
Noi descoperiri şi invenţii epocale - putem avea în felul acesta acces la o energie gratuită şi nelimitată
Un nou dispozitiv free-energy va fi disponibil omenirii din martie 2017
Lampa SALt - lampa care functioneaza cu apa sarata pe principiul celulei galvanice, care genereaza electricitate dintr-o reactie chimica intre apa sarata si electrozii aflati in interiorul lampii ! Lampa sta aprinsa tot timpul, timp de un an, dupa care electrozii trebuiesc inlocuiti !
Generatorul care produce energie electrică folosindu-se de fluxul de sânge din corpurile noastre. Nu este SF, ci invenția unor bioingineri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro