Planta Curcuma neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din corpul uman ! O metoda eficienta de a va purifica corpul de fluor !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O data cu aparitia mass-mediei alternative, care devine din ce in ce mai pregnanta, oamenii pot afla diverse lucruri, despre care clasica presa, nu vorbeste, din varii motive, ce intra, asa cum v-am mai aratat in domeniul conspiratiilor. Fluorul reprezinta o conspiratie in sine impotriva oamenilor, pentru a-i transforma in niste „legume”, dandu-le astfel o stare letargica, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care apa prizonierilor din gulagurile bolsevice era fluorizata.

Acelor oameni le scadeau temperamentul impulsiv de a se revolta impotriva regimului. Ei bine, o data cu evolutia zecilor de ani, fiinta umana s-a modificat radical, incepand sa devina pe zi ce trece tot mai imuna la aceste chimicale, motiv pentru care Iluminati ne vor ataca si mai puternic.


Fluorura este un alt inhibitor al intelectului, care este adăugat apei potabile şi pastei de dinţi. Fluorura de sodiu este un ingredient comun din otrăvurile pentru şoareci şi gândaci de bucătărie, anestezice, hipnotice, medicamente de psihiatrie şi gaz de luptă militar. Acesta este unul dintre ingredientele de bază care intră în compoziţia Prozacului şi a gazului de luptă Sarin folosit în atacul terorist din metroul japonez.
Dovezi ştiinţifice independente au arătat că fluorura produce tulburări mentale şi îndobitoceşte oamenii, transfor-mându-i în fiinţe docile şi servile. Asta pe lângă scurtarea vieţii şi distrugerea structurii osoase.

Fluorul nu are niciun efect asupra dintilor in schimb produce cancer


Charles Perkins relata că dozele repetate de cantităţi infinitezimale de fluorură vor reduce în timp puterea de rezistenţă a individului la dominare, prin otrăvire lentă şi „narcotizarea” unei anumite zone cerebrale cu fluorură, supunându-1 voinţei celor care doresc să-1 guverneze. El a numit-o „lobotomie uşoară şi convenabilă”.
Adevăratul motiv din spatele fluorizării apei nu este sănătatea dinţilor copiilor, spunea el. Dacă într-adevăr acesta ar fi motivul, ar exista multe modalităţi mai uşoare şi mai ieftine. Adevăratul motiv a fost reducerea rezistenţei maselor la dominare şi control şi pierderea libertăţii lor de gândire.

Medicii Stomatologi invatati sa creada ca fluorul e benefic

Fluorură intră în apa potabilă în proporţie de o parte per milion, dar noi bem doar jumătate de procent din apa potabilă. Restul se scurge ca produs netoxic pentru industria chimică. Şi noi plătim pentru asta. , Dar principalul motiv, ca întotdeauna, nu sunt banii.
Un parlamentar din Isle of Wight, Anglia, care se numeşte Peter Brand, face presiuni pentru adăugarea fluorurii în apa potabilă, deoarece „face bine la dinţii copiilor”. El este doctor şi purtător de cuvânt pe teme de „sănătate” pentru Partidul Liberal Democrat.
De fapt, el nu ştie nimic, fiind un alt exemplu de lipsă de informare în rândul doctorilor. Dar, pentru că sunt doctori, mulţi cred că le ştiu pe toate. Dr. Hardy Limeback, BSc, doctor în biochimie, şeful Departamentului de stomatologie preventivă de la Universitatea din Toronto şi preşedinte al Asociaţiei Canadiene de Cercetare Stomatologică a fost odată promotorul fluorurii în apa potabilă.
Apoi însă a anunţat că s-a răzgândit, spunând că:

„pasta de dinţi sau apa potabilă fluorată nu trebuie folosite la copiii sub trei ani. Orice formulă pentru copii nu trebuie făcută cu apă potabilă din Toronto. Niciodată.”

Dr. Hardy Limeback spunea că cei care continuă să promoveze fluorura lucrează cu date vechi de 50 de ani şi cel mult îndoielnice:

„Dentiştii nu au nicio pregătire în toxicitate. Orice dentist bine intenţionat se bazează pe 50 de ani de dezinformare din partea asociaţiilor de sănătate publică şi dentiştilor. Chiar şi eu. Din nefericire, nu avem dreptate.”

Problemele de sanatate grave produse de Fluorura de potasiu

Un studiu al Universităţii Toronto arată că oamenii din oraşe cu apă potabilă cu fluorura au o cantitate dublă de fluorura în oasele şoldului în comparaţie cu oamenii din zone fără fluorura, descoperind că fluorura schimbă „arhitectura de bază a oaselor umane”.
Există o boală numită fluoroză scheletală, produsă de acumularea de fluorura în oase, care devin astfel slabe şi fragile. Primele simptome sunt dinţii fragili şi marmoraţi, iar Dr. Limeback spunea că în Canada se cheltuie mai mulţi bani pentru tratarea fluorozei dentare decât pentru tratarea cariilor dentare. Dar staţi aşa.
Această otravă pusă în apă şi pastă de dinţi menţine dinţii sănătoşi şi previne cariile, nu? După cum subliniază Limeback, s-a adăugat fluorura în apa potabilă din Toronto timp de 36 de ani, în timp ce la Vancouver acest lucru nu s-a întâmplat. Atenţie: oamenii din Vancouver au carii mai puţine decât cei din Toronto!
El spunea că rata cariilor este scăzută în toată lumea industrializată – inclusiv Europa, care nu are fluorura în proporţie de peste 98%. Aceasta se datorează, spunea el, standardelor de viaţă îmbunătăţite, mai puţin zahăr rafinat, control la stomatolog mai des, folosirea aţei dentare şi a penajului frecvent. Acum procentajul este sub 2 carii pe copil în Canada.
El spunea că cei care continuă să promoveze fluorura lucrează cu date vechi de 50 de ani şi cel mult îndoielnice. „Dentiştii nu au nicio pregătire în toxicitate. Orice dentist bine intenţionat se bazează pe 50 de ani de dezinformare din partea asociaţiilor de sănătate publică şi dentiştilor. Chiar şi eu. Din nefericire, nu avem dreptate.”
Nu numai că bem fluorura de sodiu otrăvitoare, mai înghiţim şi celelalte chimicale din industria aluminiului. Limeback afirma:

„Lovitura decisivă a fost conştientizarea că am aruncat fluorura contaminată în rezervoarele de apă timp de 50 ani. Cei mai mulţi aditivi fluoruraţi provin din Tâmpa Bay, Florida, din substanţe de curăţare a fumului industrial. Aditivii sunt produse secundare toxice din industria îngrăşămintelor super-fosfate. Asta înseamnă că ne otrăvim nu numai cu fluorura toxică în apa potabilă, dar şi expunem oameni nevinovaţi elementelor letale ca plumb, arsenic şi radiu, toate cancerigene. Prin proprietăţile cumulative ale toxinelor, efectele dezas-truoase asupra sănătăţii sunt catastrofale.”


Boli, boli si iar Boli

Boala Alzheimer a fost considerată ca având legătură cu aluminiul şi aspartamul. într-o prelegere către studenţii la stomatologie de la Universitatea Toronto, Dr. Limeback le-a spus că a indus în eroare neintenţionat pe colegii şi studenţii săi. Timp de 15 ani refuzase să studieze informaţiile toxicologice disponibile tuturor.

„Otrăvirea copiilor noştri a fost ultima mea intenţie. Adevărul a fost greu de digerat, dar l-am acceptat.”

Deşi cel mai mare susţinător al fluorurii a condamnat utilizarea sa, Asociaţiile Stomatologilor Canadieni şi Americani controlate de Iluminaţi, precum şi agenţiile pentru „sănătate” publică, continuă să spună oamenilor că fluorura este bună. Acesta este un exemplu de „cu cât este minciuna mai mare, cu atât mai mulţi o vor crede”.
Oamenii Iluminaţilor din poziţiile administrative medicale şi „cercetare ştiinţifică” dictează medicilor ce este „adevărat” şi ce anume trebuie să creadă. Ei informează părinţii şi mass-media, care preiau simplu replica oficială şi o repetă ca nişte papagali.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/fluorura-de-potasiu-o-substanta-extrem-de-periculoasa-recomandata-de-stomatologi.

Curcumina neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din organism !

Planta este cultivata in India, China, Indonezia, Jamaica, Haiti, Filipine si alte tari tropicale, fiind utilizata de peste 2500 de ani in tratarea diferitelor afectiuni.

Descriere: plantă erbacee de 60 – 90 cm înălțime cu frunze lungi lanceolate de culoare verde deschis. Florile alb gălbui apar pe o tijă cu aspect de spic. În vârful spicului bractele de culoare albă sau alb roz dau impresia unei flori mari cu multe petale. Nu produc semințe viabile.

Beneficii: rizomii sunt recoltați, fierți câteva ore, uscați în cuptoare și apoi măcinați într-o pudră galben-portocalie. Praful de curcuma se utilizează ca ingredient de bază în bucătăria asiatică, ca și condiment (ingredient esențial al preparatelor de curry) sau colorant alimentar. În medicina Ayurvedică este folosit ca antiseptic, antibacterian și antiinflamator. Cercetări actuale sugerează posible efecte pozitive în lupta împotriva cancerului, a bolii Alzheimer și a bolilor de ficat.

Site-ul descopera.ro ne ofera si alte detalii:

„Puterea terapeutica a turmericului, condiment folosit pe scara larga in India, era cunoscuta de secole, dar abia acum cercetatorii au descifrat, la nivel molecular, mecanismul prin care actioneaza substanta active din planta. In India, praful rezultat prin macinarea rizomului (tulpina subterana) de turmeric (Curcuma longa) e supranumit “pulberea sfanta”, datorita virtutilor sale vindecatoare. Turmericul este utilizat in medicina traditionala indiana pentru tratarea plagilor, a infectiilor si a multor altor probleme de sanatate.

In ultimii ani, numeroase studii au investigat proprietatile terapeutice ale plantei, dar abia recent cativa oameni de stiinta Michigan, SUA, au reusit, utilizand o tehnica performanta, numita spectroscopie prin rezonanta magnetica nucleara, sa elucideze modul de actiune in organism. Turmericul contine o substanta numita curcumina, ale carei molecule patrund in membrana celulara, facand-o mai stabila si capabila, astfel, sa reziste “atacurilor” din partea agentilor patogeni.”[1]

Neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din organismul uman !

Dupa cum am vazut mai sus, Curcuma, este o planta sacralizata in India, iar acum va voi prezenta datele cu privire la  combaterea rezidurilor de fluor ramase in organism, date, asa cum sint prezentate si de site-ul de medicina naturista, greenmedinfo.com[2].

Este vorba de un studiu expus intr-o revista de farmacologie, Pharmacognosy Magazine, unde se prezinte aceste aspecte. Studiul a fost realizat de cercetatori ai Departamentului de Zoologie, din cadrul Universitatii de Stiinte, M.L. Sukhadia, din Udaipur, India, care si-au petrecut ultimul deceniul investigand mecanismele prin care fluorura induce schimbari neurodegenerative severe la nivelul creierului la mamifere, in special, in celulele din hipocampus si cele din cortextul cerebral.

Acest studiu s-a axat numai pe fluorura pentru identificarea concreta a toxicitatii ei. S-a mai observat de asemenea ca subiectii care au fost expusi la fluorura excesiva, asa cum se intampla, cand vorbim de apa fluorata, au prezentat pete pe smaltul dintilor si de asemenea modificari neurodegenerative asociate cu o forma de stres oxidativ cunoscut sub numele de peroxidarea lipidelor (rancezirea). Peroxidarea lipidelor din creier, din cauza fluorului, duce la o scadere a continutului total de fosfolipide din creier. Datorita acestor mecanisme binecunoscute, cercetatorii au identificat polifenol primar in curcuma, cunoscut sub numele de curcumina – un agent ideal care ofera o protectie impotriva fluorului.

Cercetarile lor anterioare au indicat ca astfel de antioxidanti lupta impotriva fluorului, dar si impotriva radicalilor liberi care sint intr-o stransa legatura, in acest caz. Curcumina provoaca cresterea de glutation endogen in creier, care reprezinta un sistem puternic antioxidant. Intr-un experiment efectuat pe soareci, timp de 30 de zile, s-a observat ca cei carora li s-au administrat fluor, iar apoi curcumina, nivelul de fluor incepea sa dispara din organismul lor, fata de cei carora li s-a dat fluor si atat. De aici rezulta clar influenta benefica a curcumei, avand o activitate neuroprotectoare.

SURSE

1. http://www.descopera.ro/dnews/4228750-pulberea-sfanta-secretul-unei-mirodenii

2. http://www.greenmedinfo.com/blog/spice-prevents-fluoride-destroying-your-brain?page=2

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...