Plimbările în natură şi echilibrul energetic

Distribuie!by “Energia există peste tot, în fiecare moment, şi este o formă de manifestare a materiei, energia însăşi fiind materie. Ea poate afecta pe fiecare dintre noi în orice moment al zilei. Fiecare persoană are energie proprie, şi asta este valabil şi pentru plante, animale, dar şi obiectele din jur, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Energia există peste tot, în fiecare moment, şi este o formă de manifestare a materiei, energia însăşi fiind materie. Ea poate afecta pe fiecare dintre noi în orice moment al zilei. Fiecare persoană are energie proprie, şi asta este valabil şi pentru plante, animale, dar şi obiectele din jur, de la mobilă, la casă etc.

Energia este emisă şi absorbită continuu iar formele sale sunt tot atât de diverse pe cât de diverse sunt sursele ce o emit. Calitatea ei şi nivelul de la care vine, pot influenţa în mod direct felul în care puteţi fi afectaţi de energia emisă de cei din jurul dumneavoastră. A fost clasificată în “energie bună” şi “energie proastă”, iar efectele ei asupra celor din jur sunt, în consecinţă, benefice sau nu. Şi credeţi ori nu, până şi emoţiile sunt energie.


Fiecare persoană are propria energie şi fiecare este diferit în felul său. Unii oameni posedă o energie negativă şi acest lucru poate avea un impact deosebit asupra calităţii generale a vieţii. Este bine să fiţi atenţi la aceşti oameni dacă ei se află în anturajul vostru. Exista riscul să împrumutaţi de la ei obiceiurile proaste şi să le absorbiţi energia.

Persoanele cu care interacţionaţi în mod regulat pot avea un impact extraordinar asupra dv. Unii pot fi purtători de energie negativă, iar ştiinţa a descoperit că oamenii negativi ne pot afecta parţial cu energia lor. În timp ce majoritatea oamenilor au dificultăţi în a crede în acest fenomen, ştiinţa a început să studieze bioenergetica oamenilor şi modul în care aceştia se influenţează reciproc.


Cercetătorii de la Universitatea din Bielefeld, Germania, au demonstrat că plantele au capacitatea de a crea nu numai glucide folosind energia soarelui prin fotosinteză, ci şi de a absorbi energia de la alte plante care se dezvoltă în apropiere. Această descoperire a oamenilor de ştiinţă ajută la înţelegerea modului în care oamenii se pot vindeca folosind niveluri naturale de energie.

Potrivit medicului german Olivia Bader-Lee, “corpul uman este foarte asemănător cu o plantă care absoarbe energia necesară pentru a-şi alimenta starea emoţională”. Ea a emis ipoteza potrivit căreia fiinţa umană s-a înstrăinat prea mult de natură şi a uitat prea repede rolul bioenergiei în viaţa de zi cu zi.

Astfel că atunci când simţiţi că sunteţi prea încărcaţi cu energie negativă, cel mai la îndemână lucru pe care îl puteţi face este să ieşiţi în natură. Garantat că, după o plimbare în natură, vă veţi simţi mult mai bine, aceasta având un efect calmant şi vindecător asupra stării dumneavoastră de spirit. Bader-Lee explică faptul că acest lucru se datorează transferului de energie între fiinţa umană, plante şi animale.

“Iată de ce atunci când sunt în mijlocul naturii, oamenii se simt revigoraţi şi plini de energie”, a concluzionat Olivia Bader-Lee.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/plimbarile-in-natura-si-echilibrul-energetic—284141
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.