Poarta temporală din Antarctica, călătoria în trecut

Distribuie!

„POARTA TEMPORALĂ DIN ANTARCTICA, CĂLĂTORIA ÎN TRECUT

În anul 2004, ziarul rusesc Pravda a publicat un articol despre investigarea unui fenomen misterios pe care specialiștii l-au identificat deasupra Antarcticii, în 27 ianuarie 1995. Este vorba despre un nor uriaș, de culoare gri care avea o mișcare circulară.


Pentru a studia acest fenomen s-a hotărât să fie lansat un balon meteorologic. Balonul a fost lansat, dar din motive necunoscute a dispărut pentru câteva minute. A fost readus la sol cu ajutorul unei corzi care era legată de balon.

Spre surprinderea cercetătorilor americani, cronometrul instalat pe balon prezenta date de 27 ianuarie 1965. Era o diferență de 30 de ani. Cercetătorii au hotărât să reia experimentul.


Și de această dată, cronometrul a prezentat anul 1965. Fenomenul a fost numit poartă temporală și a fost raportat la Casa Albă.

S-a emis ipoteza că există o poartă spre o altă dimensiune. Nikolai Kozirev, om de știință rus, a susținut că există posibilitatea de a te deplasa din prezent în trecut. Mai mult, timpul ar fi existat cu mult înainte de a se forma Universul.

Este cunoscut faptul că în marile laboratoare de cercetare din lume, viteza de scurgere a timpului a putut fi redusă cu 1,5 secunde pe oră.
Cercetătorii ruși au fost primii care au fost interesați de călătoria în trecut.

În anul 1952, în Moscova a fost înființat un institut care se ocupa cu studierea călătoriilor în trecut. Cercetătorii creaseră o mașină cu care au făcut experimente privind călătoriile în trecut.

Pentru că aceste experimente au fost făcute fără a-l înștiința pe Stalin, institutul a fost desființat și cercetătorii împușcați.

Rușii au reluat aceste experimente, dar în august 1989 a avut loc o tragedie. Experimentul se realiza pe insula Anjou, care avea o suprafață de doi kilometri pătrați. Modulul cu care se efectua experimentul avea o greutate de 780 kilograme.

 

Din nefericire acesta a explodat, cele două persoane au murit, iar insula a fost distrusă în totalitate. După acest moment nefericit, experimentele au fost sistate.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/poarta-temporala-din-antarctica-calatoria-in-trecut
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...