Poarta timpului din Antarctica

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cu toţii am auzit despre existenţa unui vortex spatio-temporal în Antarctica, însă nimeni nu a confirmata cest lucru până acum. Mai mult, americanii au făcut cenzură în acest sens pentru a începe excavarea cu dispozitive super-tehnologice în zona în care s-a făcut descoperirea.

Potrivit mixtdecultură.ro, oamenii de ştiinţă britanici şi americani au descoperit în timpul stiului lor asupra vremii din Antartica un fenomen neobişnuit. Potrivit jurnaliştilor din acea vreme, fiziciana Mariann McLein le-a mărturisit cercetătorilor că apropierea Polului Sud a observat în data de 27 ianuarie un vârtej de ceaţă cenuşiu, pe care l-a luat drept un simplu vortex caracteristic furtunilor polare.


Ce a fost ieşit din comun a fost faptul că vârtejul şi-a păstrat forma şi a staţionat în acea zonă. Fenomenul a fost cercetat prin lansarea unui balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurare a vitezei vântului, a temperaturii şi a umiditatii. Partea ciudată este că balonul s-a ridicat imediat şi a disparut brusc în ceaţă.

În timp, oamenii de ştiinţă au abandonat proiectul din cauza mai multor evenimente catastrofale, printre care cutremure şi anomalii magnetice în 2001. În acelaşi an, în timpul iernii australe, o urgenta medicala a fortat o evacuare de personal de la bazele din Antarctica, primul eveniment de acest gen ce a avut loc în plina iarna polara.


În acel moment, Forţele Aeriene Americane au trimis dispozitive şi masini de înalta tehnologie, precum gigantica lor masina sfredelitoare „Subterrene“ (alimentata cu energie nucleara), catre o baza secreta din Antarctica, care este situată în apropierea locului în care a avut loc ciudata descoperire rusească din aprilie 2001.

Şocant mai este că în noiembrie 2002, după ce subiectul s-a extins pe tot globul, o echipă de televiziune din California s-a dus la faţa locului pentru a investiga fenomenul, însă nu s-a mai întors.

Ulterior, fortele speciale SEAL ale Marinei Americane au descoperit o filmare de-a echipei pe care era se aflau mai multe cadre cu un artefact uriaş, aflat sub gheaţă – o maşinărie preistorica, posibil de origine extraterestra.”[1][2]

SURSE

  1. https://www.mixdecultura.ro
  2. https://evz.ro/poarta-misterioasa-a-timpului-descoperita-in-antarctica.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...