“Poate că Dumnezeu a creat Universul, dar, în privința planetei Pământ, mesajul Clubului Bilderberg către Dumnezeu este simplu: ‘Mulțumim, dar mai departe avem noi grijă'”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Poate că Dumnezeu a creat Universul, dar, în privința planetei Pământ, mesajul Clubului Bilderberg către Dumnezeu este simplu: <<Mulțumim, dar mai departe avem noi grijă.>>”[1]

“Jim Tucker, unul dintre cei mai neobositi “vanatori” ai bilderbergilor. Cercetator in cadrul Centre for Research on Globalization (CRG) in Montreal (Canada). Studiaza Economie Politica si Istorie. A scris zeci de articole, eseuri si referate pe diverse probleme sociale, politice si economice, atat pentru Global Research, cat si pentru numeroase ziare si reviste din intreaga lume.


bilderberg-1

Este co-editor, impreuna cu profesorul Michel Chossudovsky, al cartii “The GLobal Economic Crisis: The Great Depression of the XXI Century”, o compilatie de eseuri scrise de diferiti autori, cercetatori si academicieni pe tema crizei economice. Jim Tucker are trei materiale publicate in acest volum.”[2]

SURSE


  1. Jim Tucker, unul dintre cei mai neobositi “vanatori” ai bilderbergilor.
  2. Emil Strainu si Emilian Dobrescu – “Dosarul Delta: (Extra)terestrii suntem noi”, Editura Triumf, pag. 44.
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...