„Poate că Dumnezeu a creat Universul, dar, în privința planetei Pământ, mesajul Clubului Bilderberg către Dumnezeu este simplu: ‘Mulțumim, dar mai departe avem noi grijă'”

Distribuie!

„Poate că Dumnezeu a creat Universul, dar, în privința planetei Pământ, mesajul Clubului Bilderberg către Dumnezeu este simplu: <<Mulțumim, dar mai departe avem noi grijă.>>”[1]

„Jim Tucker, unul dintre cei mai neobositi „vanatori” ai bilderbergilor. Cercetator in cadrul Centre for Research on Globalization (CRG) in Montreal (Canada). Studiaza Economie Politica si Istorie. A scris zeci de articole, eseuri si referate pe diverse probleme sociale, politice si economice, atat pentru Global Research, cat si pentru numeroase ziare si reviste din intreaga lume.


bilderberg-1

Este co-editor, impreuna cu profesorul Michel Chossudovsky, al cartii „The GLobal Economic Crisis: The Great Depression of the XXI Century”, o compilatie de eseuri scrise de diferiti autori, cercetatori si academicieni pe tema crizei economice. Jim Tucker are trei materiale publicate in acest volum.”[2]

SURSE


  1. Jim Tucker, unul dintre cei mai neobositi „vanatori” ai bilderbergilor.
  2. Emil Strainu si Emilian Dobrescu – „Dosarul Delta: (Extra)terestrii suntem noi”, Editura Triumf, pag. 44.
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Udo Ulfkotte, jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a murit de "atac de cord"
Televiziunea maghiară: Se strâng bani pentru apărarea Ungariei de Planul Soros
Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeţi că toate lucrurile bune vin din Occident”
Premierii Israelului, Menachem Begin și Yitzhak Shamir, cei care au condus organizațiile teroriste Irgun și Stern
"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
Canada interzice cuvintele „Mamă” și „Tată”, „Doamnă” și „Domnule”
Dovezi ale existenţei tehnologiei pentru control mental
Divide et Impera în Sistemul Piramidal al Iluminaților
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
Legea Amiralității, Dreptul Roman, Vaticanul, Cele Trei Bule Papale - o istorie interzisă
Manipulare meteorologică realizată de Armata SUA: Programul HAARP
Vladimir Putin versus Noua Ordine Mondială

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...