Pokemon GO – experiment de manipulare globală a oamenilor

Distribuie!

Iluminatii, ca sa isi poata continua drumul neincetat catre Noua Ordine Mondiala, lanseaza tot felul de manipulari in anumite perioade. Fie ca vorbim de muzica, filme sau jocuri video, acestea sunt lansate cu mare fast si promovate excesiv prin intermediul mass-mediei si internetului.

Iluminatii mizeaza pe lipsa de cunoastere a oamenilor, in mod special a Tinerilor Frumosi si Liberi, acestia fiind cele mai bune victime ale acestor forme de control mental. Experimentele de control mental nu sunt noi, ele nu au aparut in secolul XXI, ci se practica din vechime, astfel de informatii circuland in interiorul Scolilor Misterelor din Antichitate.


Daca este sa privim in istoria recenta, tehnicile de manipulare a inceput sa fie studiate si experimentate masiv de catre Iluminati, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, atunci cand americanii au declansat Operatiunea „Paperclip” (n.tr. Agrafa) cu scopul de a-i aduce in SUA pe toti oamenii de stiinta nazisti.

Se stie clar ca nazistii au avut acces la informatii oculte din Tibet, altele provenind de la extraterestrii, care le-au permis dezvoltarea unor tehnologii pe care nici astazi Iluminatii nu le inteleg pe deplin. De aceea, acei savanti, odata adusi in SUA, ei au avut misiunea de a lucra in proiectele de control mental.


Primul proiect a fost Chatter, apoi Artichoke, apoi MK-Ultra si Monarch. In aceste proiecte, oamenii de stiinta puneau la cale metode speciale pentru a controla mintile oamenilor folosind hipnoza de la distanta, frica, agresivitatea si tortura.

Acestia stiau faptul ca prin tortura, frica si agresivitate, mintea unui om va fi fragmentata in mai multe parti, fiecare parte avand o anumita personalitate, de aici si denumirea de Sindromul Personalitatilor Multiple, in sensul ca o persoana poate fi hipnotizata de la distanta si i se poate da o comanda de a ucide pe cineva, fara ca acea persoana sa stie ceea ce se intampla.

Acesta este un exemplu. Evident ca tehnicile au evoluat odata cu trecerea timpului devenind mult mai complexe, astfel incat controlul mintii se realizeaza prin antene psihotronice, mesaje subliminale din filme si jocuri video, dar si prin sunete, pe care, desi nu le auzim, subconstientul le intelege.

O actrita romanca, Oana Pellea are aceleasi idei despre acest joc:

„Pokemon Go. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie…ce manipulare.Cata energie consumata intr un joc virtual si cat timp risipit. Cate ar putea rezolva Omenirea intre timp…in loc sa si investeasca capacitatea de imaginatie si energia intr un joc virtual. Mi se pare un experiment la scara mondiala. Un experiment ce testeaza capacitatea de manipulare a rasei umane.

Suntem ocupati cu prinderea de monstri virtuali si …intre timp… monstrii cat se poate de reali ne hotarasc soarta si viitorul, la masa negocierilor politice internationale…
Adendda: Comentariul meu se refera la adultii ce-si petrec timpul jucand Pokemon Go.”[1]

pokemon-go-cia

Intr-adevar, jocul Pokemon Go a devenit o adevarata isterie in masa, in randul Tinerilor Frumosi si Liberi, care au uitat de orice altceva si stau numai cu ochii in telefon, in cautarea de pokemoni virtuali. Iluminatii au nevoie de astfel de oameni, care sa aiba mintea distrasa de la Noua Ordine Mondiala si alte sisteme de forta, ce treptat reduc libertatile oamenilor, astfel incat ei putand sa-si duca Agenda Globalista la indeplinire.

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/oana-pelea-pokemon-go-experiment-de-prostire-globala-a-populatiei/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...