Politicienii italieni doresc sa legalizeze pedofilia! Acestia mai doresc sa pedepseasca penal pe oamenii care isi permit sa se revolte contra pedofililor! In America deja psihologii iluminatilor incerca sa legalizeze pedofilia!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Este o stire halucinanta si enervanta in acelasi timp. Sper sa aveti taria sa o puteti citi pana la capat, caci oricum o sa va revoltati la maxim. La data de 27 decembrie 2013, scriam revoltat un articol in care dezvaluiam cu psihologii americani s-au cam pus de comun acord sa sustina ca “pedofilia e o orientare sexuala”, incercand astfel s-o scoata de sub incidenta penalului.

Da, am trait sa citez si o asemenea stire socanta! Practic “specialistii” in psihiatrie si psihologie, in mod siguri niste venerabili prin loji masonice, vor sa-si asigure o protectie temeinica impotriva oricarei probleme care ar aparea si care i-ar compromite, asa ca ei aleg, in bloc, sa sustina ca “pedofilismul e o orientare sexuala”.


Practic, ei vor indirect, ascuns sa scoata aceasta boala periculoasa a unor dementi sinistrii si sa o puna ca fiind doar o “orientare sexuala”. Mai mult decat atat, au mers cu ideea pana acolo incat au spus ca “nu este o problema daca un om se simte atras de un copil, daca nu exista act sexual”.

Va recomand in acest sens cartea lui Nick Bryant numita “Musamalizarea Franklin”, despre cercul select al pedofililor de la Casa Alba, in frunte cu George Bush Jr. si Sr., Bil Clinton, Ronald Reagan si multi altii…


Cartea care expune crudul adevar despre pedofilismul practic de liderii elitei mondiale, in special de politicienii americani. George Bush Jr. si Sr., Bil Clinton, Ronald Reagan si altii…

Nu este o stire noua caci s-a publicat si in cotidianul american “The Washington Times”, la data de 29 iunie 1989 un articol despre acest cerc select de politicieni pedofili, de rang inalt.

Pedofilismul practicat de liderii elitei mondiale, in special de politicienii americani. George Bush Jr. si Sr., Bil Clinton, Ronald Reagan si altii…

Mai multe informatii socante despre asta am scris aici -> http://www.fara-secrete.ro/psihologii-masoni-americani-sustin-ca-pedofilia-este-o-orientare-sexuala.

De pe site-ul nationalisti.ro va voi cita stirea principala la care se refera titlul si anume:

“Senatul Italian 1  a pus  în discuţie legalizarea pedofiliei şi doreşte introducerea pedepsei penale pentru “pedofobie” şi pentru discriminarea pedofililor – anunţă presa italiană în data de 24 ianuarie 2014.  Au apărut chiar unele titluri în care pedofilii mulţumesc cordial senatorilor pentru această iniţiativă.2 Închisoare riscă să facă nu doar „pedofobii” dar şi „homofobii”, transfobii şi alte 13 categorii de genderfobii.

Acum oricine va încerca să critice perversităţile sexuale în Italia riscă şi o amendă de pînă la 20 000 de euro. Astfel de prevederi au fost anterior aprobate de Camera deputatilor în data de 19 septembrie 2013 fără a fi supusă dezbaterilor publice. Părinţii cu viziuni tradiţionale deja au catalogat acest fapt drept un  prim act legislativ de instaurare a dictaturii gender în Italia.

Experţii menţionează că de fapt, modificările cu privire la politicile de gender propuse de Senatul italian îi declară practic pe toţi cei cu orientare tradiţională „bolnavi de fobii”, iar cei care anterior aveau unele din cele „13 tipuri de diagnoze”, acelaşi Senat îi trece în rîndul celor absolut sănătoşi din punct de vedere al orientării de gender.

Pe lîngă toate aceste modificări, senatorii au simplificat noţiunile de Soţ şi Soţie, înlocuind termenii din actele oficiale italiene cu o noţiune care ar împăca toate categoriile gender, cu termenul neutru – soţi. Părinţii cu vizuni tradiţionale apreciază ca un al doilea act de discriminare a persoanelor cu orientare tradiţională, după anularea de către Ministrului integrării al Italiei, Cecile Kyenge a cuvintelor „tată” şi „mamă” din actele oficiale începînd cu 4 septembrie 2013.

Pentru discriminarea unui pedofil (pedofobie) – pedeapsă cu 4 ani de închisoare:

Astăzi unii senatori supun unui pericol imens viaţa tuturor copiilor din Italia – consideră părinţii cu viziuni tradiţionaliste, care au descoperit cu stupoare că pe pagina oficială a Senatului Italiei faptul că „pedosexualismul” va fi o normă în Italia – o orientare sexuală normală. Mai mult ca atît, din momentul adoptării de către Senatul Italiei a modificărilor „modernizatoare” în legile italiene nr. 654 (din 13.10.1975) şi nr 122 (din 26.04.1993),  care includ aşanumitele „Regulamente în vederea contracarării diferitor forme de discriminare”, bărbaţii şi femeile cu viziuni tradiţionale care vor fi nemulţumiţi de asăltarea copiilor lor de către pedofili vor fi pedepsiţi cu închisoare pînă la 4 ani.

Astfel, dacă Senatul va adopta modificările respective, pedofilia nu va mai fi încriminată în Italia, iar pe de altă parte pedofilii vor fi consideraţi persoane cu orientare sexuală „normală”. Ba mai mult, ei devin o clasă privilegiată şi apărată de lege. Iar cei care vor manifesta opinii contrar prevederilor legale riscă pînă la 4 ani de închisoare şi amenzi de pînă la 20 000 de euro. Şi deoarece nu există nici o prevedere de compensare bănească pentru “pedofobie”, aşa cum există în cazurile de pedofilie, să ne aşteptăm oare ca închisorile italiene să se umple de pedofobi?

Notă: Pedofobie – implică o teamă obsesivă împotriva pedofililor.

Datele sunt confirmate de serviciul de presă al miscării internaţionale “Русские матери”

Larisa Sazanovici 3
+79197272188″[1]

 

SURSE

1. http://www.nationalisti.ro/2014/01/31/revoltator-senatul-italian-pe-cale-de-legaliza-pedofilia/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro