Politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății au ascuns oamenilor informații esențiale cu privire la imunitatea colectivă naturală. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ne apropiem de imunitatea colectivă naturală. Politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății știu bine asta. Globalistii se grabesc cu vaccinarea, deoarece, in curand, apare imunitatea colectiva si ei vor sa prezinte imunitatea colectiva naturala ca fiind rezultatul campaniei de vaccinare. Cu alte cuvinte, prin vaccin s-a ajuns la aceasta imunitate, ceea ce este o minciuna.

În India, care are o populație de peste 1,3 miliarde de oameni, măștile, distantarea fizica și restricțiile nu au putut fi implementate așa cum au vrut globaliștii. Marii “experți” ne spun că nu înțeleg de ce numărul de persoane infectate scade. Ei știu foarte bine că este vorba despre imunitatea colectivă, dar este o tăcere globală cu privire la acest subiect, despre care trebuie sa vorbim și mai mult. La fel, se întâmplă și în SUA și Rusia. Imunitatea colectivă se extinde pe planetă.


La începutul plandemiei, Suedia a decis să adopte strategia imunității colective. Globaliștii împreună cu Organizația Mondială a Sănătății au criticat Suedia și au exercitat presiuni pentru a impune restricțiile draconice, dar Suedia nu a acceptat. La fel, globaliștii au exercitat presiuni asupra Belarusului și Tanzaniei.

De ce sunt globaliștii atât de vehemenți împotriva strategiei imunității colective? Pentru că dacă oamenii se imunizează natural, atunci ei nu mai au cui sa vândă vaccinurile. Politicienii, mass-media și medicii au legături cu Industria Farmaceutica, ei primesc bani pentru a susține vaccinarea obligatorie.


Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

04 martie 2021

 

Strategia imunității de grup funcționează, deși globaliștii au militat împotriva imunității de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani. Dr. Marty Makary arată că mulți experți, dar și politicieni și ziariști sunt reticenți să discute despre imunitatea de turmă, în condițiile în care, în America, a căpătat o conotație politică. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup.

In aceasta perioada a plandemiei, neomarxistii/globalistii au aruncat la gunoi stiinta medicala si au promovat o stiinta falsa. Suedia a fost atacata de neomarxisti/globalisti, dupa ce a ales strategia imunitatii de grup. Globalistii au cerut tuturor tarilor de pe planeta sa impuna restrictii, sub pretextul “luptei impotriva virusului ucigas”, care are o rata de vindecare de 99,98%. Restrictiile nu au avut efect impotriva virusului. Peste 10.000 de oameni de stiinta au semnat Marea Declaratie Barrington, in care condamna restrictiile. Aceste restrictii au afectat sanatatea oamenilor si economia.

Covid-19 are legatura cu Marea Resetare a globalistilor, cunoscuta ca Agenda 2030 sau Noua Ordine Mondiala. Covid-19 nu a aparut intamplator. Imediat dupa aparitia virusului, globalistii Forumului Economic de la Davos au anuntat Marea Resetare. Covid-19 este o frauda globala, care se bazeaza pe un virus cu o rata de vindecare de 99,98%, pe testele RT-PCR si pe “mortii de Covid” fara autopsie.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a afirmat ca imunitatea se obtine numai prin vaccinare. Globalistii sunt impotriva imunitatii de grup obtinuta natural, deoarece ei pierd multi bani. In acest context, medicina naturista a fost ignorata in mod intentionat de catre politicieni, mass-media si medici. Politicienii, mass-media si medicii au ascuns informatii cu privire la imunitatea de grup.

“Expert american: SUA vor ajunge la imunitatea de turmă în luna aprilie

Trendul actual de scădere drastică a infectărilor cu Covid-19 din Statele Unite indică faptul că noul coronavirus va dispărea în cea mai mare parte până în aprilie iar americanii vor putea reveni la o viață normală, argumentează, într-un editorial publicat de Wall Street Journal , dr. Marty Makary, chirurg și profesor la Johns Hopkins School of Medicine și Bloomberg School of Public Health.

“Pe traiectoria curentă, mă aștept ca Covid să dispară în cea mai mare parte până în aprilie, permițând astfel americanilor să revină la o viață normală”, scrie acesta, în editorialul intitulat “Vom avea imunitate de turmă până în aprilie”.

Acesta notează că, în mijlocul teribilelor avertismente legate de Covid, un aspect “crucial” a fost în mare parte ignorat: numărul de cazuri a scăzut cu 77% în ultimele șase săptămâni. “Dacă un medicament ar reduce cazurile cu 77%, l-am numi un medicament miraculos. De ce numărul de cazuri cade mult mai rapid decât predicțiile experților?”, se întreabă el, înainte de a răspunde:

“În mare parte deoarece imunitatea naturală din infecțiile anterioare este mult mai curentă decât ceea ce a putut fi măsurat prin teste. Testele nu au surprins decât între 10% și 25% dintre infecții, în funcție de momentul în care, în timpul pandemiei, cineva a luat virusul. Aplicarea unei medii de detectare a cazurilor ponderată în timp de 1 din 6,5 la totalul de 28 de milioane de cazuri confirmate ar însemna că circa 55% dintre americani au imunitate naturală”.

La această valoare trebuie adăugate persoanele deja vaccinate – 15% dintre americani la sfârșitul acestei săptămâni, iar numărul e în creștere rapidă.

În opinia sa, studiile care analizează anticorpii subestimează “aproape cu siguranță” imunitatea naturală. Astfel, testele de detectare a anticorpilor nu detectează imunitatea mediată de celulele T, care dezvoltă o “memorie” după ce au fost activate de virus. Studii efectuate în 2008 au descoperit că supraviețuitorii Gripei spaniole aveau încă celule T capabile să producă anticorpi neutralizatori – 90 de ani mai târziu.

Iar scăderea consistentă și rapidă a numărului de noi cazuri zilnice începând cu 8 ianuarie nu poate fi explicată decât prin imunitatea naturală, în condițiile în care:
comportamentul populației nu s-a îmbunătățit brusc în timpul perioadei de vacanță
americanii au călătorit mai mult de Crăciun decât au făcut-o în martie
vaccinurile nu pot explica declinul rapid din ianuarie, în condițiile în care rata de vaccinare era slabă atunci

“Predicția mea potrivit căreia Covid-19 va fi în cea mai mare parte dispărut în aprilie se bazează pe date de laborator, date matematice, literatura publicată și conversațiile cu experți. Dar se bazează de asemenea și pe observația directă a dificultăților de testare, în special pentru cei săraci. Dacă trăiești într-o comunitate înstărită, unde oameni îngrijorați sunt atenți să se testeze, ai putea crede că majoritatea cazurilor de infectare sunt surprinse prin testare. Dar dacă ai văzut numeroasele bariere pentru americanii cu venituri mici, poți crede că foarte puține infectări au fost surprinse la centrele de testare. Rețineți că multe infecții sunt asimptomatice, dar tot declanșează o imunitate naturală”, subliniază acest expert.

Dr. Marty Makary arată că mulți experți, dar și politicieni și ziariști sunt reticenți să discute despre imunitatea de turmă, în condițiile în care, în America, a căpătat o conotație politică. Dar imunitatea de turmă este rezultatul inevitabil al răspândirii virusului și al vaccinărilor. Când lanțul de transmise a virusului este rupt în multiple locuri, este mai greu pentru el să se răspândească – inclusiv pentru noile tulpini, spune el.

Expertul american notează că imunitatea de turmă a fost bine documentată în orașul brazilian Manaus, unde cercetătorii de la Lancet au raportat o prevalență a infecției cu o formă anterioară a coronavirusului de 76%, care a antrenat o încetinire semnificativă a epidemiei. Acum, este analizată prezența unei noi tulpini, care amenință să scape imunității colective. Dar chiar și țările unde au apărut noi tulpini, cum sunt Marea Britanie, Africa de Sud și Brazilia, raportează de asemenea scăderi semnificative în noile cazuri detectate zilnic. Riscul apariției de noi mutații trebuie să fie un semnal de alarmă că noul coronavirus va persista decenii după sfârșitul pandemiei și ar trebui să creeze un sentiment de urgență în dezvoltarea, autorizarea și administrarea de vaccinuri care țintesc noile variante.

Acesta explică și de ce a ales să publice aceste date, în condițiile în care unii experți medicali care s-au declarat de acord cu el l-au sfătuit să nu discute în mod public despre imunitatea de turmă deoarece oamenii ar putea renunța la măsurile de precauție sau la vaccin.

“Dar cercetătorii nu ar trebui să încerce să manipuleze publicul prin ascunderea adevărului. În timp ce încurajăm pe oricine să se vaccineze, trebuie de asemenea să redeschidem școlile și societatea pentru a limita efectele negative provocate de carantine și izolarea prelungită”.

Iar discuțiile despre redeschiderea economiei și societății în aprilie ar putea oferi speranță celor disperați sau celor care au trecut prin mari sacrificii personale, mai argumentează el.”[1]

India ne arată că imunitatea de grup funcționează

“India, o realitate care dă peste cap scenariile experților

Eduard Dumitrache

Anul trecut am văzut o fotografie dintr-un bloc din India, un amfiteatru imens. Cred că erau mii de oameni, familii cu peste opt-nouă membri, la balcoanele unite. Am zis atunci că India este proba finală în pandemie: este absolut imposibil să distanțezi social milioanele de indieni comasați în zonele urbane, care interacționează zilnic, nu în supermarketuri ci în piețele unde adeseori totul de vinde direct de pe asfalt.

Ce titlu citesc săptămâna aceasta : ​„Scăderea spectaculoasă a cazurilor de coronavirus în India lasă experții perplecși”. Sau îi lasă „mască“.

Apropo de mască, multe zone din India nu au putut implementa purtatul măștii, fiind un lux pentru locuitori. Dar scăderea a avut loc în toate zonele și este de necontestat : spitalele se golesc. Numărul de infectări a scăzut din toamnă de zece ori, de la 100.000 pe zi, la 10.000 de infectări, scădere ce nu poate fi pusă pe seama testării, conform BBC.

Și nici vaccinul nu poate fi vinovatul în situația actuală, acțiunea de vaccinare începând în ianuarie.

Mai multe instituții din India și din afară au evaluat la peste 50% numărul de indieni care au trecut deja prin infectarea cu Covid-19. Mai mult, scăderea numărului de pozitivi ar fi cauzată de numărul ridicat de persoane care au anticorpi, epidemiologii nu văd un al doilea val periculos.

Astăzi în India trăiesc peste un miliard trei sute milioane de suflete, un număr foarte apropiat de populația Chinei. Cum au putut milioane de indieni să treacă prin pandemie ca asimptomatici, este inexplicabil pentru experți. Sunt mai multe păreri, care acum se bat cap în cap cu ce spuneau în toamnă. De exemplu opinia conform căreia că de fapt modul de trai din satele indiene, ce presupune mult stat în aer liber, a ajutat mult.

Specialiștii spun că s-ar fi atins imunitatea de turmă. Ceea ce este plauzibil. Dar cum? Oricum, fără un dezastru pandemic cum prognozau unii.”[2]

Globalistii exercita presiuni asupra Suediei pentru a renunta la strategia imunitatii colective si pentru a impune masti si restrictii

“COMENTARIU Adrian Onciu. Toate tunurile pe modelul suedez, la fel de hulit ca Donald Trump

Încă de la izbucnirea pandemiei Suedia a ieşit din pluton şi a aplicat propria strategie de luptă cu noul coronavirus. Şi asta în ciuda recomandărilor OMS, în ciuda valului de critici venit dinspre aşa-zişii specialişti, politicieni şi jurnalişti.

Presiunile asupra guvernului suedez au fost imense şi din multiple direcţii, proporţionale cu miza uriaşă. Un posibil succes al planului pus la punct de epidemiologul şef Anders Tegnell ar arăta, fără putinţă de tăgadă, că sacrificiile impuse de OMS şi politicienii arondaţi s-au dovedit a fi aproape inutile. Iar alte viitoare pandemii ar putea fi abordate după modelul suedez.

Pentru cioclii din mass-media şi activiştii de conjunctură n-a fost o singură zi lăsată de la Dumnezeu în care să nu fi pus la îndoială strategia epidemiologului Tegnell. Au stat non-stop călare pe statistici, doar-doar vor desprinde informaţii îngrijorătoare sau de-a dreptul tragice, de unde să reiasă fără dubiu că ”suedezii e nişte proşti”. Că habar n-au cu ce se mănâncă pandemia şi se comportă ca nişte nazişti: îşi abandonează bătrânii şi persoanele vulnerabile în faţa virusului nemilos!

Nu mai departe de zilele trecute declaraţia unui politician a fost folosită drept rampă de lansare pentru o avalanşă de articole apocaliptice în presa internaţională, inclusiv cea din România: ”Primarul din Stockholm solicită intervenţia Armatei”, ”Suedia a ajuns într-o situaţie disperată”, ”Medicii şi asistentele sunt epuizaţi, îşi dau demisia”, ”Modelul suedez şi-a atins limitele, la terapie intensivă este plin”, ”Suedia înregistrează 174 de decese în 24 de ore, cel mai ridicat număr din primăvară”.

Exagerările şi fake-news-urile de mai sus induc în opinia publică senzaţia că strategia lui Tegnell a eşuat lamentabil. Şi că singura metodă de luptă cu Covid-19 rămâne cea recomandată (a se citi ”impusă”) de OMS: lockdown-măşti-distanţare-lockdown-vaccin.

Realitatea bazată pe cifre seci şi fapte indubitabile arată că Europa occidentală, în frunte cu Germania, se confruntă cu o creştere exponenţială a numărului de cazuri, în ciuda multiplelor restricţii. Olanda îşi închide ţara vreme de cinci săptămâni, cu sărbători de Crăciun la care pot participa maxim patru persoane; Germania ia măsuri anti-Covid fără precedent; Cehia reimpune carantina de noapte şi închide restaurantele şi barurile. Spitalele şi secţiile de terapie intensivă sunt suprasolicitate.

În Suedia, din cele 658 de locuri la ATI, în prezent doar 230 sunt ocupate cu pacienţi Covid (faţă de 500 în luna mai, spre exemplu). În pofida inexistenţei restricţiilor, suedezii ocupă abia locul 36 la nivel mondial ca număr total de infecţii. Dar şi mai important, ocupă locul 25 în ce priveşte decesele la milionul de locuitori (742 dintr-un total de 7514). Spre comparaţie, România are 704 decese la milionul de locuitori, deşi statistica îi include şi pe cei aproximativ 4 milioane de cetăţeni plecaţi din ţară. În acelaşi clasament, ţări europene cu restricţii dure stau mult mai prost decât Suedia: Cehia (897), Belgia (1.555), Spania (1.027), Italia (1.076) , Marea Britanie (946), Bulgaria (843), Slovenia (1.013), Muntenegru (931) Franţa (892).

Dacă situaţia ar fi fost atât de dramatică precum pretinde mass-media, în Suedia ar fi trebuit să vedem camioane cu sicrie defilând pe străzi mai ceva ca în Italia. Ar fi trebuit ca morgile să fie neîncăpătoare. Cum cetăţenii nu au purtat măşti de protecţie nici măcar în mijloacele de transport în comun, este de-a dreptul un miracol că în Suedia încă mai respiră cineva.

De altfel epidemiologul şef Anders Tegnell spune că masca îţi oferă doar un fals sentiment de siguranţă. Iar statisticile Covid comparative cu alte ţări europene îi dau dreptate. ”Până în prezent, masca nu joacă niciun rol în Suedia, cu excepţia, desigur, a spitalelor şi azilelor de bătrâni. Credem că distanţarea socială, faptul că oamenii nu fac adunări, că rămân acasă când sunt bolnavi, sunt măsuri mult mai eficiente”, pretindea Tegnell la finele lunii august.

Toate cifrele arată că Europa ar fi trecut prin pandemie măcar la fel de bine ca Suedia dacă ar fi aplicat strategia doctorului Tegnell. Iar costurile din punct de vedere economic şi social ar fi fost incomparabile.

De partea cealaltă, marii câştigători ai pandemiei pe model OMS, cu măşti, lockdown şi restricţii dure, par a fi, într-o ordine aleatoare, următorii: firmele Big Tech, Joe Biden, Fundaţia Bill Gates (în calitate de investitor în firme ca Moderna, Pfizer, AstraZeneca ş.a.m.d.), Organizaţia Mondială a Sănătăţii, mass-media, sistemul de sănătate, medicii, firmele furnizoare de echipamente medicale, Big Pharma, proiectele gen Green Deal (sub umbrela Marii Resetări), curentele globaliste, de stânga, susţinute de miliardari ca George Soros.

Analiştii de pe Wall Street prognozează că firmele Moderna şi Pfizer vor avea, doar în 2021, venituri de 32 de miliarde de dolari din vânzarea vaccinurilor anti-Covid. Lucru absolut normal, dacă ne gândim că guvernul canadian, spre exemplu, a cumpărat doze de vaccin cât să imunizeze întreaga populaţie nu o dată, ci de şase ori! O astfel de mega-afacere ar fi fost imposibilă dacă la nivel mondial s-ar fi aplicat strategia suedeză.

Cioclii din mass-media asteaptă prăbuşirea Suediei ca pe o adevărată binecuvântare, încă de la debutul pandemiei. Deocamdată nu le rămâne altceva de făcut decât să manipuleze opinia publică prin intermediul unor politicieni şi prin măsluirea adevărului cu ajutorul statisticilor incomplete sau scoase din context.

Închei cu un comentariu sugestiv extras de pe Facebook, care exprimă în mod plastic conflictul dintre fanii şi detractorii modelului suedez: ”Numărul de demenţi care ar vrea să vadă prăpăd (şi) în Suedia pentru ca ei să aibă dreptate este alarmant de mare. Când îi vezi cât de sârguincios postează orice creştere a numărului de cazuri de acolo te face să crezi că ar fi în stare să ia Covid, să meargă şi să crape în Suedia, doar-doar mai moare unul de-al lor”.”[3]

“Blocajele au fost inspirate de Partidul Comunist Chinez. O recunoaște „creierul” din spatele lockdown-ului din Anglia, Neil Ferguson

DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ

Un epidemiolog britanic de top, care a cerut blocarea poporului, apoi a fost prins încălcând propriile reguli de distanțare socială pentru a-și întâlni iubitul, a recunoscut acum că modelul lokdown-ului a venit de la chinezi. Profesorul Neil Ferguson, omul aflat în spatele politicilor de blocare draconică, a relatat de unde a venit inspirația sa. Și recunoaște că nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără exemplul strălucitor al Partidului Comunist Chinez, potrivit Breitbart.

„Într-un interviu pentru Times (din Londra), Ferguson admite că, dacă nu ar fi existat exemplul Chinei, nicio țară occidentală nu ar fi visat vreodată să-și pună populația în arest la domiciliu. „În 2019, cam în momentul în care cineva se infecta de la un liliac, niciun plan european de pandemie nu oferea serios perspectiva de a pune o țară în pauză. Apoi, China a făcut acest lucru. „Cred că sentimentul oamenilor a ceea ce este posibil în ceea ce privește controlul s-a schimbat destul de dramatic între ianuarie și martie”, spune profesorul Ferguson. Acesta pare să găsească ideea de a emula un stat totalitar mai degrabă interesantă. În ianuarie, membrii SAGE, grupul consultativ științific al guvernului, au văzut cum China a adoptat această „intervenție inovatoare” în controlul pandemiei, dar și o intervenție medievală.

„Au susținut că au aplatizat curba. Am fost sceptic la început. Am crezut că era vorba de o mușamalizare masivă a chinezilor. Dar pe măsură ce datele s-au acumulat, a devenit clar că a fost o politică eficientă”

Apoi, Sage a analizat dacă modelul chinez poate fi aplicat. „Este un stat comunist cu un singur partid, am spus. Noi nu avem așa ceva în Europa, ne-am gândit. În februarie, unul dintre acele focare a izbucnit chiar sub Alpi. „Și apoi Italia a făcut-o. Și ne-am dat seama că putem.”

Deși blocajele sunt fără precedent în istoria modernă – în Marea Britanie au fost responsabile pentru cea mai mare prăbușire a PIB-ului din ultimii 300 de ani, precum și pentru distrugerea a mii de companii și a sutelor de mii de locuri de muncă – Ferguson nu arată nicio compasiune pentru toată această nenorocire.”[4]

“Unele orașe din Suedia interzic purtarea măștii de protecție

Anand-Sergiu Donca

Pe parcursul întregii perioade de pandemie, autoritățile suedeze au fost vehemente împotriva purtării măștii de protecție, ca mai apoi, în decembrie 2020, să recomande purtarea acesteia ca măsură de prevenție. Aceste declarații contradictorii au creat confuzie atât în rândul oamenilor de rând, cât și în rândul autorităților locale, care în continuare fac recomandări anti-mască, informează The Conversation.

Oficialii dintr-un oraș din sud-vestul Suediei, au impus de curând unui profesor să își dea masca jos, interzicând mai apoi purtarea acesteia și a folosirea oricărui alt mijloc de protecție în școli. Autoritățile au explicat că nu există dovezi științifice cu privire la eficacitatea purtării măștii, citând Agenția de Sănătate Publică Suedeză, conform Libertatea.

Pentru majoritatea statelor europene, purtarea măștii a devenit o obișnuință, Centrul European pentru Controlul Bolilor recomandând pentru prima dată purtarea măștilor în aprilie, iar Organizația Mondială a Sănătății oferind propria recomandare abia în iunie. În schimb, situația în țara scandinavă este diferită, persistând în a spune că măștile nu sunt eficiente și că folosirea lor incorectă ar putea duce la creșterea transmiterii virusului.

În iulie, ministrul sănătății Lena Hallengren a explicat că guvernul nu are obiceiul de a lua decizii pe tema articolelor de protecție, precum măștile, așa că nu va contrazice poziția Agenției de Sănătate Publică. În aprilie, epidemiologul-șef Anders Tegnell a mers chiar până acolo încât a scris un mesaj către Centrul European pentru Controlul Bolilor în care i-a avertizat pe oficiali să nu recomande purtarea măștilor.

În august 2020, Tegnell susținea aceeași poziție, spunând că dovezile privind eficiența măștii sunt „foarte slabe” și că purtarea lor ar putea să crească transmiterea virusului.”[5]

COMENTARIU Adrian Onciu. Toate tunurile pe modelul suedez, la fel de hulit ca Donald Trump

Încă de la izbucnirea pandemiei Suedia a ieşit din pluton şi a aplicat propria strategie de luptă cu noul coronavirus. Şi asta în ciuda recomandărilor OMS, în ciuda valului de critici venit dinspre aşa-zişii specialişti, politicieni şi jurnalişti.

Presiunile asupra guvernului suedez au fost imense şi din multiple direcţii, proporţionale cu miza uriaşă. Un posibil succes al planului pus la punct de epidemiologul şef Anders Tegnell ar arăta, fără putinţă de tăgadă, că sacrificiile impuse de OMS şi politicienii arondaţi s-au dovedit a fi aproape inutile. Iar alte viitoare pandemii ar putea fi abordate după modelul suedez.

Pentru cioclii din mass-media şi activiştii de conjunctură n-a fost o singură zi lăsată de la Dumnezeu în care să nu fi pus la îndoială strategia epidemiologului Tegnell. Au stat non-stop călare pe statistici, doar-doar vor desprinde informaţii îngrijorătoare sau de-a dreptul tragice, de unde să reiasă fără dubiu că ”suedezii e nişte proşti”. Că habar n-au cu ce se mănâncă pandemia şi se comportă ca nişte nazişti: îşi abandonează bătrânii şi persoanele vulnerabile în faţa virusului nemilos!

Nu mai departe de zilele trecute declaraţia unui politician a fost folosită drept rampă de lansare pentru o avalanşă de articole apocaliptice în presa internaţională, inclusiv cea din România: ”Primarul din Stockholm solicită intervenţia Armatei”, ”Suedia a ajuns într-o situaţie disperată”, ”Medicii şi asistentele sunt epuizaţi, îşi dau demisia”, ”Modelul suedez şi-a atins limitele, la terapie intensivă este plin”, ”Suedia înregistrează 174 de decese în 24 de ore, cel mai ridicat număr din primăvară”.

Exagerările şi fake-news-urile de mai sus induc în opinia publică senzaţia că strategia lui Tegnell a eşuat lamentabil. Şi că singura metodă de luptă cu Covid-19 rămâne cea recomandată (a se citi ”impusă”) de OMS: lockdown-măşti-distanţare-lockdown-vaccin.

Realitatea bazată pe cifre seci şi fapte indubitabile arată că Europa occidentală, în frunte cu Germania, se confruntă cu o creştere exponenţială a numărului de cazuri, în ciuda multiplelor restricţii. Olanda îşi închide ţara vreme de cinci săptămâni, cu sărbători de Crăciun la care pot participa maxim patru persoane; Germania ia măsuri anti-Covid fără precedent; Cehia reimpune carantina de noapte şi închide restaurantele şi barurile. Spitalele şi secţiile de terapie intensivă sunt suprasolicitate.

În Suedia, din cele 658 de locuri la ATI, în prezent doar 230 sunt ocupate cu pacienţi Covid (faţă de 500 în luna mai, spre exemplu). În pofida inexistenţei restricţiilor, suedezii ocupă abia locul 36 la nivel mondial ca număr total de infecţii. Dar şi mai important, ocupă locul 25 în ce priveşte decesele la milionul de locuitori (742 dintr-un total de 7514). Spre comparaţie, România are 704 decese la milionul de locuitori, deşi statistica îi include şi pe cei aproximativ 4 milioane de cetăţeni plecaţi din ţară. În acelaşi clasament, ţări europene cu restricţii dure stau mult mai prost decât Suedia: Cehia (897), Belgia (1.555), Spania (1.027), Italia (1.076) , Marea Britanie (946), Bulgaria (843), Slovenia (1.013), Muntenegru (931) Franţa (892).

Dacă situaţia ar fi fost atât de dramatică precum pretinde mass-media, în Suedia ar fi trebuit să vedem camioane cu sicrie defilând pe străzi mai ceva ca în Italia. Ar fi trebuit ca morgile să fie neîncăpătoare. Cum cetăţenii nu au purtat măşti de protecţie nici măcar în mijloacele de transport în comun, este de-a dreptul un miracol că în Suedia încă mai respiră cineva.

De altfel epidemiologul şef Anders Tegnell spune că masca îţi oferă doar un fals sentiment de siguranţă. Iar statisticile Covid comparative cu alte ţări europene îi dau dreptate. ”Până în prezent, masca nu joacă niciun rol în Suedia, cu excepţia, desigur, a spitalelor şi azilelor de bătrâni. Credem că distanţarea socială, faptul că oamenii nu fac adunări, că rămân acasă când sunt bolnavi, sunt măsuri mult mai eficiente”, pretindea Tegnell la finele lunii august.

Toate cifrele arată că Europa ar fi trecut prin pandemie măcar la fel de bine ca Suedia dacă ar fi aplicat strategia doctorului Tegnell. Iar costurile din punct de vedere economic şi social ar fi fost incomparabile.

De partea cealaltă, marii câştigători ai pandemiei pe model OMS, cu măşti, lockdown şi restricţii dure, par a fi, într-o ordine aleatoare, următorii: firmele Big Tech, Joe Biden, Fundaţia Bill Gates (în calitate de investitor în firme ca Moderna, Pfizer, AstraZeneca ş.a.m.d.), Organizaţia Mondială a Sănătăţii, mass-media, sistemul de sănătate, medicii, firmele furnizoare de echipamente medicale, Big Pharma, proiectele gen Green Deal (sub umbrela Marii Resetări), curentele globaliste, de stânga, susţinute de miliardari ca George Soros.

Analiştii de pe Wall Street prognozează că firmele Moderna şi Pfizer vor avea, doar în 2021, venituri de 32 de miliarde de dolari din vânzarea vaccinurilor anti-Covid. Lucru absolut normal, dacă ne gândim că guvernul canadian, spre exemplu, a cumpărat doze de vaccin cât să imunizeze întreaga populaţie nu o dată, ci de şase ori! O astfel de mega-afacere ar fi fost imposibilă dacă la nivel mondial s-ar fi aplicat strategia suedeză.

Cioclii din mass-media asteaptă prăbuşirea Suediei ca pe o adevărată binecuvântare, încă de la debutul pandemiei. Deocamdată nu le rămâne altceva de făcut decât să manipuleze opinia publică prin intermediul unor politicieni şi prin măsluirea adevărului cu ajutorul statisticilor incomplete sau scoase din context.

Închei cu un comentariu sugestiv extras de pe Facebook, care exprimă în mod plastic conflictul dintre fanii şi detractorii modelului suedez: ”Numărul de demenţi care ar vrea să vadă prăpăd (şi) în Suedia pentru ca ei să aibă dreptate este alarmant de mare. Când îi vezi cât de sârguincios postează orice creştere a numărului de cazuri de acolo te face să crezi că ar fi în stare să ia Covid, să meargă şi să crape în Suedia, doar-doar mai moare unul de-al lor”.”[6]

Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”
 
“„COVID a dus la o psihoză delirantă: oamenii au devenit opaci la orice gândire rațională”
 
Autor: Adrian Pătrușcă
 
Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”, afirmă psihiatrul din Los Angeles, dr. Mark McDonald.
 
Ceea ce a început printr-o frică de o boală necunoscută, numită COVID-19, a evoluat în timp pentru a deveni o stare de spirit națională „în care o psihoză delirantă a pus stăpânire pe oameni, deveniți opaci la orice gândire rațională”, a declarat McDonald într-un dialog cu reporterii Epoch Times.
 
„Nu vor să abandoneze masca nu vor să abandoneze distanțarea socială”, spune psihiatrul. „În acest moment, oamenii au devenit opaci la rațiune, la logică, la educație. Se lasă conduși în mod psihotic de frică.”
 
Dr. McDonald afirmă că această stare de spirit este mai puternică în Los Angeles, unde își practică meseria, și în New York, orașe pe care le descrie drept „epicentrul fenomenului”.
 
Guvernele au impus controale în martie, care au fost inițial temporare, dar care au fost extinse în mod repetat în lunile următoare și care au devenit acum „controale sociale exercitate de noi înșine”.
 
Aproapele, gardianul nostru
 
„Acest lucru vine în fapt de la noi, de la părinții noștri, de la copiii noștri, de la vecinii noștri; vine de la întreprinderi și corporații.”
 
McDonald a vorbit despre mai mulți dintre prietenii săi cărora li s-a interzis să sărbătorească Ziua Recunoștinței împreună cu familiile lor, și li se va interzice și de Crăciun, în ciuda absenței oricărui simptom al bolii.
 
„Cunosc patroni de magazine ai căror vânzători nu își servesc clienții, inclusiv pe mine, dacă nu poartă mască”, a spus medicul.
 
„Știu oameni care țipă la mine dacă mă sui în lift fără mască, doar pentru 10 secunde, să merg la etajul următor, așa că nu mai avem nevoie de poliție, facem noi poliție, unii pe alții.”
 
Subliniind că aproximativ 268.000 de oameni au murit de COVID în Statele Unite, comparativ cu o medie anuală de 45.000 de decese de gripă sezonieră și cu 600.000 de decese de cancer, The Epoch Times l-a întrebat pe doctorul McDonald cum comentează aceste cifre.
 
Tâmpenia la putere
„Cred că, în primul rând, aici contează perspectiva”, a răspuns psihiatrul. „Când primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a început să închidă orașul, să închidă restaurantele, barurile, școlile, practic să pună pe fiecare cetățean în stare de arest la domiciliu, a declarat: «Dacă aceste măsuri pe care le impun salvează o singură viață, atunci a meritat». Este o tâmpenie. Nu se iau niciodată măsuri de sănătate publică pentru a salva o singură viață. Privești în perspectivă, privești la costuri, privești la valori.”
 
McDonald spune că cifrele federale legate de decesele provocate de COVID sunt „foarte suspecte” deoarece Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a recunoscut că „94% dintre decedați aveau în medie trei comorbidități, ceea ce înseamnă că probabil urmau să moară oricum în următoarele 6-12 luni”.
 
Cifra de 94% se referă la cazurile de decese de coronavirus, în care certificatul de deces oficial menționează numele COVID.
 
CU mai degrabă decât DE
McDonald spune că mai bine de jumătate dintre cei care au murit aveau 80 de ani sau mai mult, în condițiile în care speranța medie de viață, pe baza tuturor cauzelor de deces, în Statele Unite, este de 79 de ani.
 
„Așadar, dacă jumătate dintre persoanele care au murit zice-se de coronavirus au avut mai mult de 80 de ani și au avut trei comborbidități sau mai multe, aceasta arată că aceste persoane au murit CU virusul mai degrabă decât DIN CAUZA virusului”, spune dr. McDonald.
 
Modul în care decesele persoanelor afectate atât de coronavirus cât și de comorbidități ar trebui clasificate din punct de vedere statistic a făcut obiectul mai multor dezbateri dintre responsabili, statisticieni și decidenții din domeniul sănătății publice încă de la începutul maladiei.
 
Nu s-a murit mai mult
 
McDonald a evocat și o recentă conferință a unei economiste de la Universitatea Johns Hopkins, care, pe baza datelor CDC, a arătat că numărul total al deceselor din toate cauzele, în Statele Unite, pentru 2020, în raport cu cei opt ani precedenți, nu indică o creștere importantă, care să poată fi atribuită COVID.
 
„Toate acestea arată că nu există nici o dovadă că COVID-19 a provocat decese în plus. Numărul total de decese nu depășește numărul normal de decese”, a afirmat conferențiara Genevieve Briand, de la Johns Hopkins.
 
La scurt timp după ce publicația online a Universității a scris despre cercetarea efectuată de Briand, articolul a fost scos de pe site. Motivația editorilor pentru acest gest a fost că studiul „a fost folosit în sprijinul unor inexactități periculoase care minimalizează impactul pandemiei”.
 
Editorii adăugau că afirmația lui Briand, conform căreia cifrele nu arată nici o creștere a numărului de decese ce poate fi atribuită COVID-19 ar fi contrazis o afirmație a CDC despre 300.000 de astfel de decese.
 
Însă pagina CDC de „Data Tracker COVID”, citată de editorii de la Johns Hopkins, nu face o asemenea afirmație.
 
Răzgândirile de pomină
 
McDonald a declarat că el consideră oricum CDC „ca nemaifiind credibil, deoarece a emis atâtea dezmințiri ale propriilor măsuri și decizii”.
 
Psihiatrul din Los Angeles a citat în primul rând dezmințirile inițiale ale agenției privind eficiența măștilor în prevenirea răspândirii bolii, și revenirea ulterioară asupra acestei afirmații.
 
Răzgândiri asemănătoare a avut CDC și în legătură cu eficiența distanțării sociale sau dacă suprafețele trebuie curățate în mod repetat pentru a preveni răspândirea bolii.
 
McDonald a amintit că, într-un studiu recent, CDC arăta că „84% dintre persoanele pe care le-au studiat și care au contractat coronavirusul au declarat că au purtat mască «tot timpul sau în majoritatea timpului»”.”
 
SURSA: evz.ro
Dr. Roger Hodkinson, patolog de top: “Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul este o afacere”
 
“Autor: Antonia Hendrik
 
Dr. Roger Hodkinson, patolog de top, a declarat oficialilor guvernamentali din Alberta, în timpul unei conferințe zoom, că actuala criză a coronavirusului este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”.
 
Patologul de top susține că noul coronavirus este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”. Comentariile lui Hodkinson au fost făcute în timpul unei discuții care a implicat Comitetul pentru Servicii Publice și Comunitate, iar clipul a fost ulterior încărcat pe YouTube.
 
„Există o isterie publică complet nefondată condusă de mass-media și politicieni, este revoltător, aceasta este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public neştiutor”, a spus Hodkinson şi continuă: Nu este altceva decât un sezon rău de gripă. Acesta nu este Ebola. Nu este SARS”.
 
Medicul a spus că nu se poate face nimic pentru a opri răspândirea virusului, în afară de protejarea persoanelor în vârstă, mai vulnerabile și că întreaga situație reprezintă „jocul politic al medicamentelor, iar acesta este un joc foarte periculos”. Hodkinson a subliniat că „distanțarea socială este inutilă, deoarece COVID-19 este răspândit de aerosolii care se răspândesc aproximativ 30 de metri înainte de a se aşeza pe suprafeţe”.
 
De asemenea, Hodkinson a criticat măsura obligatorie de a purta mască, spunând că este complet inutilă.
„Măștile sunt cu totul inutile. Nu există nicio bază de dovezi pentru eficacitatea lor ”, a spus el: „Măștile de hârtie și măștile din țesătură sunt pur și simplu inutile. Nici măcar nu sunt purtate eficient de cele mai multe ori. Este cu totul ridicol văzându-i pe acești oameni nefericiți, fără educație – nu spun asta într-un sens peiorativ – că poartă măşti pe față”.
 
De asemenea, medicul a criticat lipsa de fiabilitate a testelor PCR, menționând că „rezultatele pozitive ale testelor nu înseamnă o infecție clinică” și că toate testele ar trebui să se oprească deoarece rezultatele false „conduc isteria publică”.
 
„Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine”, a conchis dr. Hodkinson.
Hodkison încheie cu câteva sfaturi pentru factorii de decizie din Alberta: „Lăsaţi oamenii să ia propriile decizii. Ar trebui să fiți complet detaşaţi de afacerile din medicină. Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine. Mulțumesc foarte mult”, a conchis dr. Hodkinson.
 
Cine este Dr. Roger Hodkinson: A obţinut titlurile de medicină generală de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie (MA, MB, B. Chir.), Unde a fost cercetător la Corpus Christi College. După o rezidență la Universitatea din Columbia Britanică, el a devenit patolog general certificat de Royal College (FRCPC) și, de asemenea, membru al Colegiului patologilor americani (FCAP).
 
El a cerut oprirea restricțiilor, utilizarea măștii, testarea și distanțarea socială
Dr. Roger Hodkinson oferă perspectiva sa în cunoștință de cauză Consiliului orașului Edmonton cu privire la modul în care guvernele au reacționat la COVID-19.
 
El este de acord că este timpul să ne întoarcem la normal. Dr. Roger Hodkinson a ocupat numeroase funcții de prestigiu în instituții medicale din Canada. În prezent firma sa vinde teste COVID și are cunoștințe directe cu privire la lipsa de eficacitate pentru diagnosticarea bolii, informează summit.news.”
 
SURSA: evz.ro

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24618144-expert-american-sua-vor-ajunge-imunitatea-turma-luna-aprilie.htm
  2. https://r3media.ro/india-o-realitate-care-da-peste-cap-scenariile-expertilor
  3. https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-toate-tunurile-pe-modelul-suedez-la-fel-de-hulit-ca-donald-trump-19785134
  4. https://www.activenews.ro/externe/Blocajele-au-fost-inspirate-de-Partidul-Comunist-Chinez.-O-recunoaste-%E2%80%9Ecreierul-din-spatele-lockdown-ului-din-Anglia-Neil-Ferguson-164456
  5. https://r3media.ro/unele-orase-din-suedia-interzic-purtarea-mastii-de-protectie/
  6. https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-toate-tunurile-pe-modelul-suedez-la-fel-de-hulit-ca-donald-trump-19785134
  7. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...