Politicienii, mass-media și “medicii eroi” spun “testați, testați, testați”, pentru că au nevoie de rezultate fals pozitive pe baza cărora sunt impuse restricții oamenilor. Restricțiile Covid distrug sănătatea oamenilor, drepturile si libertatile, dar si economia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Politicienii, mass-media si „medicii eroi” spun „testati, testati, testati”, pentru ca au nevoie de rezultate fals pozitive. Sunt folosite testele RT-PCR, care nu fac diferenta dintre SARS-CoV-2 si alti virusi, si nici diferenta dintre un virus activ si unul mort.

Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, care a fost asasinat in august 2019, a afirmat public ca testul RT-PCR nu iti poate spune daca esti bolnav sau daca te vei imbolnavi si ca nu trebuie folosite pentru a pune diagnostic. Publicatia medicala The Lancet a spus ca daca ciclurile de amplificare trec de 20, rezultatul fals pozitiv depaseste 90%. Guvernul Romaniei refuza sa spuna public cate cicluri de amplificare folosesc laboratoarele.


Organizatia Mondiala a Sanatatii a recomandat 45 de cicluri de amplificare. Avem o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. Politicienii au impus restrictii oamenilor doar pe baza testelor RT-PCR fals pozitive. Politicienii au nevoie de aceste rezultate fals pozitive pentru a impune restrictii oamenilor, astfel incat sa distruga drepturile si libertatile, santajandu-i pe oameni sa se vaccineze, daca vor sa scape de restrictii si sa revina la o viata normala. Restrictiile Covid distrug sanatatea oamenilor, drepturile si libertatile, dar si economia, si conduc la Marea Resetare a globalistului Klaus Schwab.

Curtea de Apel din Lisabona a desfiintat testele RT-PCR. Curtea a decis ca testul RT-PCR este nesigur si ca este ilegala carantinarea unei persoane doar pe baza unui test RT-PCR. In Romania, Guvernul Orban-PNL a emis un ordin ilegal prin care sa fie internati obligatoriu toti cei care erau testati „pozitivi”.


La data de 25 iunie 2020, Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca ordinul de internare a oamenilor obligatoriu este neconstitutional, sustinand ca drepturile si libertatile oamenilor pot fi restranse doar prin lege organica votata de Parlament. Ordinele si hotararile de guvern sunt acte normative inferioare legilor organice. Amenzile date de politisti si jandarmi in „baza” legii 55/2020 (legea starii de alerta) sunt ilegale, deoarece, in realitate, ele nu sunt date in baza legii 55/2020 asa cum mint ei, ci in baza unor ordine.

Covid-19 este o frauda globala!

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

29 martie 2021

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...