Politicienii și extratereștrii

Distribuie!

„Dimitri Medvedev a recunoscut existența extratereștrilor, la finalul unui interviu din 30 noiembrie 2012 acordat unor canale de televiziune din Rusia. Acest lucru s-a întâmplat când microfoanele erau închise și i s-a pus o întrebare suplimentară.

Medvedev a afirmat că la predarea puterii la Kremlin alături de valiza cu coduri nucleare se predau și două dosare secrete, unul cu informații despre vizitele extraterestre pe Terra, informații adunate de servicii secrete care oficial nu există.[18]


Harry Truman a trimis o notă, ce se găsește astăzi la un muzeu din New Mexico, în care făcea referire la prăbușirea unui aparat de zbor, posibil, de origine extraterestră.

alien-88881

La 21 septembrie 1987, într-o reuniune a Adunării Generale a ONU, Ronald Reagan a vorbit în discursul său despre amenințarea unei invazii extraterestre și despre faptul că oamenii ar trebui să acționeze împreună pentru a se apăra de o eventuală agresiune.”[1]


SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Via%C8%9B%C4%83_extraterestr%C4%83
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...