Politist german: “Nu ii putem aresta pe imigranti, pentru ca am fi acuzati de rasism!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Multiculturalismul socialist/marxist/engelsist isi arata adevarata fata hidoasa. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, cerea tuturor statelor si chiar le ameninta, alaturi de alti globalisti/internationalisti, sa accepte cote obligatorii de asa-zisi “refugiati”, daca nu vor fi sanctionati.

Ei bine, pana aici! Toata propaganda pro imigranti incepe sa ia sfarsit, deoarece multi astfel de indivizi, in noaptea de Revelion, au comis sute de infractiuni (agresiuni sexuale, furturi, agresiuni fizice etc.), acestea fiind tinute secret. Secretul a fost atat de mare incat nici presa corporatista, asa cum o stim, n-a scris absolut nimic.


Ungaria Imigranti Germania imigranti marxism multiculturalism Kalergi

Richard Kalergi a expus acest plan de distrugere a rasei albe europene, in cartea sa, “Idealismul Practic”, unde afirma negru pe alb ca, “omul viitorului va fi o corcitura, un amestec eurasian-negroid”, totul in vederea crearii Pan-Europa.

Publicatia Aktual 24 prezinta afirmatiile unui politist german, referitor la infractiunile/ororile comise de imigranti:


“Un politist german a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Bild, ca fortele de ordine nu se pot impotrivi eficient infractiunilor comise de refugiati pentru ca se tem sa nu fie acuzate de violenta excesiva sau de rasism.

Politistul, despre care jurnalistii spun ca se numeste Bernd K., a lucrat timp de sase luni in gara din Munchen si in mai multe centre pentru refugiati din Passau si Freilassing, toate in Bavaria.

„La inceput, veneau in principal familii cu copii, care pareau bine educate si vorbeau engleza. Intre timp, 95% dintre refugiati au ajuns sa fie barbati singuri”, a povestit politistul pentru Bild. El a dezvaluit ca in centrele de refugiati au loc multe violente, insa acestea sunt trecute sub tacere, pentru a da bine in statisticile politiei.

Bernd a relatat si despre cazurile de agresiuni sexuale la care a fost martor. „In gara, femeile sunt hartuite si agresate in mod obisnuit. Cand am incercat sa-i oprim sa intre, au tipat la noi: ‘Tu nu esti politist pentru mine. Tu esti un rasist’”.

Politistul a mai dezvaluit si un fapt cutremurator. Superiorii sai au dat ordin sa nu foloseasca forta impotriva refugiatilor suspecti si nici macar sa nu ii retina pentru o perioada ca sa faca verificari: „Regula pe care o avem este: mai bine il lasam sa plece”.”[1]

Termenul “rasism” a fost inventat in 1927 de catre evreul comunist, Leon Trotki, despre care a scris in cartea sa, “Ce este National Socialismul ?”, din pozitia sa de dictator internationalist.

Dubla masura a Germaniei multiculturalist-marxiste

Dubla-masura a Germaniei multiculturalist-marxiste: militia isi arata “muschii” atunci cand vine vorba de protestatarii nationalisti (“Extrema Dreapta” – denumire data de marxisti, nationalistilor), dar atunci cand vine vorba de a preintampina valul de agresiuni sexuale, furturi si alte infractiuni din Germania, comise de “sarmanii imigranti”, nu misca un deget.

Romania a trecut razant pe langa acest pericol, gratie nu politicienilor, nu jurnalistilor propagandisti ai SUA-UE, ci gratie nationalistilor, care, in pofida faptului ca se incearca demonizarea lor de catre globalistii SUA-UE, numai nationalistii sunt cei care vegheaza la Siguranta Nationala a statelor.

Romania trebuie sa se protejeze in continuare fata de Planul Kalergi – genocidul popoarelor europene, asa cum a fost enuntat de catre Richard Kalergi in cartea sa, “Idealismul Practic”, in vederea crearii Pan-Europa, unde afirma ca, “omul viitorului va fi o corcitura, un amestec eurasian-negroid”.

http://www.dzr.org.ro/val-de-agresiuni-sexuale-si-talharii-comise-de-imigrantii-musulmani-in-germania-de-revelion/

http://www.dzr.org.ro/planul-kalergi-idealismul-practic-genocidul-popoarelor-europene-in-vederea-crearii-pan-europa/

SURSE

  1. http://www.aktual24.ro/dezvaluiri-socante-ale-unui-politist-german-nu-ii-putem-aresta-pe-refugiati-pentru-ca-am-fi-acuzati-de-rasism/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.