Polonia către Comisia Europeană: „Nu vom ceda niciodată la un ultimatum”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Polonia duce o lupta infernala, in aceste momente, impotriva Uniunii Europene, alegand astfel ideologia nationalista, ideologie care contravine „valorilor” Uniunii Europene. Asadar, Uniunea Europeana, in stilul caracterist, specific bolsevic, lanseaza amenintari la adresa Polonilor si mai ales la adresa conducatorilor ei.

„Şefa guvernului polonez, Beata Szydlo, a declarat vineri că guvernul său ‘nu va ceda niciodată la un ultimatum’, referindu-se la Comisia Europeană, cu câteva zile înainte de publicarea de către aceasta din urmă a unui ‘aviz’ sub formă de avertisment la adresa Varşoviei, relatează AFP.


Într-o intervenţie plină de emoţie, Beata Szydlo a cerut parlamentului să ‘răspundă solidar la atacurile care vizează Polonia’. Ea a reacţionat indirect la publicarea într-un ziar polonez a unor scurgeri de informaţii despre ‘avizul’ ce urmează să fie dat publicităţii luni de către Comisia Europeană cu privire la statul de drept în Polonia şi care este foarte sever faţă de guvernul conservator, condus de partidul Dreptate şi Justiţie (PiS).”[1]

Desi sunt supusi presiunilor si amenintarilor, nationalistii polonezi nu se lasa intimidati, asa cum ar fi facut politicienii romani, fiind astfel decisi sa lupte pentru libertatile lor si pentru pastrarea valorilor nationale.


In Polonia, ca si in Romania, exista „Societatea Civila”, alcatuita din cateva ONG-uri finantate de George Soros, acestea scotand oamenii in strada, in numar mare, pentru a protesta fata de noua conducere a Poloniei, dorind astfel sa ramana in Uniunea Europeana.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/polonia-amenin-a-comisia-europeana-nu-vom-ceda-niciodata-la-un-ultimatum_1134819.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...