Polonia către Comisia Europeană: “Nu vom ceda niciodată la un ultimatum”

by Polonia duce o lupta infernala, in aceste momente, impotriva Uniunii Europene, alegand astfel ideologia nationalista, ideologie care contravine “valorilor” Uniunii Europene. Asadar, Uniunea Europeana, in stilul caracterist, specific bolsevic, lanseaza amenintari la adresa Polonilor si mai ales la adresa conducatorilor ei. “Şefa guvernului polonez, Beata Szydlo, a declarat vineri […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Polonia duce o lupta infernala, in aceste momente, impotriva Uniunii Europene, alegand astfel ideologia nationalista, ideologie care contravine “valorilor” Uniunii Europene. Asadar, Uniunea Europeana, in stilul caracterist, specific bolsevic, lanseaza amenintari la adresa Polonilor si mai ales la adresa conducatorilor ei.

“Şefa guvernului polonez, Beata Szydlo, a declarat vineri că guvernul său ‘nu va ceda niciodată la un ultimatum’, referindu-se la Comisia Europeană, cu câteva zile înainte de publicarea de către aceasta din urmă a unui ‘aviz’ sub formă de avertisment la adresa Varşoviei, relatează AFP.


Într-o intervenţie plină de emoţie, Beata Szydlo a cerut parlamentului să ‘răspundă solidar la atacurile care vizează Polonia’. Ea a reacţionat indirect la publicarea într-un ziar polonez a unor scurgeri de informaţii despre ‘avizul’ ce urmează să fie dat publicităţii luni de către Comisia Europeană cu privire la statul de drept în Polonia şi care este foarte sever faţă de guvernul conservator, condus de partidul Dreptate şi Justiţie (PiS).”[1]

Desi sunt supusi presiunilor si amenintarilor, nationalistii polonezi nu se lasa intimidati, asa cum ar fi facut politicienii romani, fiind astfel decisi sa lupte pentru libertatile lor si pentru pastrarea valorilor nationale.


In Polonia, ca si in Romania, exista “Societatea Civila”, alcatuita din cateva ONG-uri finantate de George Soros, acestea scotand oamenii in strada, in numar mare, pentru a protesta fata de noua conducere a Poloniei, dorind astfel sa ramana in Uniunea Europeana.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/polonia-amenin-a-comisia-europeana-nu-vom-ceda-niciodata-la-un-ultimatum_1134819.html

Citiți și...

Tupeu: seful NSA il acuza pe Edward Snowden ca i-a ajutat pe teroristi dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de SUA ! Edward Snowden, nu a fost cel care a pus la punct inscenarile de la 11 septembrie 2001, ci tot Serviciile Secrete ale SUA !
Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz - o deviere deliberata de la frecventa armonioasa din natura a celor 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale pentru a afecta psiho-emotional oamenii!
„Proiectele Negre” (USAP) - tehnologia extraterestră și secretele guvernamentale
CIA a încercat să-l asasineze pe Fidel Castro de 638 de ori
New York Times: "Tot mai multe state, inclusiv SUA, folosesc programe «spyware» pentru spionarea dizidenţilor"
Uniunea Europeană și Noua Ordine Mondială
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre Universitatea lui Soros din Ungaria: "Chiar dacă cineva este miliardar, el nu poate fi mai presus de lege în Ungaria"
Tuneluri verticale înalte cât Turnul Eiffel au fost descoperite în Antarctica!
"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
"Țeapa" gripei aviare
Fără „Ziua Mamei” pentru a nu ofensa părinții homosexuali. O grădiniță anulează serbările dedicate mamei și tatălui
Multiculturalismul a dat faliment. Până și elitele globaliste au început să se teamă că imigranții din Orientul Mijlociu și Africa de Nord nu pot fi integrați cu succes în societatea europeană
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro