Polonia declanșează un război împotriva totalitarismului ideologic în UE

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Varșovia are toate șansele să iasă victorioasă din războiul cu Bruxelles-ul, iar blocarea sancțiunilor ar putea accelera ritmurile de reformare a comunității europene, luând în considerația falia valorilor între Est și Vest

Conflictul declanșat între Polonia și Uniunea Europeană nu poate fi redus la disputele în jurul modificarii unor legi în domeniul justiției. În general, despre efectele oricărei reforme se poate judeca după efectele pe care le-ar putea genera. Nu există soluții și modele universale, aplicabile oriunde și oricând. În ce măsură o schimbare este bună sau rea, o poate demonstra doar timpul, iar criteriul de apreciere trebuie să-l ofere societatea poloneză. Desigur, mai târziu, s-ar putea dovedi că Varșovia a greșit, însă s-ar putea întâmpla și contrariul — tocmai poziția Bruxelles-ului să fie una eronată.

Însă subiectul justiției este doar un vârf de aisberg. Până la demararea procesului de sancționare a Poloniei, Parlamentul European a adoptat pe 15 noiembrie o rezoluție împotriva guvernului de la Varșovia în care descrie pe larg toate punctele disputate. Din documentul pe care se bazează măsurile Comisiei Europene rezultă că subiectul reformei în justiției nu este unicul care deranjează Bruxelles-ul. Mai mult decât atât, cele mai multe observații și revendicări reprezintă, de fapt, o serie de aprecieri de pe niște poziții strict ideologice. Se crează senzația că documentul a fost elaborat și aprobat unilateral de către un singur partid, care împărtășește o ideologie marxistă, nu de reprezentanții unei comunități de state.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/columnists/20171221/16295132/polonia-totalitarism-ideologic-ue.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/columnists/20171221/16295132/polonia-totalitarism-ideologic-ue.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
Naționalista Marine Le Pen este harțuită de către globaliști pentru a o impiedica să câștige alegerile prezidențiale din Franța! Marine Le Pen este împotriva Noii Ordini Mondiale!
Criza economică din Europa impusă în mod intenţionat de factorul politic
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Covid-19, sfârșitul libertăților și Guvernul Mondial
Justiția britanică a respins cererea Venezuelei de returnare a aurului păstrat în Banca Angliei
Precedent grav: Olanda deja propune sinucidere asistată pentru cei care consideră că "și-au trăit viaţa"
Ungaria şi Polonia întăresc controlul guvernamental asupra ONG-urilor cu finanţare externă
Ungaria: Proteste ale globaliștilor pro-UE împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce Viktor Orban a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă “George Soros” și toate ONG-urile lui George Soros
Războiul meteorologic: SUA au început să exploreze acest domeniu după Al Doilea Război Mondial şi au finanţat cercetări în acest sens. Începând din 1967, în timpul războiului din Vietnam, proiectul numit "Popeye Project" a avut drept obiectiv prelungirea sezonului musonului, spre a se ajunge la împotmolirea mişcărilor de trupe şi a logisticii vietnameze în jungla mlăştinoasă
Când lupii tac, se aud doar oile
Rusia a tăiat accesul la internet pentru mai multe site-uri care promovează noi proteste anti-guvernamentale la Moscova
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Sarmizegetusa Regia și misterele sale

Atenție! Vine un nou val de cenzură de la Facebook!

Controlul climei și războiul geoclimatic

Durerile de încheieturi dispar cu această tinctură

Falerele ritualice de argint din tezaurul dacic descoperit la Lupu (jud. Alba)

Închide