Polonia: Marș uriaș al naționaliștilor împotriva Noii Ordini Mondiale

Distribuie!

„Polonia | Marș de amploare al extremei-drepte

Marş de amploare al extremei-drepte din Polonia, de Ziua Independenţei. 60.000 de oameni au ieşit pe străzile Varşovei, ptru a apăra valorile creştine. Organizat sub sloganul „Îl vrem pe Dumnezeu!”, marşul a adunat polonezi care se opun migraţiei şi politicilor proeuropene.


Protestatarii, mulţi dintre ei antisemiţi şi antimusulmani, au promis că vor apăra ţara de orice ameninţare externă.

Ei au mărşăluit prin oraş cu făclii şi drapele, supravegheaţi îndeaproape de poliţie. În acest an, la marşul din capitala Poloniei au participat şi lideri ai extremei drepte din Italia şi Marea Britanie.


Evenimentul este organizat anual de Ziua Independenţei şi marchează momentul în care Polonia şi-a recăpătat suveranitatea, la finalul Primului Război Mondial.„[1]

„Extrema dreapta” este o sintagma pe care globalistii o folosesc pentru denigrarea nationalistilor. Globalistii incearca sa distruga valorile nationale pentru a crea o omenire fara identitate. Scopul nationalismului este acela de a proteja valorile nationale. Globalizarea inseamna dictatura globala (Noua Ordine Mondiala), iar Nationalismul inseamna libertate.

Video

SURSE

  1. http://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/polonia-mars-de-amploare-al-extremei-drepte-827303
  2. Foto: Reuters
  3. Video: Digi 24

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...