Popocatepetl, cele mai multe apariții de OZN-uri din lume

Distribuie!

„POPOCATEPETL, CELE MAI MULTE APARIȚII DE OZN-URI DIN LUME

Vulcanul Popocatepetl este situat în Mexic si are o înălțime de peste 5400 de metri. A erupt foarte puternic în anul 1996, în anul 2003 și începând din anul 2005 este activ.


În afară de pericolul unei mari erupții care poate pune în pericol viața a zeci de mii de persoane, atenția specialiștilor a fost atrasă și de multele apariții de OZN-uri. Se spune că extratereștrii monitorizează zona. Există în acest sens multe filme și fotografii în acest sens.

În anul 2012, televiziunea publică din Mexic a difuzat un documentar în care un OZN intra în unul din craterele vulcanului. OZN-ul avea dimensiuni de peste un kilometru și formă de țigară. Viteza de coborâre a obiectului a fost uluitoare. Dacă obiectul s-ar fi prăbușit ar fi trebuit să aibă loc o explozie uriașă.


Nu a avut loc nicio explozie, semn că obiectul a intrat în interiorul craterului și nu s-a prăbușit. Deasupra vulcanului au mai fost observate lumini ciudate care au fost asemănate cu niște orbs.

Spațiul aerian mexican s-a confruntat în multe rânduri cu astfel de apariții. În anul 2011, deasupra sitului mayaș Chichen Itza a fost surprins un OZN care a survolat mai multe minute piramidele și templul. Imaginile au fost prezentate în cadrul unui documentar realizat de un cercetător mexican.

Este cunoscut faptul că Mexicul deține cel mai mare număr de artefacte de origine extraterestră. Mai mult, Mexicul a fost printre primele țări care a declasificat documente cu privire la evenimentele extraterestre. În mod public, oficialii mexicani au recunoscut faptul că siturile mayașe sunt vizitate în mod repetat de OZN, iar vulcanul Popocatepetl poate fi o bază extraterestră. Statisticile arată că vulcanul este zona cu cele mai multe apariții OZN din lume.

POPOCATEPETL

Popocatépetl, uneori numit El Popo sau Don Goyo împreună cu așa numitul frate mai mic vulcanul Iztaccíhuatl, cu 5.286 m, alcătuiesc vulcanii gemeni din Mexic.

La înălțimea de 5.462 m, Popokatepetl este cel de-al doilea vulcan ca înălțime în America de Nord, iar în Mexic al doilea munte după Pico de Orizaba. Ultima sa erupție a avut loc la 21 decembrie 1994, după o pauză de circa 50 de ani. În limba nativă a aztecilor, traducerea denumirii vulcanului înseamnă „muntele care fumegă“.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/popocatepetl-cele-mai-multe-aparitii-de-ozn-uri-din-lume
  2. Foto: ufosightingshotspot.blogspot.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...