Poporul român, jignit grosolan de doi oficiali ai FBI: „Toți sunt slinoși…Sunt un amestec între necinstea rusească și atitudinea „mi se cuvine” a italienilor. Yuck!”. Peste 25 de „români slinoși” au murit pentru SUA în Irak și Afganistan

Distribuie!by “Înregistrările dintre doi agenți FBI scot la iveală prejudecățile teribile despre români care persistă în rândul oficialilor americani, situație cu atât mai îngrijorătoare cu cât parteneriatul strategic româno-american este în vigoare de mai bine de 10 ani. Astfel, săptămâna trecută au fost date publicității niște stenograme ale discuțiilor între […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Înregistrările dintre doi agenți FBI scot la iveală prejudecățile teribile despre români care persistă în rândul oficialilor americani, situație cu atât mai îngrijorătoare cu cât parteneriatul strategic româno-american este în vigoare de mai bine de 10 ani.

Astfel, săptămâna trecută au fost date publicității niște stenograme ale discuțiilor între agentul FBI Peter Strzok și unul dintre avocații instituției, Lisa Page.
Atât Strzok, cât și Page, au jucat roluri importante în investigația privind presupusul „complot” dintre Donald Trump și Rusia. Într-un dialog purtat pe 9 mai 2016 aceștia jignesc grav poporul român.
Iată conversația:
Strzok: „Guccifer (hacker-ul român, n.r.). Român slinos…
Page: „Toți sunt”
Strzok: „E amuzant să privești și să te gândești [text eliminat]. Nu e de mirare că e așa necioplit dat fiind că e…și acești români nu sunt măcar țigani”
Page: „Serios acum, îi cam urăsc. Sunt sigur [text eliminat] bine. Dar sunt un amestec din necinstea rușilor cu atitudinea de „mi se cuvine” a italienilor. Grețos!(Yuck, în original)”, a răspuns Page.
29 este numărul soldaților români care și-au dat viața pentru cauza Statelor Unite în războaiele din Irak și Afganistan.
Hackerul român cunoscut sub pseudonimul de „Guccifer” a susținut că a intrat pe serverul de email al fostului secretar de stat și candidat la președinția SUA, Hillary Clinton. Atât Strzok, cât și Page, au făcut parte din echipa care a investigat incidentul cu emailul doamnei Clinton, dar și în grupul strâns de procurorul Robert Mueller pentru a cerceta acuzațiile legate de implicarea Rusiei în alegeri. De altfel, Strzok a fost Asistentul Adjunctului Direcției de Constraspionaj a FBI.
Strzok a fost eliminat din echipa lui Mueller în iulie, după ce Inspectorul General al Departamentului de Justiție a descoperit schimburile părtinitoare de mesaje cu Page.  Ambii au rămas activi în FBI.
Schimbul de replici a fost inclus în documentul de 384 de pagini făcut public de către Comitetul pentru Afaceri Guvernamentale și Securitatea Patriei din Senatul American, precizează The Daily Caller. Documentul integral este accesibil aici.

Afirmațiile despre români ale celor doi oficiali americani sunt cu atât mai grave cu cât autoritățile române au recunoscut de mai multe ori că organele judiciare din România au colaborat cu omologii lor din Statele Unite, inclusiv FBI.

Sorin Ovidiu Vântu, fostul patron al Realitatea TV, a susținut chiar că FBI are deschis un birou în sediul DNA.”[1]

SUA au invadat si distrus Irak, Afganistan, Siria, Libia, Vietnam, fosta Iugoslavie etc. si isi permit sa ne denigreze. Dupa cum spunea si intelectualul american Noam Chomsky, “America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”.


SUA inseamna dictatura, SUA nu au fost niciodata o “democratie”. Asa-zisul “parteneriat strategic” dintre Romania si SUA este un parteneriat toxic, implementat fara ca romanii sa fie intrebati. Romanii nu au fost intrebati daca accepta scut antiracheta la Deveselu.

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Poporul-roman-jignit-grosolan-de-doi-oficiali-ai-FBI-%E2%80%9EToti-sunt-slinosi…Sunt-un-amestec-intre-necinstea-ruseasca-si-atitudinea-%E2%80%9Emi-se-cuvine-a-italienilor.-Yuck-.-Peste-25-de-%E2%80%9Eromani-slinosi-au-murit-pentru-SUA-in-Irak-si-Afganistan-149334
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Institutul Elie Wiesel a organizat o dezbatere publică în care au fost atacate Biserica Ortodoxă Română, valorile naționale ale României și libertatea de exprimare. Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel și Marco Maximillian Katz au ținut un discurs împotriva libertății de exprimare. Evreii sioniști sunt împotriva libertății de exprimare!
George Soros și extremă stânga din SUA sunt disperați din cauza victoriei lui Donald Trump! Aceștia cer renumărarea voturilor!
Adevărul despre Războiul din Siria: 10 minciuni demascate despre Siria și Bashar al-Assad
Secretele Vaticanului: Jocuri de culise, documente ciudate și mistere neelucidate
Armele neuronale care controlează mintea umană
Busuiocul indian, planta care poate elimina cu succes fluorul din apa potabilă
Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului cere încetarea ocupaţiei israeliene
Ann Boroch, terapeută anti-vaccin, a fost găsită spânzurată în garaj
Microundele care sunt modulate pulsatoriu sunt elemente eficiente ale sistemului de control mental, deoarece ele pot să treacă prin cutia craniană, care altfel este rezistentă la radiații electromagnetice de frecvență joasă nepulsatorii, cum sunt undele ELF
Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global
Globaliștii SUA-UE-Soros orchestrează proteste în Rusia împotriva lui Vladimir Putin
Istoria sistemului monetar: De la aurarii medievali la bancherii moderni - împrumutul cu rezervă fracționară și banii fiat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro