Posibile intrări către faţa interioară a Pământului

Distribuie!

„Vă recomandăm să urmăriţi cu atenţie următorul videoclip postat recent pe site-ul disclose-tv, sub titlul „O intrare către faţa interioară a pământului”.

Imaginile filmate din satelit în partea de nord a Antarcticii evidenţiază două găuri stranii, având o distanţă de aproximativ 8 km între ele. În imaginile deosebit de clare obţinute cu programul Google Earth este vizibil că aceste orificii întunecate nu sunt nişte simple forme de relief.


Adepţii teoriei „pământului gol” (hollow earth, în limba engleză) sunt deosebit de entuziasmaţi de această descoperire, care evidenţiază, în viziunea lor, nişte porţi secrete de intrare către faţa interioară a pământului.

Teoria pământului gol susţine că pământul nu este o sferă plină, aşa cum afirmă teoria ştiinţifică general acceptată la ora actuală, ci o sferă goală, având un soare interior şi o suprafaţă interioară locuibilă, unde există o civilizaţie avansată. Conform acestei teorii, pământul are două deschizături de mari dimensiuni la poli, dar şi alte tunele de acces sau porţi de intrare secundare către lumea interioară a pământului.


Puteţi verifica şi dvs. corectitudinea acestor imagini pe Google Earth. Prima intrare are dimensiuni de peste 100 de metri, iar cea de-a doua în jur de 25-30 de metri. Desigur, nu ne-ar mira dacă în scurt timp vom auzi o teorie ştiinţifică de ultimă oră care să ne explice că aceste găuri sunt o simplă iluzie optică…”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5927
  2. Foto: yogaesoteric.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...