Posturi de televiziune din Turcia, anti-Erdogan, ocupate cu forta de catre politie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, este un dictator, nu poate fi contestat. Chiar si asa, Erdogan ramane un dictator preferat de SUA-NATO, in schimb Putin, Bashar al-Assad si altii trebuie sa fie dati jos. Aceasta este “political correctness-ul” american.

Erdogan dictator

Publicatia ActiveNews a scris la data de 28 octombrie 2015, cum fortele de politie, trimise de Erdogan, au ocupat abuziv mai multe posturi de televiziune, care sunt apropiate opozitiei:


“Poliţia turcă a preluat cu forţa controlul asupra a două posturi de televiziune, apropiate opoziţiei. Angajaţii au încercat să îi oprească pe poliţişti să intre în sediu. Forțele de ordine au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a dispersa oamenii, relateaza agentia italiană ANSA.

În urma confruntărilor, nouă persoane au fost arestate. Fără nicio explicaţie, forţele de ordine au intrat în clădire unde funcţionau cele două televiziuni, i-au scos în stradă pe jurnalişti şi au oprit emisia.

Incidentul vine cu cinci zile înaintea alegerilor parlamentare anticipate din Turcia. Posturile TV care au fost oprite cu forţa fac parte dintr-un trust apropiat de un imam care este unul dintre cei mai virulenţi oponenţi ai preşedintelui turc. El este exilat acum în Statele Unite, după ce Guvernul de la Ankara l-a acuzat că pune la cale o lovitură de stat.”[1]

Video

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Turcia.-Posturi-de-televiziune-anti-Erdogan-OCUPATE-cu-forta-de-politie-126129

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ce nu te-a invațat nimeni: Proiectul Aurora
După ce și-au dărâmat singuri Turnurile Gemene, SUA cer despăgubiri Iranului de 6 miliarde de dolari
În Războiul din Golf, armata SUA a luptat împotriva unor farfurii zburătoare naziste, Haunebu și Vril, aparținand unei baze naziste aflată pe teritoriul Irakului
COVID-19 și schimbarea climatică sunt pretexte pentru Controlul Maselor
Raportul Rockefeller 2010: Covid-19, dictatura globală, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială
Obama a încercat să blocheze ancheta emailurilor lui Hillary Clinton
La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța "pierderea" a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva...
Publicatia "Charlie Hebdo" face glume despre avionul rusesc prabusit in Egipt - "un act de insulta adusa la adresa celor 224 de victime ale accidentului!"
Henry Kissinger, la Conferința Bilderberg, Evian, Franța, 1991: "Drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de către oameni, mai ales dacă bunăstarea lor va fi garantată de către Guvernul Mondial"
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Trăim într-o eră în care radiațiile electromagnetice sunt folosite pe ascuns împotriva noastră
Armele Iluminaților - arme psihotronice, arme cu microunde, arme termice cu muniție termobarică, bombe cu plasmă
Rețeaua Sigint - o retea informațională deținută de NSA - orice computer poate fi supravegheat sau distrus, fie că este conectat la internet sau nu și orice activitate umană poate fi supravegheată, citindu-se gândurile oamenilor, iar mintea oamenilor putând fi controlată
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...