Povestea ateului devenit preot. Cum s-a convins băiatul de cartier pasionat de genetică de existenţa lui Dumnezeu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Studia genetica şi era convins că Dumnezeu nu există. Îşi petrea timpul pe străzi, cu băieţii de cartier, sau citind despre Univers şi corpul uman. Este povestea preotului care a început să creadă în Dumnezeu în urma unei întâmplări din armată. Acum Andrei Mihai Aldea îşi dedică timpul strângerii de fonduri pentru românii din afara ţării şi pentru copiii ale căror familii nu le pot asigura accesul la educaţie.

Mihai Andrei Aldea a venit la întalnirea pe care o stabilisem pentru interviu cu o plasă de plastic pe care o tot muta dintr-o mână în cealaltă. Nu m-am întrebat ce are în ea până nu l-am văzut că începe să scotocească şi să caute ceva. A scos cele 4 cărţi pe care le-a scris în nopţile îin care nu putea să doarma mai mult de 2-3 ore. Nu sunt singurele şi mai are cateva în lucru.


Este modul cel mai simplu prin care se asigură că mesajul lui nu se pierde, că ajunge la cei care sunt pregătiţi să-l înţeleagă.

Nu strânge averi, nu deţine maşini sau cruci din aur şi se dedică ajutorării semenilor plecaţi din ţară şi strânge fonduri pentru copiii ale căror familii nu le pot asigura accesul la educaţie.


Cel mai mare vis al lui Andrei Mihai Aldea este să reuşească să construiască o biserica din sticlă, unică în lume, care să aminteasca de simplitatea şi transparenţa iubirii lui Dumnezeu.

Află povestea preotului Mihai Andrei Aldea, luni, de la ora 11, la Pastila de motivaţie.„[1]

SURSE

  1. https://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/ateul-s-a-facut-preot-i-a-dovedit-baiatului-cartier-pasionat-genetica-existenta-dumnezeu-1_5b557cd2df52022f7587fdc4/index.html
  2. Foto: adevarul.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...