Povestea expertului în OZN-uri asasinat pentru că știa prea multe

by “Povestea dramatică a expertului în OZN-uri care s-a stins «vomitând un lichid negru» pentru că știa prea multe Un tânăr din Marea Britanie care credea cu convingere că autorităţile ascund marelui public informaţiile care ar demonstra existenţa extratereştrilor a murit în condiţii misterioase în Polonia, unde se afla pentru […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Povestea dramatică a expertului în OZN-uri care s-a stins «vomitând un lichid negru» pentru că știa prea multe

Un tânăr din Marea Britanie care credea cu convingere că autorităţile ascund marelui public informaţiile care ar demonstra existenţa extratereştrilor a murit în condiţii misterioase în Polonia, unde se afla pentru a susţine o conferinţă pe această temă. Chiar cu o zi înainte de a părăsi această lume, îi scrisese mamei sale un mesaj cel puţin bizar: „Dacă mi se întâmplă ceva, să investigați”.


Părinţii sfâşiaţi de durere ai britanicului Max Spiers, 39 de ani, originar din Canterbury, nu pot accepta că fiul lor a murit „din cauze naturale”, după cum au stabilit legiştii polonezi, deşi autopsierea trupului neînsufleţit nu a avut loc.

Spiers ar fi trebuit să susţină o conferinţă în care să expună mai multe teorii ale conspiraţiei cu privire la OZN-uri. A murit în ajunul acestui eveniment pe o canapea din Varşovia, capitala Poloniei, „vomitând un lichid negru”, după cum au relatat mai mulţi prieteni, martori ai tragediei.


Sfârșitul tragic al bărbatului ar fi fost determinat, crede mama sa, de investigaţiile întreprinse într-o zonă interzisă.
Straniu rămâne, într-adevăr, mesajul primit de mama sa în ajunul morţii şi în care Max o avertiza: „Băiatul tău are necazuri. Dacă mi se întâmplă ceva, să investigați”.

Originar din Canterbury, Max a fost coleg de clasă cu celebrul actor Orlando Bloom. Locuia însă de mai mulţi ani în Statele Unite, iar înainte de a pleca în Polonia petrecuse câteva zile cu mama sa în Marea Britanie.

Femeia crede că investigaţiile lui Max deveniseră periculoase pentru guvernul american şi că este posibil ca el să fi avut acces la informaţii extrem de sensibile. Tânărul lucra în ultima vreme cu scriitoarele de science fiction Madlen Namro şi Monika Duval.

„Îşi făcuse un nume în rândul conspiraţioniştilor care l-au invitat să vorbească în iulie trecut, la o conferinţă pe această temă. Locuia cu o femeie pe care o cunoscuse recent şi care mi-a povestit că l-a găsit ţeapăn pe canapea. Nu cred că moartea lui e întâmplătoare pentru că în ultima vreme cunoscuse foarte multe persoane importante din zona politică, a afacerilor şi show-biz-ului. Oamenii aceștia par să fie implicaţi în ceva foarte, foarte întunecat şi periculos”, a declarat mama lui Max.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11578
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Programul HAARP și manipularea vremii: Savanții vorbesc despre „capriciile” vremii din ultimii ani și despre modificarea climei la nivel planetar
Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!
Obama a recunoscut din greseala: "noi am antrenat Statul Islamic (ISIL)" ! Casa Alba a modificat rapid discursul "pentru a nu crea confuzie" !
Ordinul Iezuiților din Biserica Catolică
Oligarhii rusi si americani comploteaza rasturnarea lui Putin si dezmembrarea Rusiei ! Informatia a fost dezvaluita de catre un parlamentar rus !
Polonia - gata să iasă din UE ca să nu primească imigranți
Cărțile de Identitate cu cip din Marea Britanie și Germania au fost sparte de către hackeri, aceștia reușind să extragă date confidențiale
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Emmanuel Macron este noul președinte al Franței! Francezii au votat Noua Ordine Mondială!
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, amenință România!
Reprezentanții Academiei de Ştiinţe din Anglia: "Acum nu ne mai întrebăm dacă suntem singuri în Univers, ci când ne vom întâlni cu civilizaţiile extraterestre"
Antarctica controversată: Piramide, hărți bizare, OZN-uri și presupuse baze secrete
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro