Povestea extraterestrului J-Rod din Zona 51

Distribuie!

Multe surse menționează prezența unei ființe, numita J-Rod, in Zona 51. Există două teorii cu privire la existenta lui J-Rod, cele mai multe surse susțin ca J-Rod este un extraterestru gri cel mai probabil din Zeta reticuli, iar el ar fi fost parte a unui program de schimb (vezi Crystal Knight și Serpo) și principala lui sarcina aici ar fi fost aici de a oferi oamenilor nostrii de stiinta cunoștințele lor. 

Și apoi, mai este versiunea lui Dan Burisch. El pretinde că a fost unul dintre oamenii de stiinta care au interacționat cu J-Rod, și că J-Rod este de fapt un vizitator din viitorul nostru. În această versiune, mai multe specii gri ar fi descendenții oamenilor care ne vizitează din viitor pentru a corecta unele greșeli care în cele din urmă vor avea un impact negativ asupra posibilității de a supraviețui a oamenilor.


Aceste greșeli pe care le doresc a le remedia ar fi dus la un cataclism în 2012 lucru pe care ei încearcau să-l evite. Bill Uhouse, un inginer mecanic retras din Las Vegas, spune in povestea lui cum ar fi fost implicat în ingineriea tehnologica extraterestră, iar el a indicat că șeful proiectului a fost o entitate biologica extraterestra care știa ca este J-Rod ar fi sosit pe pământ în 1953.

Conform altei surse numit BJ, ” J „și” Rod „au fost derivate din încercările timpurii de a stabili comunicarea între entitatea extraterestră biologic, Ebe, și oamenii de stiinta americani. De la lansarea de catre Eisenhower Briefing a documentul MJ-12 la începutul anilor 1980, termenul Ebe a intrat în folosință populara pentru a desemna umanoizi gri  asociati cu cate o farfurioarie zburatoare prăbușita.


Potrivit lui BJ, nu exista o varianta de comunicare in 1953, astfel încât o serie de simboluri s-au folosit pentru a-i testa reacțiile, primul simbol folosit in comunicarea cu Eben a arata ca litera „J.”, celălalt a fost o linita care semăna cu o tijă. Deci, oamenii l-au numit  „J-Rod.”

Kingman, Arizona 1953. Inginerul Bill Uhouse pretinde a existat un accident al unei ambarcațiuni aeriene Ebe aproape de Kingman, Arizona în 1953 și in care au supraviețuit patru entități. Asta ar fi fost la șase ani de la faimosul Roswell. În Kingman, în conformitate cu Uhouse, două entitati Ebe accidentate și două în stare bună au fost recuperate de către unitățile USGovernment special instruiti pentru misiuni de recuperare.

Celor doi non-oameni în stare bună li sa permis să intre in ambarcațiuni și entitățile cu probleme au fost duși la o unitate medicală nespecificată. De asemenea, el afirmă că un echipaj de recuperare care a intrat în nava pentru a o inspecta a venit în jos cu o boală misterioasă. Ambarcațiunea a fost apoi încărcata la bordul unui trailer și tractata la nord de Las Vegas Nevada. Bill Uhouse susține că evenimentele de la Kingman în cele din urmă au dus la proiectul care la angajat pentru a proiecta și construi un simulator de zbor pe care aviatorii noastri l-ar putea folosi pentru a învăța cum să zboare intr-o farfurie.

Bill susține că s-a întâlnit cu unul dintre străini care aparent supraveghea acest proiect și a fost cunoscut sub numele de J-Rod. Bill spune că a lucrat atât la Los Alamos și Zona 51. Bill spune o poveste fascinantă și ea ar fi rămas doar o poveste, până când am citit despre un document care pretinse a fi un document tehnic privind probe de tesuturi prelevate de la o Ebe cunoscut sub numele de AQ-J -TIJĂ. BJ spune „AQ” înseamnă Proiectul Aquarius în grupul Majestic-12 creat de președintele american Harry S. Truman în 1947 și atribuit cercetarii discului prăbușit și organismelor non-umane, din Statele Unite în anii 1940.

J-Rod, consilier tehnic, Nevada Test. In vizitele de la simulatorul de zbor, Bill Uhouse l-ar fi vazut ocazional, iar el a acționat în calitate de consilier tehnic la programul ultra-secret. Acesta a fost J-Rod, o Ebe tipic gri, fără păr și fără expresii faciale,  negru în jurul ochilor mari sau ochi-lentile care sunt tipici acestor creaturi, mâinile cu patru degete lungi. El ar fi spus ca ar avea 200 de ani, ca suferă de deteriorarea celulelor, potrivit Bill Uhouse, lucrul amuzant a fost ca l-a vazut si îmbrăcat în pantaloni și cu o cămașă.

Atunci când un pensionar US Air Force Major a văzut desenul Uhouse J-Rod, a spus  „Cu excepția unghiilor lungi și acesta arata ca J Rod. El a fost subțire și nu avea unghiile lungi.” In septembrie 1998, o sursă care dorește să fie pur și simplu numit „Kewper” mi-a spus că a lucrat atât pentru CIA și in corpul de armată între 1956 și 1960.Supraveghetorul lui i-a cerut lui Kewper să se alăture unui grup CIA care să analizeze fotografii, desene, documente și alte dovezi din intreaga lume referitoare la prezența unei inteligențe non-umane.

Kewper declarat în luna august 1958, ca el, șeful său și alti cinci colegi CIA au zburat la Nellis AFB, Nevada pentru o întâlnire cu un USAF colonel, într-o zonă construită în Munții Papoose in apropiere de Groom Lake numit-S 4. Acolo, grupul a văzut nu numai șapte ambarcațiuni în interiorul zonei scobite in Muntii Papoose, dar au fost luatiintr-un birou pentru a comunica telepatic cu un gri non-uman.. Desenul de mai jos este ceea ce  Kewper a văzut în august 1958.

 

Pentru mai multe informații despre povestea lui Kewper, a se vedea EARTHFILES.com Arhivele Radio 31 mai de 1998 Dreamland și Coast to Coast AM despre Kewper, CIA și Area-51.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/povestea-extraterestrului-j-rod-din-zona-51
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...