Povestea lui Sid Hurwich și misterul aparatului său capabil să înghețe timpul

Distribuie!

„Capacitatea de a schimba trecutul și de a influența decisiv viitorul a reprezentat încă din cele mai fragede timpuri puterea absolută, în căutarea căreia omul a alergat necontenit.

Numeroase au fost cazurile în care diverși cercetători au încercat să creeze un aparat cu ajutorul căruia să călătorească în timp. Este posibil ca unii dintre ei să fi reușit, dar cu toate acestea informațiile nu au fost niciodată furnizate publicului larg.


Un astfel de caz este cel al lui Sid Hurwich, inventator evreu care a trăit în secolul trecut în Ontario, Canada. S-a născut în 1918 și a fost un copil cu capacități extraordinare. Era de o inteligență ieșită din comun, motiv pentru care cei mai mulți îl considerau un viitor geniu. Lucrurile nu au stat chiar așa, dar Hurwich a avut o sclipire de geniu într-un moment de cumpănă aș vieții sale.

La vârsta de 36 de ani s-a retras din activitate în urma unui atac de cord. Și-a dedicat viața cercetării și invențiilor. Astfel s-a născut o mașinărie ciudată, care era capabilă să înghețe timpul și chiar să-i schimbe complet fluxul. Adică viitorul să se scurgă spre prezent și trecut.


În 1969, mai multe bănci au fost jefuite în provincia canadiană Ontario. Poliția nu reușea să-i prindă pe criminali și atunci a intrat în scenă Hurwich. Bărbatul s-a prezentat la secția de poliție și a adus cu el aparatul bizar. Le-a spus oamenilor legii că este capabil să înghețe timpul și astfel să afle cine se ascunde în spatele jafurilor bancare.

Pentru că nimeni nu l-a crezut, Hurwich a fost nevoit să le facă o demonstrație polițiștilor. Cu ajutorul aparatului i-a înghețat revolverul unuia dintre polițiști. Pistolul, așezat pe masă, se putea vedea, dar nu era posibil să fie mișcat și nici trăgaciul apăsat. Era pur și simplu înghețat în acel loc.

O a doua demonstrație a fost făcută cu ceasurile polițiștilor. Acestea indicau o anumită oră, iar atunci când Hurwich a pornit aparatul misterios, timpul a zburat și nimeni nu l-a simțit. Într-o secundă s-au scurs circa 25 de minute.

Imediat după aceste două demonstrații impresionante, armata a intrat pe fir și povestea a fost clasată. Nu se știe dacă poliția a prins făptașii jafurilor și până în 1977 nu s-a mai auzit nimic de Hurwich. Atunci a apărut un articol despre povestea lui Hurwich într-un ziar din Vancouver. Ziariștii canadieni an relatat povestea misteriosul om și al aparatului său, pentru ca la sfârşitul articolului să se întrebe unde a dispărut acest bărbat. S-au efectuat mai multe cercetări în speranța că Hurwich să fie găsit, dar acestea nu au avut niciun rezultat concludent. A fost căutat în cimitire pentru că s-a presupus că murise, dar nici acolo nu a fost găsit.

Hurwich dispăruse ca și cum nu existase niciodată. Mai mult de atât, el dispăruse împreună cu toată familia sa și pentru totdeauna. S-a speculat că bărbatul s-ar fi folosit de aparatul său pentru a trece într-o dimensiune paralelă sau chiar în viitor.

 

În prezent nu se cunosc mai multe detalii despre mașinăria cu impulsuri care poate îngheța timpul, dar cu siguranță că ea există într-un laborator secret unde a fost testată de agențiile secrete.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/povestea-lui-sid-hurwich-si-misterul-incredibilul-sau-aparat-capabil-sa-inghete-timpul
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...