Povestea oamenilor care au reușit să călătorească în timp

Distribuie!

Călătoria în timp întotdeauna a reprezentat o imensă provocare pentru om. Încă din cele mai vechi timpuri au existat doritori care să pocnească fie în trecut sau în viitor pentru a schimba lucruri mai puține din viața lor.

Chiar dacă teoria călătoriei în timp nu este nici în ziua de astăzi dezvoltată pentru că în opinia celor mai mulți dintre cercetători omul nu va putea călători în timp în viitorul apropiat, de-a lungul istoriei au existat numeroase relatări care au la bază călătoriile în timp.


Încă din timpurile în care poveștile de viață din epopei precum Mahabharata se desfășurau, călătoria în timp sau într-o altă dimensiune era o normalitate. Kakudmi, fiind nemulțumit de pețitorii fiicei sale Revati, a pornit în călătoria vieții sale. Punctul final la care trebuia să ajungă era Brahma, de la care vroia diverse sfaturi de viață. Povestea spune că Kakudmi și fiica sa au ascultat o muzică bizară și dintr-o dată s-au trezit pe un alt tărâm, probabil că într-o altă dimensiune, unde în cele din urmă l-au întâlnit pe creator. Acolo timpul trecea diferit față de lumea noastră, cauză pentru care atunci când s-au întors pe Terra, trecuseră câteva mii de ani. Astfel, se poate spune că cei doi au fost primii călători în timp.

O altă întâmplare stranie a fost trăită și relatată de către două bune prietene, Anne Moberly și Eleanor Jordain. Într-o zi, când cele două au vizitat un castel din Franța, au alunecat în timp. S-au trezit pe străzile Parisului în timpul revoluției franceze. Au interacționat cu diverși oameni, au vorbit cu ei, pentru ca în cele din urmă să revină la fel de bizar în timpul lor. Cele două nu au putut explica această alunecare în timp, dar povestea au consemnat-o într-o carte pe care au intitulat-o: O aventură.


Un alt caz fascinant este cel al personajului care poartă numele de VonHelton. Bărbatul susține că de nenumărate ori a călătorit în timp și pentru ca să fie crezut a aliniat mai multe fotografii cu el însuși din diferite perioade ale istoriei. Trebuie să recunoaștem că fotografiile sunt mai mult decât grăitoare și sugestive, dar nimeni nu poate explica cum de VonHeltoneste capabil să călătorească în trecut.

 

time

Pasko Kuzman este un arheolog atipic care susține că este capabil să călătorească în timp. La mâna stângă poartă mai multe ceasuri, care după cum declară îl ajută să călătorească în diferitele epoci pe care le-a trăit omenirea. Cât de adevărată este povestea sa nu poate confirma nimeni, însă numeroasele elemente și fapte prezentate publicului larg de către Kuzman sunt de-a dreptul șocante. Pentru aceste fapte, cei mai mulți îl consideră pe atipicul arheolog drept un om care spune adevărul.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/povestea-oamenilor-care-au-reusit-sa-calatoreasca-in-timp
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...