Povestea oficială Covid-19 se bazează pe trei minciuni fundamentale: Povestea „virusului ucigaș”, testele RT-PCR și „morții de Covid” fără autopsie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Povestea oficială Covid-19 se bazează pe trei minciuni fundamentale:

1. Povestea „virusului ucigaș”, despre care Universitatea Stanford a afirmat că are o rată de mortalitate de 0,15%.


„Un nou STUDIU, publicat de Prof. John P. A. Ioannidis de la Universitatea Stanford, din California, relevă că rata fatalității infecției (IFR) cu coronavirus este semnificativ mai scăzută decât au arătat anterior studiile. Potrivit lui Ioannidis, profesor la Medicină specializat în epidemiologie, virusul este mai puțin mortal decât s-a crezut până acum, având o rată a mortalității de doar 0,15%. ” (activenews.ro)

2. Testele RT-PCR, care nu au fost concepute pentru a „identifica” viruși, ci pentru cercetări științifice. Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, asasinat în august 2019, a afirmat că testul nu îți poate spune dacă ești bolnav sau daca te vei îmbolnăvi. Publicația medicală The Lancet a afirmat că la 20 de cicluri de amplificare rezultatul fals pozitiv este de 90%. Organizația Mondială a Sănătății a recomandat 45 de cicluri de amplificare. Cu testele RT-PCR poți crea „pozitivi” pe bandă rulantă, prin mărirea ciclurilor de amplificare și poți impune restricții.


3. „Morții de Covid” fără autopsie. Încă din 2020, Vladimir Beliș, fostul șef al Institutului de Medicina Legala, a pus sub semnul întrebării „decesele de Covid” afirmând că fără autopsie nu poți cunoaște cauza decesului unei persoane. Persoane testate pozitiv cu testele RT-PCR, dar care au murit, au fost trecute la „decese de Covid”. „Morții de Covid” fără autopsie reprezintă o fraudă națională și globală.

În 2020, în România, au murit 227 de persoane de Covid, potrivit raportului oficial al Ministerului Sănătății, care a fost ignorat cu bună știință de mulți politicieni, jurnaliști și medici.

În Portugalia, în urma unei petiții, un Tribunal a cercetat „decesele de Covid” din ianuarie 2020 si pana in aprilie 2021 și a decis că 152 de persoane au murit din cei 17.000 prezentați oficial ca fiind „morți de Covid”.

„Un audit realizat anul trecut în statul american Minnesota a descoperit că numărul deceselor de COVID fusese umflat cu 40%.” (activenews.ro)

Aceeași minciuna este peste tot pe planeta.

Fără aceste trei minciuni fundamentale, globaliștii nu ar fi început campania de va**inare cu serurile experimentale „anti-Covid”, nu ar fi putut condiționa drepturile și libertățile oamenilor de efectuarea unui vaccin, nu ar fi implementat „certificatul verde”, nu ar fi putut impune restricții.

Urmăriți-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

 

Comitetul consultativ britanic pentru știință RECUNOAȘTE că a folosit FRICA pentru a controla oamenii. „În martie 2020, guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși”

„DE CĂTĂLIN VUȘCAN

În martie 2020, Grupul științific care studiază comportamentul în caz de gripă pandemică a dat instrucțiuni oficialilor guvernamentali din Europa să insufle teamă în rândul populației și să crească „nivelul perceput de amenințare personală”. În timp ce țările se pregăteau să se blocheze, comitetul științific le-a spus miniștrilor guvernamentali că „un număr substanțial de oameni încă nu se simt suficient [și] personal amenințați” de covid-19. Pentru ca blocajele de control să funcționeze, comitetul i-a instruit pe oficialii guvernamentali să folosească frica în avantajul lor, relatează Telegraph.

Acum, la doar un an mai târziu, Grupul științific pentru gripă pandemică privind comportamentul (SPI-B) RECUNOAȘTE că a folosit frica pentru a controla oamenii și recunoaște că a folosit metode „neetice” și „totalitare” pentru a izola, a frauda și a intimida oamenii pentru a-i face să se supună.
ADVERTISING

Unul dintre membrii grupului, psihologul Gavin Morgan, a declarat: „În mod clar, folosirea fricii ca mijloc de control nu este etică. Folosirea fricii miroase a totalitarism. Nu este o poziție etică pentru niciun guvern modern”.

Aceste mărturisiri au loc într-un moment în care există o reacție publică intensă. Oamenii îi acuză pe oficialii lor guvernamentali că intensifică teama față de riscul de boli infecțioase pentru a reține ilegal persoane și a le priva de libertățile lor civile. Aceste tactici guvernamentale de frică au folosit intimidarea pentru a discrimina și a bloca anumite afaceri și activități, constrângând oamenii să se supună unor edicte medicale inconsistente și asincrone. Oamenii din Regatul Unit cer cu insistență să îi tragă la răspundere pe oficialii guvernamentali pentru metodele ilegale și totalitare care au dus la încălcări ale drepturilor omului.

Premierul britanic Boris Johnson a fost presat să anunțe o anchetă publică și independentă în scandalul Covid-19. Johnson a confirmat că guvernul va înființa o anchetă publică independentă pe bază de lege, cu puteri depline în conformitate cu Legea privind anchetele din 2005. Această anchetă va lua probe orale în public „sub jurământ” și va obliga la prezentarea tuturor materialelor relevante, începând din 2022.

Frica a fost folosită pentru a manipula populațiile să se conformeze autorităților guvernamentale. Un om de știință de la SPI-B a declarat: „În martie [2020], guvernul era foarte îngrijorat de respectarea legii și se gândea că oamenii nu vor dori să fie închiși. Au existat discuții cu privire la faptul că este nevoie de frică pentru a încuraja conformitatea și s-au luat decizii cu privire la modul în care să se intensifice frica. Modul în care am folosit frica este distopic. Folosirea fricii a fost cu siguranță discutabilă din punct de vedere etic. A fost ca un experiment ciudat.”

Un membru al SPI-B a recunoscut că scopul comitetului este de a folosi psihologia pentru „controlul minții”. „Cu asta ne ocupăm… în mod clar, încercăm să procedăm într-un mod pozitiv, dar a fost folosită în mod nefast în trecut”, a declarat membrul.

Un alt membru al SPI-B a declarat că „pandemia” a fost folosită de guvern pentru a „acapara puterea”. „Trebuie să fim foarte atenți la autoritarismul care se insinuează”, a spus consilierul. Teama de agenții patogeni și teama de guvern a dus la o pierdere a libertății care a contribuit de facto la îmbolnăvire, spitalizare și deces. Guvernul pretinde că aceste metode sunt pentru „siguranța” tuturor, dar aceste metode nu s-au dovedit a fi deloc soluții de sănătate publică. În schimb, controlul a cauzat dezordine publică, dependență de droguri, abuzuri domestice, supradoze, sinucideri, hipertensiune arterială, creștere în greutate și o multitudine de probleme de sănătate care sunt adesea factorul de bază pentru mortalitatea covidului-19.

Într-adevăr, guvernele au inundat publicul doar cu știri înfricoșătoare, difuzând numărul de cazuri, dar fără a se lămuri niciodată despre modul în care testele PCR covid-19 au fost calibrate în mod eronat cu un ciclu ridicat pentru a genera o avalanșă de rezultate fals pozitive. Nici numărul persoanelor care s-au recuperat nu a fost niciodată difuzat și nu a fost furnizată nicio informație care să încurajeze un răspuns imunitar sănătos și o recuperare eficientă.

Guvernul a folosit date privind spitalizările și decesele, dar nu a clasificat motivele pentru care oamenii au fost spitalizați, în primul rând, și nici nu a discutat factorii care au contribuit la moartea lor în spital. Decesul a fost folosit pentru câștiguri politice și pentru a genera mai multă teamă, chiar dacă sistemele medicale numărau în mod fraudulos persoanele care „au murit cu covid” ca persoane „care au murit din cauza covid”. Adevărul a fost întotdeauna îngropat și acoperit de o agendă a fricii și a controlului. Bombardamentul constant de frică și control a distrus nenumărate vieți, oprimând funcția imunitară naturală și făcând oamenii susceptibili mental și fizic la boli și complicații. Acesta este un mod inacceptabil în care guvernele își tratează oamenii.”

Sursa: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...