Povestea unui barbat din Germania care a petrecut doi ani intr-un Univers Paralel ! Fizica Cuantica a demonstrat in 2010 existenta Universurilor Paralele, iar astfel de cazuri sunt multe in istorie !

Distribuie!by Disparitiile aparent, “fara logica”, sunt de domeniul trecutului, atunci cand Fizica Cuantica nu-si facuse foarte mult simtita prezenta si nici dovezile in acest sens nu erau clare, fiind considerate de multi ca “exagerate” ori “ipotetice”. In 2010, oamenii de stiinta de la Universitatea California din Santa Barbara (California), condusi […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Disparitiile aparent, “fara logica”, sunt de domeniul trecutului, atunci cand Fizica Cuantica nu-si facuse foarte mult simtita prezenta si nici dovezile in acest sens nu erau clare, fiind considerate de multi ca “exagerate” ori “ipotetice”. In 2010, oamenii de stiinta de la Universitatea California din Santa Barbara (California), condusi de Andrew Cleland, au realizat un experiment prin care au demonstrat existenta Universurilor Paralele.

universuri paralele

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/fizica-cuantica-demonstreaza-ca-universurile-paralele-exista.


De-a lungul istoriei astfel de disparitii, fie ca vorbim de oameni, masini, vapoare, avioane ori “armate fantoma”, au starnit interesul multor oameni, care incercau sa inteleaga prin mijloacele din acele perioade “ce se intampla in spatele acelor fenomene ?”. Unii, mai religiosi din fire, le-au acordat conotatii mistice, considerandu-le a fi “paranormale”, doar pentru ca nu inteleaga modul dupa care functioneaza Universul si Universurile.

Aceia dintre voi care ati auzit ori ati studiat pe larg experimentele in timp, desfasurate de Guvernul SUA, in timpul celui de-al doilea razboi mondial si dupa, ati inteles despre ce este vorba. Experimentul Philadelphia este cel mai recunoscut. In 1943, US Navy, doreau sa foloseasca radiatia electromagnetica pentru a face navele de razboi complet invizibile radarelor naziste, dar si ochiului fizic, prin “indoirea” luminii in jurul navei, ea nemaiputand sa fie perceputa de ochii fizici. In loc de asta, au realizat altceva si anume: o calatorie in timp !


Apoi a urmat, dupa razboi, Proiectul Montauk, care era, oarecum, mai sigur, caci proiectiile in timp nu se mai faceau direct, prin trimiterea fizica a oamenilor, ci doar la nivel de constiinta erau proiectiile temporale.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/experimentele-philadelphia-si-montauk-locul-unde-s-au-facut-calatorii-in-timp.

Site-ul Yogaesoteric.net prezinta cazul unui german, care a trait doi ani intr-un Univers Paralel:

“Dieter Kersting, un agent de schimb, în vârstă de 44 ani, din Germania, a dispărut într-o zi printr-o uşă rotativă, petrecând doi ani într-o lume paralelă, unde timpul nu avea niciun înţeles şi totul părea straniu. A reapărut în noiembrie 1993, fiind găsit în toiul nopţii, plimbându-se de-a lungul unei artere foarte aglomerate. La început, poliţiştii au fost şocaţi de înfăţişarea sa şi de limba neînţeleasă pe care o vorbea. Convinşi că este un psihopat, doctorii i-au administrat un sedativ.

Calmat, agentul de schimb din Frankfurt, Germania, a descris câteva etape ale călătoriei sale într-o altă lume. Helmut Stein, medicul care s-a ocupat de caz, spunea: „Există universuri paralele şi acest om aduce încă o dovadă asupra acestei realităţi. Nu putem încă explica fenomenul, dar lumi ciudate, necunoscute nouă, există alături de a noastră. Şi, uneori, din motive pe care nu le putem deocamdată înţelege, uşile se deschid, permiţând oamenilor să pătrundă.”
Dieter Kiersting a dispărut la 27 februarie 1991, în timp ce mergea la slujbă, printr-o uşă rotativă. După câteva săptămâni de cercetare, poliţia a declarat că „nu există nicio explicaţie pentru dispariţia d-lui Kersting dar, cu siguranţă, nu este vorba despre o glumă proastă”.

La începutul cercetărilor, dr. Stein era sceptic, dar după ce l-a ascultat, a început să se convingă că spune adevărul. Deşi erau lipsuri uriaşe în memoria sa, descrierea lumii în care trăise doi ani nu avea nicio legătură cu Pământul. Conform povestirii sale, totul era negru şi, la început, a avut o senzaţie de cădere. Apoi, Kersting nu-şi mai amintea ce s-a petrecut mai departe. Însă, brusc, a ajuns pe o stradă aglomerată, într-un oraş unde caii şi boii trăgeau căruţele în formă de ou şi zeci de mii de oameni se deplasau dintr-o parte în alta a străzii, răcnind ceva într-o limbă pe care el nu o înţelegea, fiind deosebit de violenţi: se atacau unii pe alţii cu cuţite şi arme şi chiar dacă existau victime, nimeni nu părea să sufere şi nimeni nu murea. Kersting a mai vorbit despre nişte sunete şi umbre care păreau a fi entităţi. Însă, când i s-au cerut alte explicaţii, deodată a intrat într-o stare de agitaţie şi tulburare, s-a speriat şi a început să ţipe…

Deşi trecuseră doi ani, Dieter insista că timpul stătuse pe loc, iar Dr. Stein specula ideea că pacientul său ar fi intrat într-o lume în care trecutul, prezentul şi viitorul se petreceau simultan (se percepeau în simultaneitate), fără a exista o desfăşurare secvenţială, o progresie a timpului…„Experienţa acestui om ar putea să ne schimbe fundamental concepţia despre realitate şi existenţă pentru totdeauna”, declară el.

Fragment din lucrarea „Spaţiu, timp şi dincolo de ele prin yoga””[1]

Cateva disparitii care au starnit dezbateri aprinse sunt urmatoarele:

1. Un avion disparut in 1946 a aterizat in 1993 provocand un soc oamenilor de stiinta de la acea vreme !

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/un-avion-disparut-in-anul-1946-a-aterizat-in-1993-in-america-de-sud-dupa-ce-a-ramas-blocat-intr-o-bula-temporala.

2. Misterul barbatului din tara “Taured” !

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/misterul-pasagerului-din-tara-taured-explicat-prin-existenta-universurilor-paralele.

3. Disparitia din 1981 din Intorsura Buzaului (comuna Bozioru, satul Nucu)

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/misterioasa-disparitie-din-anul-1981-din-intorsura-buzaului.

4. Armatele fantoma cele care apar de “nicaieri” si dispar in neant!

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/armatele-fantome-apar-de-nicaieri-si-dispar-in-neant.

5. O coloana militara germana dispare in septembrie 1944 sub Muntii Carpati !

Mai multe pe larg aici -> http://www.dragosanunnaki.ro/o-coloana-militara-germana-dispare-in-septembrie-1944-sub-muntii-carpati-intrand-printr-o-poarta-temporala.

6. Olandezul zburator – misteriosul vas care calatoreste cu marinari morti la bord !

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/olandezul-zburator-misteriosul-vas-fantoma-care-calatoreste-cu-marinari-morti-la-bord.

7. Disparitia Zborului 19 in Triunghiul Bermudelor !

Astea sunt doar o parte din multitudinea de dovezi ce exista si care ne demonstreaza, inca o data, existenta Universurilor Paralele !

SURSE

1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5934

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro