Povestea unui norvegian care a petrecut doi ani alături de uriașii din interiorul Pământului împreună cu tatăl său

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“”Teoria Pamantului gol” dateaza din 1906, cand William Reed a publicat cartea “Fantoma Polilor”. Ulterior a fost gasita si o explicatie stiintifica. Conform acesteia, toate planetele trebuie sa fie sfere goale in interior datorita modului identic de formare: prin centrifugarea caracteristica, elementele grele se aseaza pe exterior, formand crusta planetei.

Lucian Cozma accepta realitatea Pamantului gol dar ofera o alta explicatie, in “Romania Secreta”.


Voi aborda aceasta teorie cu alta ocazie. Deocamdata, sa retinem doar ca “acolo” un om va cantari numai jumatate din greutatea sa si ca se va afla intr-un loc cu o temperatura mult mai uniforma, cu mai multe ploi ca la suprafata si cu un climat subtropical ideal, un adevarat Tinut al Paradisului…

Exista cu adevarat acest gol in interiorul Terrei? Este populat acest gol?


La aceste intrebari ne raspund afirmativ doi scandinavi. Acestia… au trait timp de un an in interiorul Pamantului!!!

Lucrurile care urmeaza au fost povestite de unul dintre cei doi devenit pacient al Dr. Nephi Cotton, din Los Angeles. Dr. Cotton le-a facut publicate, iar Dr. Raymond Bernard a preluat informatiile, adaugand si experienta norvegianului Olaf Jansen, mentionata in cartea “Zeul fumuriu” (1908), a americanului Willis George Emerson.

Jansen a petrecut doi ani “acolo”, alaturi de tatal sau, dar experienta nu a avut urmari prea fericite. La intoarcere, tatal sau a murit, un asiberg rupandu-se in doua si distrugandu-le barca, iar el a stat apoi 24 de ani in inchisoare, fiind considerat nebun dupa ce si-a povestit intamplarile!

Dupa 26 de ani a emigrat in SUA, iar cand avea varsta de 90 ani s-a hotarat sa vorbeasca. S-a nimerit “alesul” sa fie scriitorul W.G. Emerson, cu care s-a imprietenit si caruia i-a lasat mostenire hartile interiorului Pamantului si manuscrisul in care isi descria experientele.

Toti cei patru au ajuns “acolo”… cu barca:

“In fata marii calde si fara gheturi era ceva care semana cu un munte mare. Oceanul parea sa se verse intr-un anumit punct al acelui munte. Nedumeriti, am continuat in acea directie si ne-am trezit plutind printr-un canion larg ce ducea in interiorul Pamantului. Am continuat sa navigam si apoi am vazut ceva surprinzator – un soare ce stralucea in interiorul Pamantului!

Oceanul, care ne purtase in interiorul gol al Pamantului, a devenit, treptat, un rau. Acest rau mergea (…) pe toata suprafata interioara a lumii, de la un capat la celalalt. Te poate duce (…) de la Polul Nord direct la Polul Sud.”

Acolo, soarele interior lumineaza din plin, exista uscat si apa si abunda viata animala si vegetala. Totul este urias, plantele mari, copacii gigantici! Toate fructele si legumele sunt mult mai gustoase si mai parfumate decat cele de la suprafata Pamantului. Bobul de strugure era cat piersica… Toate acestea desi “soarele interior” era mai mic si mai putin stralucitor decat Soarele “nostru”, pare “fumuriu”.

Deci, nu este deloc straniu ca locuitorii din interiorul Pamantului sunt uriasi. Poate au fost dinainte, au venit de pe o alta planeta, iar interiorul Terrei era habitatul care li se potrivea…

In ambele cazuri, inaltimea descrisa este identica: peste 12 picioare (3,66 m)!! Inaltime ce ne aminteste de filistinul trac Goliath…

Uriasii locuiau in case si orase, ca si noi, si foloseau pentru transport un mijloc electric, asemanator cu un monorai. Traiesc intre 400 si 800 ani (normal, scaderea gravitatiei reduce curgerea timpului, rezultand o viata mai lunga decat la suprafata Terrei), isi pot transmite gandurile de la unul la altul, printr-un fel de radiatii, si au surse de energie mai puternice decat electricitatea noastra.

(Aceasta capacitate telepatica, noua ne-a fost blocata de Creatori in momentul in care, ca specie, am devenit deosebit de agresivi si razboinici. Oamenii preistorici au putut supravietui in fata unei faune mult mai periculoasa ca acum tocmai prin aceasta capacitate suplimentara a creierului. De aceea, limbajul si scrierea au aparut relativ tarziu in instorie, nu era nevoie de ele!).

Acum, o afirmatie a lui Olaf Jansen, care explica oarecum de ce acesta a fost inchis 24 de ani, ca nebun (era totusi secolul XIX!):

“Ei sunt creatorii farfuriilor zburatoare, care sunt actionate de aceasta energie superioara, luata din electromagnetismul din atmosfera.”

Jansen ofera informatii mult mai complete, chiar stiintifice, deoarece a invatat limba uriasilor… Din pacate, nu ni se transmit si amanunte despre limba.

Primii doi, “scandinavii”, au insa amintiri mai plastice:

“Cativa dintre locuitorii interiorului Pamantului – uriasi – ne-au descoperit barca pe rau si au fost uluiti. Erau totusi destul de prietenosi. Ne-au invitat sa mancam cu ei, in casele lor, si m-am despartit de tovarasul meu, el ducandu-se acasa la un urias, iar eu la altul.

Giganticul meu prieten m-a dus la familia lui si am ramas fara grai vazand marimea lucrurilor din casa. Masa era colosala. Mi s-a pus in fata o farfurie plina cu o portie de mancare ce m-ar fi saturat o saptamana intreaga.

(…) Am ramas la uriasi timp de un an, bucurandu-ne de tovarasia lor, la fel cum si ei se bucurau ca ne cunosc.

In timpul vizitei noastre, am observat multe lucruri stranii si neobisnuite la acesti oameni si tot timpul ramaneam uimiti de progresul stiintific si inventiile lor.

In tot acest timp, n-au fost niciodata neprietenosi cu noi si ni s-a permis sa ne intoarcem acasa asa cum venisem. De fapt, ne-au oferit politicos protectia lor, daca am fi avut nevoie de ea pe drumul de intoarcere.”

Olaf Jansen si tatal sau au iesit la suprafata Terrei pe la Polul Sud, urmand cursul raului interior.”[1]

SURSE

  1. Eugen Delcea – “Iisus, fiul Daciei”, pag. 29-31, editura Obiectiv.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...