Prăbușirea OZN-urilor, marea conspirație a omenirii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“PRĂBUȘIREA OZN-URILOR, MAREA CONSPIRAȚIE A OMENIRII

În iulie 2015, un cotidian rus a publicat un amplu articol despre prăbușirea unor avioane de vânătoare rusești. Conform rapoartelor încheiate de către echipele de specialiști care au anchetat aceste cazuri, cauzele sunt obiecte necunoscute, de o viteză extraordinară și cu traiectorii ieșite din comun.


La scurt timp după această știre, Valentin Degterev, un pasionat cercetător, face o descoperire în timp ce studia niște fotografii, surprinse de un satelit, deasupra Antarcticii.

Fotografia reprezintă un obiect de dimensiuni mari, înfipt în calota glaciară. Părerile au fost pro și contra. Unii consideră că acel obiect este o crevasă în calotă, alții susțin că, Decterev are dreptate și că, în acea zonă, un OZN s-a prăbușit.


Un specialist rus, ufolog, a declarat că, Antarctica este o zonă ideală pentru OZN-uri, dat fiind faptul că este izolată și inaccesibilă. În anul 1950, un ofițer al armatei americane a făcut o declarație, conform căreia, în anul 1941, în orașul Cape Girardeau, Missuri, a avut loc un accident produs de un OZN. Acesta s-a prăbușit în apropierea acestei localități.

Afirmațiile acestui ofițer sunt susținute și de fiica pastorului din localitate. Ea a declarat că, tatăl său a fost chemat de poliție să se prezinte la locul accidentului. Zona era plină cu agenți FBI, polițiști și militari.

Pastorul a povestit că a văzut epava unui OZN, soldații scoseseră două cadavre din epavă, pe care armata le-a preluat și au fost duse la spitalul din localitate. Conform descrierii, cadavrele erau de talie mică, aveau capul mare, urechi mici și braţe lungi. Pastorul Huffman a fost chemat să facă rugăciunea pentru aceste victime. El a fost atenționat că trebuie să păstreze tăcerea, referitor la ceea ce a văzut.

După câțiva ani, pastorul a povestit familiei toată întâmplarea. După șase ani, în iulie 1947, are loc accidentul de la Roswell. Acest incident este considerat ca fiind una dintre cele mai mari conspirații ale umanității.

Orașul Roswell este situat în New Mexico, o zonă unde autoritățile au realizat mai multe teste. Vorbim despre testarea bombei V2, creație a specialiștilor naziști. După anul 1945, peste 2000 de specialiști naziști au fost preluați de SUA. Aceștia au adus cu ei în SUA prototipuri și cercetări la care au lucrat în timpul celui de al Doilea Război Mondial, în Germania hitleristă.

Tot în New Mexico, în 16 iulie 1945, a fost testată prima bombă atomică. Tot în New Mexico se află baze militare americane, păzite cu strășnicie de către armata SUA.

În iulie 1947, înainte cu câteva zile de la accidentul de la Roswell, radarele din zonă au captat peste 88 de apariții ale unor obiecte zburătoare necunoscute. În 5 iulie 1947, poliția americană a fost asaltată cu apeluri de la populație, privind apariția OZN-urilor.

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că toate documentele privind incidentul de la Roswell au fost distruse. Rusia este printre puținele țări, alături de China și India care au recunoscut existența OZN-urilor. În anul 2015, Putin a făcut un apel la SUA să declare public toate evenimentele legate de OZN-uri care s-au produs pe teritoriul american.

 

Și de această dată, tăcerea a fost de aur. Ce au de ascuns SUA referitor la existența civilizațiilor extraterestre? Ce interese sunt la mijloc? Tehnologie, sau mult mai mult?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/prabusirea-ozn-urilor-marea-conspiratie-a-omenirii
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cum ne spionează Google
Coreea de Nord despre bomba cu hidrogen: "am vazut ce s-a intamplat cu Saddam Hussein si Gaddafi!"
Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Evreii sioniști și lupta lor pentru cenzura libertății de exprimare
Polonia se revoltă și anunță că va bloca sancțiunile Uniunii Europene împotriva Ungariei
Lovitura de stat din Venezuela: Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, l-a autorizat pe liderul opoziției din Venezuela și președintele interimar autoproclamat Juan Guaido să controleze activele deținute de SUA aparținând guvernului țării
Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! "Ordo ab Chao" este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
OMS schimbă pe furiș definiția imunității de turmă
General sârb despre NATO: "Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea". Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației.
America lui Joe Biden și Noua Ordine Mondială
Americanii avertizează Belgradul: „Nu vă atingeți de suveranitatea Kosovo” Replica președintelui sârb: „Voi sunteți cei care ați încălcat integritatea teritorială a Serbiei, acum 9 ani”
Vanga comunica cu fiinţe extraterestre
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...