Prana – energia universala care ne hraneste si ne vindeca! Oameni care se hranesc cu energia solara! Oamenii de stiinta raman socati atunci cand studiaza oamenii care nu consuma nici apa, nici mancare! Stiinta oficiala nu e in stare sa explice acest mecanism!

Distribuie!by Am ajuns la un alt subiect care este inclus de multi ani in domeniul cercetarilor parapsihologice, avand in vedere persoane “paranormale”, care pot trai foarte bine, fara a consuma APA sau MANCARE. Oamenii de stiinta, adepti ai stiintei oficiale, nu pot explica acest mecanism, asta arata cat de ruginita […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns la un alt subiect care este inclus de multi ani in domeniul cercetarilor parapsihologice, avand in vedere persoane “paranormale”, care pot trai foarte bine, fara a consuma APA sau MANCARE. Oamenii de stiinta, adepti ai stiintei oficiale, nu pot explica acest mecanism, asta arata cat de ruginita si falsa e stiinta oficiala cu privire la fiinta umana. Mai mult decat atat, ei prefera sa mai traga cu ochiul in textele antice sau in lucrarile de parapsihologie, unde lucrurile sint destul de bine intelese si explica, caci aici vorbim de oameni cu mintea deschisa.

In acest caz sint implicate si cele 7 chakre ale corpului uman, cunoscute stiintific ca “biocampuri”, despre care puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/despre-chakrele-corpului-uman-si-metode-de-deschidere-a-acestora.


Ce este prana ?

“Prana este forţa vitală, psihică şi spirituală care susţine deopotrivă atât acţiunile şi manifestările corpului cât şi pe cele ale minţii, fiind subjugată de acestea la fel cum un cal este înhămat la o trăsură, şi fiind dirijată de către minte exact pe căile pe care aceasta doreşte să călătorească, pentru a-şi împlini dorinţele.

Marii înţelepţi şi iniţiaţi ai acestei planete, indiferent de tradiţia de care au aparţinut au revelat faptul că există o energie vitală fundamentală şi divină care transcende timpul şi spaţiul, care impregnează toate lucrurile şi fiinţele din univers şi de care depinde sănătatea şi viaţa tuturor fiinţelor vii. Existenţa ei a fost recunoscută unanim încă din cele mai vechi timpuri, fiind cunoscută sub diferite nume. Yoghinii o numesc prana, polinezienii şi hawaienii – mana, chinezii – qi, iar japonezii – ki. Hippocrate a numit-o Vis Mediatrix Naturae, iar Galen – Pneuma. În lucrările atribuite iniţiatului Hermes Trismegistos această energie este menţionată cu numele de Telesma.

Alchimistul Robert Fludd o numea spiritus, iar kabbaliştii, restrângându-i semnificaţia, o numeau lumină astrală; hipnotistul Franz Anton Mesmer i-a spus fluid magnetic, în timp ce psihiatrul Wilhelm Reich a vehiculat pentru prima dată denumirea de energie orgonică. Mai recent, referindu-se la forţa primară şi subtilă a vieţii, oamenii de ştiinţă şi parapsihologii au numit-o bioenergie.Potrivit străvechii învăţături hinduse, prana este puterea divină care, în procesul creaţiei universului, acţionează mai întâi în akasha tattva, unul dintre elementele de bază ale manifestării. Practic, universul însuşi este creat din această substanţă-substrat fundamentală akasha tattva, prin puterea energiei divine prana. Upanishadele afirmă că înainte de manifestare era nemanifestarea, care nu este tot una cu vidul transcendent, ci este însăşi prana. Ea este prin urmare, „sufletul” energiei, esenţa oricărei mişcări, forţa şi puterea din toate lucrurile şi fiinţele. De pildă, prana se manifestă în mişcarea corpurilor celeste, în gravitaţie, electricitate şi magnetism, fiind substratul energetic subtil al tuturor acestor forţe . Ea face parte integrantă din toate formele de viaţă, de la protoplasma cea mai inferioară şi până la cea mai complexă fiinţă din univers. Ea este de asemenea prezentă şi în obiectele neanimate, tot ca forţă a vieţii, tradusă aici în energia de coeziune a lucrului în sine. Prana pătrunde toate formele de materie, fără să fie ea însăşi materie. În textele occidentale contemporane, din nevoia de a se găsi o omologare materială acestei manifestări, prana a fost asemănată adeseori cu electricitatea. Mai mult decât atât, ea nu contribuie numai la acţiunile de creaţie şi menţinere a universurilor. Atunci când o fiinţă sau o substanţă materială ajunge la sfârşitul ciclului său de viaţă sau de existenţă de sine stătătoare energia care a susţinut-o până atunci se resoarbe în prana universală şi nediferenţiată.

Deşi prana este omniprezentă, ea este totuşi mai concentrată în anumite locuri, cum ar fi vârfurile munţilor şi zonele aflate lângă apele curgătoare, manifestându-se în mod concret sub forma concentraţiilor crescute de ioni negativi.
Tradiţia yoghină consideră că trupul fizic uman este structurat după modelul unui rezervor energetic de prana, care acţionează ca “biomotor” vital al corpului. Prin intermediul fenomenelor continue de rezonanţă, prana personală se află într-un permanent contact cu depozitul infinit al prana-ei universale. Astfel, putem remarca încă o dată importanţa excepţională a fenomenului de rezonanţă care reprezintă baza metafizică şi practică a oricărui proces de comuniune între macrocosmos, ca unitate de ansamblu, totalizatoare, şi oricare alt sistem sau parte care îl reflectă în miniatură.”[1]

Oameni care se hranesc cu energia Soarelui! Nu consuma nici mancare, nici apa!


“Sunt numiţi “autotrofi”, denumire dată organismelor capabile să transforme energia solară în hrană, prin fotosinteză. Unii le spun “sun-eaters” – cei care mănâncă Soare!

Se spune că în lume există peste 3.000 de oameni care trăiesc fără să consume hrană solidă, mulţi dintre ei şi fără sa consume lichide. Specialiştii nu pot explica mecanismul prin care supravieţuiesc aceşti oameni, ale căror experienţe s-au dovedit uimitoare în timp, scrie evz.ro.

Medicii consideră că aşa ceva nu este posibil, însă profesorul Michael Werner din Brunswick spune că “totul depinde de minte şi modul de gândire”.

Energie cosmică

Michael Werner, are un aspect normal, este pasionat de tenis de câmp, aleargă în fiecare zi aproape 3 kilometri…Dar puţini sunt cei care ştiu că profesorul trecut de vârsta de 60 de ani, specialist în chimia cancerului, se hrăneste de 12 ani cu… apă. Ultima oară când a mâncat pentru ultima oară hrană solidă, respectiv o salată de cartofi şi o felie de tort, a fost la Revelionul din 2001 profesorul Werner a mancat pentru ultima data hrana solida: o salata de cartofi si o felie de tort.

După masa de Revelion a suferit o indigestie şi s-a hotărât să schimbe totul în ceea ce priveşte hrana. Şi-a schimbat regimul de viaţă, iar înainte de a face acest lucru era dependent de fast food, supraponderal şi epuizat după o zi de muncă. Ideea i-a dat-o prietenă de familie, care experimenta aşa-numita hrană solară.

Mai mulţi colegi l-au avertizat să nu elimine hrana solidă, însă hotărârea lui era luată: “Este prana din religiile asiatice, Chi sau energie cosmică”, spune el despre noul tip de “hrănire”.

Acomodarea organismului lui Werner a durat trei săptămâni: în prima săptămână nu a mâncat nimic şi nu a băut apă deloc. La început a slăbit mult, pielea i s-a încreţit, însă după 21 de zile procesul s-a oprit, iar senzaţia de foame a dispărut. A recunoscut că după 8 zile a băut puţină apa şi suc natural de fructe care ajută corpul cu antioxidanţi.

Caz tragic

Oamenii de știință avertizează că tipul acesta de regim este periculos pentru sănătate, iar în 2012 o femeie din Elveția a murit chiar încercând să renunțe la mâncare și apă.

După ce a văzut documentare și a citit cărți despre oamenii care se hrănesc cu Soare, femeia a renunțat să mănânce și să consume lichide timp de o săptămână. După șapte zile a început să bea apă, însă se simțea tot mai slăbită. În cele din urmă, copiii au găsit-o decedată în locuința sa, scrie The Local.”[2]

Faptul ca oamenii de “stiinta” ii denumesc “autotrofi”, nu poate decat fi unul amuzant, incercand astfel sa-i compare cu niste bacterii, dand dovada ca nu inteleg mecanismul a ceea ce inseamna prana, dar nici nu vor sa-l studieze, multi zicand “oh, este o prostie”, o prostie, dar pe care n-o puteti sustine stiintific oficial. Asta cu siguranta e amuzant!

Pe de alta parte, se prezinta si un caz tragic, al unei persoane ce a murit dupa ce a vrut sa se hraneasca si ea dupa acest model ezoteric. Probabil ca acea femeie n-a inteles sau cineva nu i-a explicat ca asa ceva nu se face cand te taie pe tine minte, ci trebuiesc niste pasi premergatori, prin care organismul trebuie pregatit, diverse metode de concentrare, de respiratie.

Hranirea cu energia Soarelui!

“Hranirea cu soare” (sau fenomenul HRM) este o practica prin care se permite ca lumina soarelui sa intre prin ochi, gradual, in perioadele din zi cu cea mai mica emisie de ultraviolete, adica la rasarit si la apus. Este de asemenea important sa fii descult, in contact cu pamantul, fie ca este iarba , noroi, sau nisip. Se practica gradat doar cateva secunde in primele zile, crescand progresiv cate zece secunde pe zi, pana se ajunge la 44 de minute. Nu se priveste direct, ci putin deasupra sau dedesubtul discului solar, iar la sfarsit este bine sa inchidem ochii pana cand imaginea soarelui dispare.

Fenomenul HRM este denumit dupa Hira Ratan Manek, cel care a fost subiectul unui studiu aprofundat al NASA si al Universitatii din Pennsylvania, o echipa de doctori observandu-l timp de 100 de zile, non-stop, pe parcursul acestei practici. La sfarsitul acestei perioade au concluzionat ca era capabil sa supravietuiasca in cea mai mare parte doar cu lumina, si apa sau lapte. Glanda pineala era de asemenea mult mai mare decat la alti oameni.

Ce se intampla cu corpul nostru in timpul hranirii cu soare:

In primele 3 luni de practica, energia solara ce intra prin ochi activeaza tractul hipotalamo-hipofizar, energizand creierul si glandele responsabile cu hormonii esentiali functionarii optime a organismului uman. Primele efecte sunt de ‘usurare’ a tensiunii si stressului iar cu timpul apare si lipsa nevoii de a manca, datorita excesului de energie acumulata de la soare. De asemenea, se observa vindecarea bolilor de natura nervoasa, cum ar fi depresia.
Intre 3 si 6 luni de practicare a hranei cu soare, studiile arata ca si boli fizice au inceput sa dispara. Unii terapeuti explica aceasta prin faptul ca toate culorile spectrului luminos sunt absorbite de organism, echilibrand acolo unde este necesar vibratia unui anumit organ (teoria organelor si culorilor corespondente) .

Dupa 6 luni, energia inmagazinata nu mai este folosita doar la repararea corpului, ci pentru a sustine dezvoltarea abilitatilor extra-senzoriale.
Cei ce ajung la 7 luni jumatate de practica, adica la 35 de minute, spun ca nu mai simt nevoia de aceeasi cantitate de mancare, si ca se simt energizati ca si cum si-ar fi incarcat niste ‘baterii’ invizibile.
Dupa ce se ajunge la 9 luni de practica, si 44 de minute pe zi, se recomanda sa te opresti din privitul soarelui si sa iti directionezi atentia spre pamant.
Timp de 6 zile, trebuie sa te plimbi descult pe pamant, 45 de minute pe zi. In timpul acestei plimbari, se activeaza glanda pineala. Cei ce au studiat fenomenul spun ca fiecare deget de la picioare este conectat la o anumita glanda, si ca mergand desculti pe pamant, activezi aceste glande. Aceasta parte a ‘terapiei cu soare’ este foarte importanta. Mersul descult se spune ca poate declansa capacitati latente, pentru ca activeaza tot mai mult glanda pineala.”[3]

Oameni care arata adevarata energiei a Pranei!

“Fenomenul HRM”

Hira Ratan Maneck, in varsta de 67 de ani, este tot din India. Este inginer si a renuntat la mancare in mod deliberat, in urma cu opt ani, vrand sa demonstreze ca organismul uman are mai mult de suferit prin consumul de mancare solida, decat prin nealimentare. Ratan se hraneste cu apa, sucuri si energie solara.
AUTOTROFII – Oameni care traiesc fara mancare si fara apa

Hira Ratan Maneck

Invitat de specialistii NASA pentru un studiu, a trait doar cu apa si absorbtie de energie solara, pe toata durata supravegherii, timp de 130 de zile. Nestiind cum sa denumeasca procesul prin care supravietuia, specialistii NASA l-au numit “fenomenul HRM”, de la initialele subiectului.
Ratan a incetat sa consume hrana solida dupa un pelerinaj in Himalaia. “In fiecare dimineata, statea la soarele ce rasarea, cate o ora, fara sa clipeasca”, spune sotia sa, Vimla. “Acesta era meniul principal. Ocazional, mai consuma cate o cafea, ceai sau alte lichide”. Ratan crede ca aceasta metoda reda corpului abilitatea naturala de a trai, fara sa fie ingreunat de toxinele generate de hrana solida. “Si creierul se simte mai bine astfel hranit”, spune Ratan. “Este o metoda straveche, practicata de ascetii Hindu si Jina. Este chiar demonstrabila stiintific”.

Mic dejun cu soare

Ceea ce s-a si facut. In urma unor cercetari efectuate de “British Royal Medical Institution”, s-a constatat ca, intr-adevar, energia solara este ideala pentru viata. In prezent, se face o publicitate negativa Soarelui, din cauza exploziilor solare, care afecteaza tehnologia, in primul rand. Dar, din punct de vedere al vietuitoarelor, mult mai multe efecte negative sunt cauzate de lipsa expunerii la soare. Dimineata, la rasarit, soarele este o adevarata hrana energetica. “Consumand legumele care sunt dependente de energia solara, ca sa se dezvolte, oamenii traiesc, practic, dintr-o sursa indirecta de energie solara”, este de parere Ratan. “Noi ne hranim cu ceea ce a fost deja procesat de plante. Trebuie sa reinvatam sa absorbim energie solara din sursa directa”. Metoda lui Ratan de a “gati” energia solara e simpla: incepi prin a privi cateva secunde la soarele care rasare dimineata; treptat, se prelungeste sedinta pana la 30 de minute. Cand se ajunge la 15 minute de privit soarele diminetii, deja se diminueaza necesitatea de a manca. La 30 de minute, creierul dezvolta capacitatea de a stoca energia solara si de a o transforma in energia necesara activitatilor umane. O plimbare de 40 de minute, cu picioarele goale in soarele diminetii, incarca “bateriile” umane si inlatura orice afectiune psiho-somatica. Cel mai important, spun ascetii indieni, este faptul ca se formeaza in jurul trupului o coroana de energie, care alimenteaza organismul toata ziua. Cu cat aceasta coroana este mai puternica, riscul de imbolnavire scade, pana la a fi eliminat definitiv.
AUTOTROFII – Oameni care traiesc fara mancare si fara apa

Solarian

Neurofizicianul Sudhir Shah, care i-a monitorizat si pe Jani, si pe Ratan, in cursul unui experiment ce a implicat mai multi subiecti, desfasurat la Health Care International Multitherapy Institute, nu poate da o explicatie stiintifica fenomenului. “I-as spune, mai degraba, “adaptarea cronica” a unui organism la conditii vitrege impuse. Astfel, organismul isi reduce voluntar necesarul de energie, pentru a procesa reactiile chimice, fenomen ce intervine cam dupa a 16-a zi de post a ascetilor. Organismul slabeste dramatic, chiar si 40 de kilograme in 200 de zile, dar, in ciuda asteptarilor medicilor, nu se observa nici o dereglare a functiilor vitale. Dupa acest “hop”, organismul se adapteaza. Este posibil si sa se activeze acel lob temporal unde credem ca s-ar afla sediul celui de-al saselea simt, responsabil de proprietatile parapsihice. Celelalte parti ale creierului, inclusiv hipotalamusul, glanda pituitara si medulla oblongata, nu sufera nici o modificare”.
Ratan, practicant jainist, este ferm convins ca procentul foarte mare de functii ale creierului inhibate la oamenii ce consuma hrana solida se activeaza cu hrana solara. Si ceea ce resimte imediat orice subiect care renunta la hrana solida este inclinatia spre sfere spirituale, uitand de grijile materiale.

Organismul uman este dotat ca si plantele
In conditii de experiment similare, la unii subiecti s-a constatat o scadere dramatica a nivelului de zahar in sange, pana la limita de risc letal maxim, dar ascetii nu prezentau nici un simptom. Ratan nu a mancat si a baut doar apa fiarta, in timpul zilei, pe durata experimentului, ce a durat 200 de zile, dar, in viata de zi cu zi, consuma noua tipuri de lichide, pe langa sedintele solare.
Un grup de calugari jainisti, care fac parte din Societatea Energiei Solare, s-au supus testarilor medicilor pentru a demonstra ca postul ascetic regleaza tensiunea, pulsul, sistemul urinar, sistemul digestiv, sistemul circulator, practic, toate functiile organismului si ale creierului in special. Medicii se straduiesc acum sa dezvolte o strategie de vindecare a anumitor boli prin post, o metoda practicata de animale, care cand se imbolnavesc renunta la mancare si reduc consumul de energie, dormitand tot timpul.
Un studiu de nutritie destul de recent arata ca vitamina B12, absolut necesara organismului uman, se regaseste doar in hrana de origine animala, deci vegetarienii n-ar putea sa supravietuiasca doar cu legume. Si totusi, in organismul autotrofilor se gaseste, inexplicabil, o cantitate suficienta de B12. Continuand cercetarile, s-a descoperit ca in intestinul uman exista o bacterie care genereaza componentele vitaminei B12. Un alt studiu a aratat ca intestinul uman este capabil sa produca o bacterie ce intra in compozitia aminoacizilor, deci omul este dotat cu o microflora capabila sa-l intretina, fara aport din afara. Pana la urma, mitologiile care vorbesc despre cei dintai oameni, ce nu consumau hrana solida, se vor dovedi a fi fost adevaruri demult uitate.

A renuntat la pizza pentru… nimic

Dar nu numai indienii, practicanti ai unor culte diverse, pot deveni autotrofi. Doctorul Michael Werner, din Brunswick, specialist in chimia cancerului, traieste de patru ani doar cu hrana solara. Werner are 60 de ani, alearga in fiecare dimineata peste trei kilometri, apoi ia micul dejun cu sotia sa, Angelica. Ea mananca destul de consistent, el bea doar o ceasca de cafea. La serviciu, are un program incarcat, dar tot isi face timp si pentru o partida de tenis, sportul lui preferat. Dupa ce se intoarce acasa, cei trei copii, fiecare cu problemele lui, il tin ocupat. Viata lor pare absolut normala.
AUTOTROFII – Oameni care traiesc fara mancare si fara apa

Doctorul Michael Werner

Asa si este, doar ca Angelica nu trebuie sa gateasca pentru Michael. Deloc. Michael Werner n-a mai consumat hrana solida de la Revelionul din 2001, cand a mancat o uriasa portie de salata de cartofi si o bucata mare de tort, dupa care i s-a facut rau. A fost doar o indigestie, dar Michael, doctor in chimie, s-a hotarat sa renunte la mancare. A citit, s-a informat, dar ideea i-a dat-o o prietena de familie care experimenta hrana solara, renuntand la mancarea solida. Treptat, Michael a trecut si el pe hrana solara. I-au trebuit doar trei saptamani sa se adapteze la noua conditie, care ii confera infinit mai multa vitalitate. “E prana din textele sfinte, ki-ul cosmic, energia ideala!”, spune Werner. Dieta lui zilnica este formata din patru cesti de cafea si doua sucuri de fructe naturale, plus, ocazional, un pahar de vin. In rest, …soarele diminetii. “Sunt o persoana absolut normala, fericita si in deplinatatea sanatatii”, spune Werner. “Inainte eram dependent de pizza, eram supraponderal si ma simteam epuizat dupa o zi de munca. Multi colegi doctori mi-au spus ca e o nebunie ceea ce incerc sa fac. La un moment dat, chiar mi-au recomandat sa vorbesc cu un psiholog”.

Foamea din minte

Adevarul este ca transformarile care se produc in primele 21 de zile par ingrijoratoare, mai ales slabirea dramatica si aspectul de “pruna uscata” al pielii. Dupa care organismul incepe sa proceseze noua dieta. Nu toti reusesc sa se adapteze. “Cei mai multi dintre cei care renunta o fac pentru ca nu reusesc sa-si scoata foamea din minte”, spune Werner. Ca specialist in reactii chimice, a observat ca organismul capata o rezistenta uluitoare si o putere de regenerare mult mai mare decat inainte, fapte dovedite de el prin analize si radiografii. Sistemul imunitar pare o reduta de necucerit. Doarme doar cinci ore pe noapte, suficient cat sa se odihneasca pe deplin. O alta functie care a suferit modificari considerabile este memoria, care acum pare un “stick” modern, cu o capacitate de stocare uriasa. Cand reporterii l-au intrebat daca dieta sa nu e cumva o forma de anorexie, dr. Werner a raspuns prompt: “Eu nu mananc, pentru ca imi iubesc corpul, nu pentru ca-l urasc! Si asta schimba toate reactiile din organism, fiind un catalizator”.
Dr. Werner nu lipseste de la mesele copioase date de prietenii de familie, desi nu simte nevoia sa consume nimic. Mintea lui nu mai are nici o relatie cu hrana solida. Corespondeaza cu vreo 30 de oameni care se supun voluntar aceluiasi regim. Foarte invocat este si numele lui Wiley Brooks, cel care in 1983 a infiintat, in America, “Institutul Celor ce se Hranesc cu Aer”. Din pacate, a fost surprins cand tocmai ingurgita o placinta de pui, dupa ce sustinuse in public ca nu consumase hrana solida de 19 ani! De atunci, multi dintre cei care traiesc cu aer sunt supusi unor teste de control. In 1999, o alta adepta renumita a dietei cu aer, australianca Ellen Greves, a picat testul medicilor, dupa numai patru zile de hrana solara. Sanatatea ei s-a deteriorat atat de sever, incat medicii au pus capat testarii. Dr. Werner a participat insa la doua experimente, de cate zece zile fiecare, si a reusit cu succes sa demonstreze ca prana este hrana ideala.

De ce exista foamete in Africa?!

Problema pe care o ridica acesti oameni nu este una usoara. Cum reusesc ei sa traiasca si sa fie sanatosi, cand in lume exista tari unde oamenii mor literalmente de foame, mai ales in Africa, unde, se spune, soarele este mai stralucitor?! Si pentru aceasta problema, dr. Werner are un raspuns, dar nu o explicatie: “Mor de foame, pentru ca sunt convinsi ca asta se intampla daca nu mananca. A trai cu energie solara este un concept pe care creierul, in primul rand, trebuie sa si-l insuseasca. Sunt convins ca metoda folosita de noi ar salva omenirea de la foamete, dar nu cred ca omenirea este gata sa treaca la acest mod de viata, care este foarte spiritual. Eu, personal, n-as indrazni sa sfatuiesc pe nimeni sa faca ceea ce fac eu”. Chiar si el, care si-a “calit” creierul, mai pofteste uneori la pizza si ciocolata. Si chiar vrea sa-si satisfaca pofta, dar imbucatura i se opreste in gat. “Mentalitatea omului guverneaza. E cel mai aprig razboi s-o invingi!”.
Expertii nutritionisti nu accepta aceasta idee si au si ei dreptatea lor. Cum ai putea, de exemplu, sa convingi copiii ca pot trai cu soare si aer?! “Poti sa tii un bebelus in soarele diminetii cat vrei, dar, daca nu-l hranesti, va muri”, spune dr. Helmut Oberritter. “Numai plantele traiesc cu hrana sintetizata din energia solara, dar vorbim de alt regn”. Admite, totusi, ca cei care se hranesc ca dr. Werner au o mentalitate aparte, dar cum poate aceasta mentalitate sa-i tina sanatosi, fara sa se hraneasca cu mancare solida, nu poate explica stiintific. “Sunt inclinat sa cred ca acesti oameni fac parte dintr-o alta rasa umana, foarte restrictiva, care a fost in trecut si a lasat mostenire anumite gene, pe care, cu metodele din prezent, inca nu le-am detectat”, spune dr. Oberritter, mai in gluma, mai in serios. “In orice caz, sistemul prin care autotrofii umani supravietuiesc este prea complicat sa se fi dezvoltat intr-o scurta perioada de timp”.

Alaptare pana la 7 ani, apoi… soare

Si in Rusia cea plina de cercetatori ai fenomenelor neobisnuite se gasesc autotrofi. Avand o tara greu de hranit, conducatorii au finantat multe studii de nutritie, insa doar filosofii au reusit sa se apropie de “fotosinteza” autotrofilor. Verdanski, de exemplu, era convins ca omul este o fiinta energetica si trebuie sa fie capabil sa se hraneasca doar cu energie din spatiul cosmic. In Rusia, exista un grup de autotrofi, care se intalnesc cu regularitate la Muzeul Konstantin Vasiliev din Moscova. Acestia cred ca au descoperit si solutia pentru copiii autotrofi.
AUTOTROFII – Oameni care traiesc fara mancare si fara apa

Zinaida Baranova

“Un copil trebuie alaptat pana la varsta de 7 ani, dupa care este perfect capabil sa devina autotrof”, spune Zinaida Baranova, din Krasnodar, cea mai renumita dintre acestia. “Mama, chiar daca nu consuma hrana solida, are suficient lapte pentru a hrani copilul pana la 7 ani”. Zinaida a lasat clar sa se inteleaga ca exista femei din grupul lor care au facut acest experiment. Zinaida s-a supus testarii sub supraveghere medicala. Cercetatorii de la Institutul Bauman au constatat ca varsta biologica a femeii pare a fi de 20 de ani, desi e trecuta de 65. Explicatia: ea nu consuma hrana solida de peste patru ani. “Organele ei parca s-au regenerat”, a constatat profesorul Spiridonov.

Inainte de a renunta la mancare, avea chiar si o boala cronica, la stomac, plus diverse simptome specifice varstei. Acum nu mai are nimic. Nu i-a fost usor sa se adapteze la dieta cu aer. A suferit de epuizare, avea crampe si gura uscata. Starea de bine a inceput sa se instaleze dupa o luna.
Biologii sustin ca orice organism viu are nevoie de energie ca sa supravietuiasca. Plantele, prin fotosinteza, proceseaza energia solara. Mai sunt organisme care isi procura energia din anumite reactii chimice proprii, dar ambele procese necesita enzime sofisticate. Omul nu are asemenea enzime, deci ar trebui sa nu supravietuiasca fara mancare. Totusi, peste 3000 de oameni dovedesc contrariul!”[4]

SURSE

1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=2674&lang=RO

2. http://www.realitatea.net/oamenii-care-se-hranesc-cu-energia-soarelui-nu-consuma-nici-mancare-nici-apa_1137528.html

3. http://voceainimii.blogspot.ro/2013/07/prana-hrana-zeilor-cercetari-despre.html

4. http://www.formula-as.ro/2011/955/enigme-16/autotrofii-oameni-care-traiesc-fara-mancare-si-fara-apa-13377

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.