Precedent grav: Olanda deja propune sinucidere asistată pentru cei care consideră că “și-au trăit viaţa”

by “Guvernul olandez vrea o lege care să permită sinuciderea asistată pentru oamenii care consideră că şi-au trăit viaţa, dar nu suferă de o boală în stadiu terminal. Olanda a fost prima ţară care a autorizat eutanasia, în 2002, însă doar pentru pacienţii care sufereau de dureri insuportabile şi pentru […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Guvernul olandez vrea o lege care să permită sinuciderea asistată pentru oamenii care consideră că şi-au trăit viaţa, dar nu suferă de o boală în stadiu terminal.

Olanda a fost prima ţară care a autorizat eutanasia, în 2002, însă doar pentru pacienţii care sufereau de dureri insuportabile şi pentru care nu mai există speranţă de vindecare.


say-no-to-euthanasia

Într-o scrisoare adresată parlamentului, miniştrii Sănătăţii şi Justiţiei afirmă că este necesar ca oamenii care consideră că şi-au terminat treburile în această viaţă, potrivit unor criterii stricte şi atente, să poată să îşi încheie existenţa într-o manieră demnă. Nu este specificată vreo limită de vârstă.”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10605
  2. Foto: beforeitsnews.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Un neurolog american sustine ca "cyborg-ii umani reprezinta o idee teribila"! O armata de cyborgi scapata de sub control poate oricand sa devina realitate!
Fidel Castro - revoluționar comunist și francmason
Cumpărăturile, serviciul, computerele, dulciurile, tutunul, cafeaua, mass-media, politica și banii – cercurile vicioase în care se învârt oamenii
Alexandru Petria: ”Grădina zoologică a supravegherii în masă”
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre Universitatea lui Soros din Ungaria: "Chiar dacă cineva este miliardar, el nu poate fi mai presus de lege în Ungaria"
Pâine franţuzească contaminată cu LSD în cadrul unui experiment al CIA
Putin: "Rusia e capabilă să se întoarcă militar în Siria în câteva ore, dacă e nevoie"
După Ungaria, și guvernul polonez preia controlul asupra finanțării ONG-urilor
Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar! Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!
Gabriele Kuby: „România nu este deloc înapoiată, ci dimpotrivă. Să nu credeţi că toate lucrurile bune vin din Occident”
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Julian Assange și Wikileaks - un pericol pentru Iluminați și Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro