Premierul Franței, Manuel Valls: “UE este pe punctul de a se destrăma și poate eșua”

Distribuie!by “Ministru suedez: Uniunea Europeană trebuie să primească un milion de refugiați anual Ministru suedez: Uniunea Europeană trebuie să primească un milion de refugiați anual Uniunea Europeană este pe punctul de a se destrăma și poate eșua, a spus-o premierul francez. Șeful guvernului de la Paris a cerut Germaniei să […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministru suedez: Uniunea Europeană trebuie să primească un milion de refugiați anual Ministru suedez: Uniunea Europeană trebuie să primească un milion de refugiați anual

Uniunea Europeană este pe punctul de a se destrăma și poate eșua, a spus-o premierul francez.


Șeful guvernului de la Paris a cerut Germaniei să investească mai mult în creșterea economică, o aluzie la politica de austeritate financiară urmată de cancelarul Angela Merkel. În ultimii ani, tot mai multe voci din sfera politică, dar și experți în economie, susțin că doar austeritatea bugetară nu poate desțeleni economiile europene, afectate de criza din 2008.

Manuel Valls a mai spus că viitorul proiectului european depinde de o implicare mult mai atractivă a motorului comunitar, adică tandemul Franța – Germania.”[1]


Istoria ne arata ca toate imperiile de pe aceasta Planeta s-au prabusit la un moment dat din cauza comportamentului materialist si a lipsei de spiritualitate a conducatorilor. Asa se va intampla si cu Uniunea Europeana.

Uniunea Europeana a fost un concept al CIA cu scopul de a crea o Noua Ordine Mondiala. Uniunea Europeana a fost considerata chiar un “varf de lance” al Noii Ordini Mondiale. Oamenii au fost mintiti cu tot felul de informatii dovedite false.

illuminati-europe

Li s-au promis “prosperitate”, “o viata mai buna”, “libertate”, “libertate de exprimare”, un “Vis European”. In loc de acestea, globalistii, marxistii, socialistii, multiculturalistii din UE le-au adus cenzura prin “corectitudinea politica”, multiculturalism prin aducerea de refugiati, saracie si o distrugere a valorilor nationale.

Ei bine, nationalistii din Europa vor salva natiunile. Globalistii sunt cei ce vor sa distruga natiunile cu scopul de a crea o Europa Federala. Noua Ordine Mondiala nu va putea fi instaurata niciodata.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2016/11/premierul-frantei-ue-este-pe-punctul-de-a-se-destrama-si-poate-esua.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Dr. Oana Mihaela Secară desființează teoria infectării cu noul coronavirus prezentată de autorități: „Nu se transmite prin suprafețe. Acești viruși au nevoie de niște condiții speciale ca să se poată transmite. 997 din 1.000 de persoane se vindecă”
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Clonarea - jocul de-a "micii dumnezei" în laborator
Sub pretextul "prevenirii răspânidirii știrilor false", Facebook instaurează cenzura!
Erdogan acuză Mossadul că a sprijinit referendumul kurzilor
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Rasism sionist: Roman de dragoste, interzis de Ministerul Educației din Israel, pe motiv că relația dintre o femeie israeliană și un bărbat palestinian ar putea amenința identitatea evreiască
Ungaria pregătește un EXIT din UE: consultare populară anti-Bruxelles
SUA sprijină Israelul în ”dreptul lui la autoapărare”
Amnesty International: Guvernele din Europa sunt acuzate că au folosit atentatele de la Paris drept pretext pentru invadarea vieții private și interzicerea libertății de exprimare
Corectitudinea Politică - Metastază a Marxismului Cultural
Lista revendicărilor mișcării „vestele galbene” din Franța
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro