Premierul Franței, Manuel Valls: “UE este pe punctul de a se destrăma și poate eșua”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministru suedez: Uniunea Europeană trebuie să primească un milion de refugiați anual Ministru suedez: Uniunea Europeană trebuie să primească un milion de refugiați anual

Uniunea Europeană este pe punctul de a se destrăma și poate eșua, a spus-o premierul francez.


Șeful guvernului de la Paris a cerut Germaniei să investească mai mult în creșterea economică, o aluzie la politica de austeritate financiară urmată de cancelarul Angela Merkel. În ultimii ani, tot mai multe voci din sfera politică, dar și experți în economie, susțin că doar austeritatea bugetară nu poate desțeleni economiile europene, afectate de criza din 2008.

Manuel Valls a mai spus că viitorul proiectului european depinde de o implicare mult mai atractivă a motorului comunitar, adică tandemul Franța – Germania.”[1]


Istoria ne arata ca toate imperiile de pe aceasta Planeta s-au prabusit la un moment dat din cauza comportamentului materialist si a lipsei de spiritualitate a conducatorilor. Asa se va intampla si cu Uniunea Europeana.

Uniunea Europeana a fost un concept al CIA cu scopul de a crea o Noua Ordine Mondiala. Uniunea Europeana a fost considerata chiar un “varf de lance” al Noii Ordini Mondiale. Oamenii au fost mintiti cu tot felul de informatii dovedite false.

illuminati-europe

Li s-au promis “prosperitate”, “o viata mai buna”, “libertate”, “libertate de exprimare”, un “Vis European”. In loc de acestea, globalistii, marxistii, socialistii, multiculturalistii din UE le-au adus cenzura prin “corectitudinea politica”, multiculturalism prin aducerea de refugiati, saracie si o distrugere a valorilor nationale.

Ei bine, nationalistii din Europa vor salva natiunile. Globalistii sunt cei ce vor sa distruga natiunile cu scopul de a crea o Europa Federala. Noua Ordine Mondiala nu va putea fi instaurata niciodata.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2016/11/premierul-frantei-ue-este-pe-punctul-de-a-se-destrama-si-poate-esua.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Irlanda, a doua ţară după Islanda, care condamnă la închisoare bancheri pentru rolul jucat în criza din 2008
Mercurul din vaccinurile pediatrice
Edward Snowden, Julian Assange, Bradley Manning și Guccifer - eroii zilelor noastre în lupta împotriva Iluminaților
#Rezist și Antifa - brațele de forță ale Noii Ordini Mondiale
Arma secretă din Războiul Rece: Experimentele desfășurate în URSS și SUA
Dr. William Sargant, un psihiatru de la Institutul Tavistock, a scris următoarele rânduri în cartea sa, “Bătălia pentru minte”, apărută în anul 1957: "În mintea oamenilor pot fi inoculate tot felul de convingeri după alterarea anumitor funcţii cerebrale prin sentimente de teamă, mânie sau tulburare, induse accidental sau voit"
Turnurile World Trade Center au fost, adesea, ţinta atacurilor teroriste în cadrul simulărilor din aplicaţiile militare
Masca obligatorie nu are legătură cu sănătatea, ci cu controlul social
Centrul Atlantic de Evaluări şi Teste Submarine (The Atlantic Undersea Test and Evaluation Center – AUTEC) de pe insula Andros - o bază secretă a Marinei Americane din insulele Bahamas, numită uneori „Zona Navală 51”, ce este asociată cu anumite fenomene OZN
Societatea fără bani - dispariția banilor și microciparea oamenilor - Noua Ordine Mondială
Protest al bulgarilor impotriva infiintarii unei baze NATO in tara lor ! Bulgarii au luat atitudine anti-NATO si anti-UE, tocmai cei care doresc sa ne atraga intr-un razboi cu Rusia !
Marea Britanie a vrut să lanseze un atac chimic asupra Japoniei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...