Premierul israelian investigat pentru fraudă, abuz de încredere şi mită

Distribuie!

„Detalii concrete ale unei investigaţii în desfăşurare cu privire la premierul israelian Benjamin Netanyahu au ieşit la iveală printr-un ordin judecătoresc. Poliţia israeliană tratează cu fostul şef de personal despre posibilitatea ca acesta să depună mărturie împotriva premierului.

Detalii ale investigaţiei autorităţilor israeliene legată de premierul Benjamin Netanyahu au ieşit în cele din urmă la lumină, joi, după luni de întrebări şi speculaţii media.


Potrivit unui document al poliţiei elaborat de instanţă, premierul este suspect în două investigaţii privind presupuse acte de fraudare, abuz de încredere şi primire de mită.

Poliţia a încercat să obţină un ordin judecătoresc pentru a interzice publicarea oricăror detalii privind negocierile care îl implică pe fostul consilier al premierului, Ari Harrow. Totuşi, instanţa a dezvăluit presupusele acte pe care le-ar fi comis Netanyahu.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/premierul-israelian-investigat-pentru-frauda-abuz-de-incredere-si-mita–263730

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/premierul-israelian-investigat-pentru-frauda-abuz-de-incredere-si-mita–263730
  2. Foto:

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...